suratimin parlak gözükmesini istiyorum canli isil isil cok güzel yardim edin lütfen

aysun28

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
15
0
286
40
Almanya
arkadaslar benim cildim cok cansiz yani birseyler yapmam lazim, yardim edin ne yapmam lazim neler kulanmam lazim cioldimin cok güzel görünmesi icin yardimlarinizi ebkliyorum en azindan duydukalrini yazin yeter

evet bazen görüyorum böyle yüzleri ışıl ışıl parlıyo insanların. yolda yürüken gördüğüm için soramam tabiki. ya bir sprey sıkıyorlar ya da simli fondoten

canim bu øyle ha diye olmazki, dogru beslenince, yeterli vitaminler alinca, ve cildine uygun urunler kullanipta haftada birde peeling uygulayinca bide maske ise yarar diye dusunuyorum, tabi ønemli bi sorunu yoksa cildinin.

Hepimizin cildinin mutlaka neme ihtiyaci vardir, bol bol su ic ve krem,temizleyici urun vs.kullanirken nemlendirici etkisi yuksek olsun ona dikkat et.
a.s.

hmm, makyajla piril piril plsun istiyorsan tabiki bir cok urun var.
Nemlendirici spraylerden dene..onlarda cok guzel.

evet canim, ben The Body Shoptan E-vitaminli spray kullaniyorum, cokcok memnunum, makyaj yaptiktan hemen sonra ustunede kullaniyorum piril piril oluyo, 5saat falan yetio o nem, cantanda tasiyabilirsin, ihtiyacin oldukca SIK.

veriyor bana,ama sirf bununla olmaz zaten, dedigim gibi gidana dikkat ettinmi yeterince su tukettinmi, bide dogru urun kullanirsan cildin harika olur. Ben cilt ve vücut terapisti adayiyim:) bu yuzden cildimi taniyorum ve dogru urun kullaniyorum, gercekten cok ønemli bu.

canım bende yves rocherın gündüz kremi ve yüz yıkama jelini kullanıyorum inan cildim çok parlak gündüz kremi süper bir parlaklık veriyor yaklaşık 1,5 ay oldu ve ben çok iyi geldiğini düşünüyorum çevremdekilerde cildin çok hoş gözüküyor diyor ama herkesin cildi farklı

canım bende yves rocherın gündüz kremi ve yüz yıkama jelini kullanıyorum inan cildim çok parlak gündüz kremi süper bir parlaklık veriyor yaklaşık 1,5 ay oldu ve ben çok iyi geldiğini düşünüyorum çevremdekilerde cildin çok hoş gözüküyor diyor ama herkesin cildi farklı

fisfisfisya ben sanırım ne tür bir ürün kullanaağımı bilmiyoumm

veriyor bana,ama sirf bununla olmaz zaten, dedigim gibi gidana dikkat ettinmi yeterince su tukettinmi, bide dogru urun kullanirsan cildin harika olur. Ben cilt ve vücut terapisti adayiyim:) bu yuzden cildimi taniyorum ve dogru urun kullaniyorum, gercekten cok ønemli bu.

doğru ürün olduğunu yada kullandığını nasıl anlıyosun sonuc olarak o ürünü kullanmak için ve anlamak için epey bi zaman geciyo ben bu sivilcelerim ve yüzümdeki kızarıklar için hiç bişey yapamadım bi arap kızı kullanıyorum bi biotermin yüz temizleme jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum bi de annemin yaptığı kremii sonra 2 güne bir kil maskesi ya banamısın demedi kurtulamadım bu yüzümdeki lekelerden

gladiolas

cilttki kızarıklık ve sivilce lekeleri için tretin adlı krem öneriliyor.. kozmetik dgil ilaç bu..soyucu etksi var .bencede lekeler üst deri soyulmadan gecmez. geceleri azar azar( fazla degil ) sürmek gerekiyomuş. çok sürüldüğünde soyulma cok olur dolayısıyla tahriş yapabilrmiş. ama 1-2 ay kullanıldıgında alttan resmen yeni bir cilt çıkıyormuş.. araştırdım ve bunları ögrendim.. bir süre cildin soyulmasına katlandıktan sonra sonuç güzel oluyormuş..

