• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan süre meseleleriii :^

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

purplecolor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
33
1
36
arkadaslar sözüm ve nişanım arasında 8 ay gibi bi süre olucak sizce bu çok uzun bi süremi ??? yani söz -nişan - düğün arası ne kadar olmalı varmı bunun bı suresı ???:nazar:

arkadaslar sözüm ve nişanım arasında 8 ay gibi bi süre olucak sizce bu çok uzun bi süremi ??? yani söz -nişan - düğün arası ne kadar olmalı varmı bunun bı suresı ???:nazar:

söz nişan arası için bence uzun bi süre canım:)
nişandan sonra dügün için 8 ay cok uzun değil
yani sizin hazırlanmanıza baglı tabi
ben nişandan 8 ay sonra evlendim bana 8 yıl gibi geldi:)))
bence 6 ay ideal :4:

evet bana gorede uzunn kii nişanımla dugun arasıı 1.5 sene falan olucak okul durumları yuzunden .. artık benımkıde boyle olcak :( şimdiden deli gibi heves yapıyorum nişanaaa

uzunluk kavramı kısıden kısıye gore degısır tatlım ya mesela ben erkek ark askere gıdıcek dıe sozlendım. ve dugune tam 3 yıl vardı. daha sonra o askerden geldı nısan ıcın onumuzdekı aralık 17ye karar verdık tuttuk. ynı sozle dugunun tam ortasına denk gelmıs olucaktı bu tarıh sonra nısan ıcın karar verılıp salon tutulduktan sonra dugun tarıhını erkene almaya karar verdık ve 30 hazıran 2012 de dugunum olucak yanı kısacası soz bır bucuk yıl sonra nısan ve 6 ay sonra dugun olmus olucak. bıraz karısık oldu ama ıdare et :D

evet bana gorede uzunn kii nişanımla dugun arasıı 1.5 sene falan olucak okul durumları yuzunden .. artık benımkıde boyle olcak :( şimdiden deli gibi heves yapıyorum nişanaaa

hayır tatlım gayet acık yazmıssınn .çok kafama takılıyorr bu konu .şimdi biraz rahatladım .daha iyi hazırlanırım bende şimdiden kurmaya basladım temmuzdaki nişanıı :))

canım sen yine iyisin ben sözleneli 14 ay oldu :) nişanımız 6 7 ay sonra olucak. Sözlendikten yaklaşık 2 yıl sonra nişanlanmış olacağım :)))))

Ne kadar kısa olursa o kadar iyi olur bence. Uzadıkça problemlerin çıkma ihtimali de yükseldiğinden dolayı bu işleri bir an önce tatlıya bağlamakta herkes için fayda var :34:

hayırlı işi çok uzatmamakta fayda var.
nişanla düğün arası 8 ay deseydin bi derece ama sözle nişan arası 8 ay gözüme çok göründü nedense :17:
daha erkene çekemez misin nişan tarihini?
mesela ben daha geçen hafta bugün nişanlandım.arife günü sözüm oldu,4 gün sonrasında da nişanım.
Allah nasip edersede 6 ay sonra düğünüm :nazar:
ama önemli olan sizin birbirinizden emin olmanız,bak bi çok arkadaş örnek vermiş,senden daha uzun dönem sözlü olan...
benim kuzeni sözle beraber toplam 3 sene nişanlı kaldı :53:
sorunlar oldu ama ailelerden yana.
sizin aileler anlaşıyorsa,sende eminsen 8 ay su gibi geçer inşallah :34:
bu arada hayırlı olsun,Rabbim hayırlı bi şekilde tamamına erdirsin :nazar: :16:

hayırlı işi çok uzatmamakta fayda var.
nişanla düğün arası 8 ay deseydin bi derece ama sözle nişan arası 8 ay gözüme çok göründü nedense :17:
daha erkene çekemez misin nişan tarihini?
mesela ben daha geçen hafta bugün nişanlandım.arife günü sözüm oldu,4 gün sonrasında da nişanım.
Allah nasip edersede 6 ay sonra düğünüm :nazar:
ama önemli olan sizin birbirinizden emin olmanız,bak bi çok arkadaş örnek vermiş,senden daha uzun dönem sözlü olan...
benim kuzeni sözle beraber toplam 3 sene nişanlı kaldı :53:
sorunlar oldu ama ailelerden yana.
sizin aileler anlaşıyorsa,sende eminsen 8 ay su gibi geçer inşallah :34:
bu arada hayırlı olsun,Rabbim hayırlı bi şekilde tamamına erdirsin :nazar: :16:

Tatlımmm çok tesekkur ederım Allah hepimizee mutluluk versınn :) amcalarım yurt dısından gelicek aslında o zamana gore ayarladım ...ama yinedee çok uzatmayın dıyorlar :( inş... çabuk gecerrrr.hevesleniyorum coooooook :)

canım sen yine iyisin ben sözleneli 14 ay oldu :) nişanımız 6 7 ay sonra olucak. Sözlendikten yaklaşık 2 yıl sonra nişanlanmış olacağım :)))))

benim de söz ile nişan arasında tam 14 ay var.Haziran 23 2010 da söz,Eylül 24 2011 nişan:)) uzatmayın ortalık birden karışabiliyor çünkü ;)

Tatlımmm çok tesekkur ederım Allah hepimizee mutluluk versınn :) amcalarım yurt dısından gelicek aslında o zamana gore ayarladım ...ama yinedee çok uzatmayın dıyorlar :( inş... çabuk gecerrrr.hevesleniyorum coooooook :)

o heves bi başka oluyor ya :69:
insanın içi kıpır kıpır oluyor :69:
hele bide nişanda gör,uçuyorsun resmen :31:
inşallah sağ salim geçer 8 ay,sevdiğinle nişanlanırsın canım :16:
bende dört gözle 6 ayın bitmesini bekliyorum,geçsin 6 ayda evlenelim aşkımla artık :17:

benim de söz ile nişan arasında tam 14 ay var.Haziran 23 2010 da söz,Eylül 24 2011 nişan:)) uzatmayın ortalık birden karışabiliyor çünkü ;)

canım bizim düğün 2013de olucak toplamda 5 sene sonra evlenmiş olucaz bakalım umarım bi problem çıkmaz şimdilik herşey güzel :))

Merhaba kızlar,:kkk:
Bizim sözle nişan arası az olacak ama 1 sene nişanlı kalmak istiyorum.. İnsanlar genelde evliliğe hazırlık gibi görüyor nişanlılığı, ama ben nişanlılığın da bir heyecanı, bir eğlencesi olması gerektiğini düşünüyorum..:4: 3 ayda da evlensek, 1 senede de evlensek aileler arasında problem çıkacak zaten.. Annemler 3 sene nişanlı kalmışlar mesela:16:

Back
X