• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suratıma Geğirdi!

mtlmtlmtl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
70
58
38
kocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?

Asla normal değil saygıyı bitiren hareketler sadece. Bu şekilde gaz çıkarmalar bence iğrençtir. Yani tutulamazsa yanlışlıkla olsa bile bi pardon denir. Ki yüzüne denk gelecek olsa birinin ben gerekirse tekme atar uzaklaştırırdım sanıyorum.

Erkek öküzlüğü diyoruzya budur
Onun için çok komik biliyor musun
Sherlock vari espri yeteneği bekleme bu erkeklerden
Evimizin bekar amcası 5 yeğeniyle odadaydı
Kahkaha sesleri üzerine odaya baktım
Amca bir yudum soda içiyor kocaman geğiriyor çocuklar kahkalarla gülüyordu
Bende güldüm valla ama çocuklara🤣
Adam mali müşavir kalıbına yakıştıramazsın yani

kocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?
Sert tepki göstwrecek bir şey yok
Hoşlanmadığını dile getirirsin olur biter
Destan yazmaya gerek yok

Yüzüne denk getirmesi çok ayıp olmuş ama insani bir durum birden çıkmışsa ne olacak ki? ben sorun etmezdim hatta ben de ona her gördüğüm yerde yapardım herhalde hahaahahah
Özellikle geldi yüzüme geğirdi onu anlamayacak kadar da salak değiliz 🤣

Erkek öküzlüğü diyoruzya budur
Onun için çok komik biliyor musun
Sherlock vari espri yeteneği bekleme bu erkeklerden
Evimizin bekar amcası 5 yeğeniyle odadaydı
Kahkaha sesleri üzerine odaya baktım
Amca bir yudum soda içiyor kocaman geğiriyor çocuklar kahkalarla gülüyordu
Bende güldüm valla ama çocuklara🤣
Adam mali müşavir kalıbına yakıştıramazsın yani
Böyle saygisizliklari normallestirdiginiz için bu tarz kabaliklarda kendisini kötü hisseden insanlar kendilerinden şüphe ediyor.

İğrenç bir davranış ve espriyle alakası yok. Size normal gelebilmesi kendinize duyduğunuz saygının azlığından kaynaklanıyor. Kendisine saygısı olup bu iğrenç hareketlere tepki gösterenleri de manipüle ediyorusunuz konu sahibinin eşi gibi

Sherlock olmaya gerek yok gaz çıkarmadan güldürmeyi bilen erkekler de var ayrıca.

Erkeklere göre normal ama kadınlar için tiksindirici. Yüzüme yapsa bende tiksinirin, yapamazda

Bir dahaki sefere poposunu açıp os..sun, sonraki sefere de salonun ortasına s.çsın o zaman. Bu tip şeyler terbiyedir diye düşünüyorum ben. Tepkinizde haklısınız.

Böyle saygisizliklari normallestirdiginiz için bu tarz kabaliklarda kendisini kötü hisseden insanlar kendilerinden şüphe ediyor.

İğrenç bir davranış ve espriyle alakası yok. Size normal gelebilmesi kendinize duyduğunuz saygının azlığından kaynaklanıyor. Kendisine saygısı olup bu iğrenç hareketlere tepki gösterenleri de manipüle ediyorusunuz konu sahibinin eşi gibi

Sherlock olmaya gerek yok gaz çıkarmadan güldürmeyi bilen erkekler de var ayrıca.
Ay Vala hiç tartışacak havada değilim
Git bunu 10 erkeğe okut 9 u gülmezse ben bişey bilmiyorum
Evet doğru bişey değil ama bu kadarda duyar kasacak bir durumda değil
Eşler bir birilerinin yanında her durumu yaşıyorlar eş bunlar sonuçta
Kendine olan saygıya gelince buna siz karar veremezsiniz
Ve bu konuda sizde beni manüpüle edemezsiniz

Konu sahibi boşan yüzüne geğirdi kocan mı diyelim
Hey allahım ya

Back
X