tesekkür ederim angel bu kremi bende bi arastırayım cok saolasın

rica edrim canım bende kullanmayı düşünüyorum. fazla sorunlu degil cildim ama kırmızı sivilce lekelerim var benimde.. eger kullanmaya baslarsan bana özel mesajdan ulaş sana daha ayrıntılı bilgi veririm. bu arada sivilcelerin var ise imex sabun kullanabilrsin. yerimseniben

doğru ürün olduğunu yada kullandığını nasıl anlıyosun sonuc olarak o ürünü kullanmak için ve anlamak için epey bi zaman geciyo ben bu sivilcelerim ve yüzümdeki kızarıklar için hiç bişey yapamadım bi arap kızı kullanıyorum bi biotermin yüz temizleme jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum bi de annemin yaptığı kremii sonra 2 güne bir kil maskesi ya banamısın demedi kurtulamadım bu yüzümdeki lekelerden

evet øyle, icerigini øgreniyoruz ya okulda butun urunlerin, ve dunyaca unlu (bilmiyorum TR de varmi) Decleor ve Matis kullandigimiz icin dogru urun olduguna eminim, ve tabi cilt tiplerinide øgrenince gözenek cokmu azmi, hangi urun gøzenekleri azaltiyor, veya cogaltiyor.. benim cildim kurumu yoksa nememi ihtiyaci var bunlari bilmek cok ønemli, Kuru bir cildim oldugunu sanardim, meger degilmis, sadece cagimizin problemi cildimin neme ihtiyaci olmasi, yoksa cilt tipim gayet guzelmis, nem mi yag mi eksik ciltte insanlar bunu karistirabiliyor cogu zaman, basliyolar yaglar surunmeye, ve sonuc sivilceli bir yuz a.s.

Normal bir cildin olsa ve biraz isilti icin biraz parlaklik icin biseyler yapmak istesen burdan ønerilenleri deneyebilirsin, ama problemli bir cildin varsa cok iyi bir cilt uzmanina gørun derim ben, oda olmazsa cilt doktoruna gørun, øyle bir baskasinin tavsiyesi uzerine deneme, doktorun veya cilt uzmaninin verdigi sivilcelerini cogaltabilir ilk etapta, bu demektir ki ise yariyor, disa veriyor cildin alt kismindakini, ve temizlenmeye basliyor cilt. Umarim cok karisik olmamistir, turkcemi anlamissindir umarim=)

Insallah duzelir cilt problemin canim.a.s.

Lentecigim sana kullandigimiz uzerine calistigimiz urunlerden ønerebilirim ancak, baska bisey ønermem yanlis olur cunku tanimiyorum bu urunlerden baska urun acikcasi.

Aciksa gøzenekler, bu demektirki yagli bir cildin var, o yuzden decleor`un YlangYlang armomaessence ve uzerine yine Ylang Ylang øzlu bir krem øneririm,

Eger cildin kuruysa gøzenekler yok gibidir,bunun icinde yine decleordan Angelique aromaessence ve uzerine yine angelique krem øneririm. Bu urunler cok pahali søylemeden edemiyecegim, ben ønceden alamiyordum gercekten butcemi asiyordu øgrencilik falan, ama simdi okulunda okudugum icin bana yari fiyatina geldigi halde yine pahali geliyor.. Simdi ben demiyorum pahali urun illa guzeldir diye, bildigim urun bu o yuzden bunu biliyorum simdilik daha okulun basindayim=) Mutlaka vardir daha farkli guzel hesapli urunler, ama dedigim gibi bilen birine gøstermeden hicbirsey kullanmayin derim

Parlaklık maskesi: İki su bardağı taze bezelye, ezildikten sonra üzüm pekmezi ile karıştırılır. Yumurta akı ve yarım fincan ayçiçek yağı ilave edilir. Bir miktar un konularak maske kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Gece yatmadan uygulanmalıdır. Sabah cilt temizlenir. Ten dokusu üzerinde müthiş parlaklık sağlar... yerimseniben

Parlaklık maskesi: İki su bardağı taze bezelye, ezildikten sonra üzüm pekmezi ile karıştırılır. Yumurta akı ve yarım fincan ayçiçek yağı ilave edilir. Bir miktar un konularak maske kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Gece yatmadan uygulanmalıdır. Sabah cilt temizlenir. Ten dokusu üzerinde müthiş parlaklık sağlar... yerimseniben

sen yapiyor musun bu maskeyi.kiz u maskeyle mi yatcaz. kokarrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sen yapiyor musun bu maskeyi.kiz u maskeyle mi yatcaz. kokarrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Evet canim daha önce bende kullandim. Suan kullanmaya pek vaktim olmuyor acikcasi. maskeyi uyguladiktan sonra yüzüne strec filmle sarabilirsin. Gözlerine ve dudaklarina asla uygulama maskeyi ve streci sararkende gözlerini ve dudaklarini acikta birakirsan rahat olmus olur, yada yastiginin üzerine eski bir örtü yada kilif gecir, öylece yat. Sabah cilt temizlendikten sonra varsa gül suyuylada 10 dakika kompres yaparsan cildine cok iyi gelir. Umarim anlatabilmisimdir... yerimseniben

Back
X