- 4 Ekim 2011
- 33
- 1
- 36
- Konu Sahibi purplecolor
arkadaslar sözüm ve nişanım arasında 8 ay gibi bi süre olucak sizce bu çok uzun bi süremi ??? yani söz -nişan - düğün arası ne kadar olmalı varmı bunun bı suresı ???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar sözüm ve nişanım arasında 8 ay gibi bi süre olucak sizce bu çok uzun bi süremi ??? yani söz -nişan - düğün arası ne kadar olmalı varmı bunun bı suresı ???![]()
evet bana gorede uzunn kii nişanımla dugun arasıı 1.5 sene falan olucak okul durumları yuzunden .. artık benımkıde boyle olcakşimdiden deli gibi heves yapıyorum nişanaaa
hayırlı işi çok uzatmamakta fayda var.
nişanla düğün arası 8 ay deseydin bi derece ama sözle nişan arası 8 ay gözüme çok göründü nedense
daha erkene çekemez misin nişan tarihini?
mesela ben daha geçen hafta bugün nişanlandım.arife günü sözüm oldu,4 gün sonrasında da nişanım.
Allah nasip edersede 6 ay sonra düğünüm
ama önemli olan sizin birbirinizden emin olmanız,bak bi çok arkadaş örnek vermiş,senden daha uzun dönem sözlü olan...
benim kuzeni sözle beraber toplam 3 sene nişanlı kaldı
sorunlar oldu ama ailelerden yana.
sizin aileler anlaşıyorsa,sende eminsen 8 ay su gibi geçer inşallah
bu arada hayırlı olsun,Rabbim hayırlı bi şekilde tamamına erdirsin![]()
![]()
canım sen yine iyisin ben sözleneli 14 ay oldu :) nişanımız 6 7 ay sonra olucak. Sözlendikten yaklaşık 2 yıl sonra nişanlanmış olacağım :)))))
Tatlımmm çok tesekkur ederım Allah hepimizee mutluluk versınn :) amcalarım yurt dısından gelicek aslında o zamana gore ayarladım ...ama yinedee çok uzatmayın dıyorlarinş... çabuk gecerrrr.hevesleniyorum coooooook :)
benim de söz ile nişan arasında tam 14 ay var.Haziran 23 2010 da söz,Eylül 24 2011 nişan:)) uzatmayın ortalık birden karışabiliyor çünkü![]()
canım bizim düğün 2013de olucak toplamda 5 sene sonra evlenmiş olucaz bakalım umarım bi problem çıkmaz şimdilik herşey güzel :))