Süreç uzun , burun uzun- Geçen zaman Değişmeyen Burun

aysuncelik0707

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
7
0
1
32
Merhabalar, ameliyatım sonrası 40 gün geçti.Bu süreçte sizler gibi çok yorum okudum, çok video izledim.Benim bütün dertlerim ameliyat sonrası ile ilgili.Bazı konularda hiç bilgi bulamadım.Forumda da yazılanlar ilk ayları kapsıyor ama uzun dönemde neler olmuş bilgimiz yok.Açık ameliyat olmuştum.
1. Burnumdaki kemer alınmış en büyük fark bu sorunum yok, nefes sıkıntımda hiç yok
2. Burnum yanak kısımları yani yan kesiler hala ödemli bu da zamanla sanırım inicek ve biraz daralıcak çünkü eskisine göre daha geniş bir burnum var
3. Burnum hala uzun gibi bu ne zaman normal boyuta gelecek.( doktor kısalttım küçültüm diyor)
4. Burun ucum gittikçe dudak kısmıma yaklaşıyor.Ucunda bi bombe var ve uzun gösteriyor.Bu durum düzelecek mi
5. Burun kanatlarım sanki kıvrımlı yerlerinden içe doğru basık ( kayısının ortası gibi ) bu durum düzelecek mi
6. Burun kanatlarım kalın bu bölgede de mi ödem var acaba
7. Tek anlamadığım instagramda vb yerlerde 1 haftalık 15 günlük burunlar böyle şekilli güzel ama ben tam burnumun formunu göremiyorum hala çok şekilli gelmiyor.Bu şekli kabaca kaçıncı ay da belli olacak.Bazı arkadaşlar 1 ayda değiştiyse öyle kalıyor uzun süreçtede pek değişim yok yazmışlar.Eğer doğru ise benimki çok doğal olmuş girdiğim gibi çıkmışım.
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın lütfen yardımcı olur musunuz?

burun kanatları kesildiyse tabii ki şişer ve bir süre sonra şişlik iner.
burnun uzunluğu az da olsa kısalıyor.
instagramda gördüğünüz burunlar vitrin burun. doktorlar en başarılı ameliyatlarının fotoğrafını paylaşıyorlar. 10 burundan 1'ini demek daha doğru olur.
diğer merak ettiğiniz konularda bilgim yok.

burun kanatları kesildiyse tabii ki şişer ve bir süre sonra şişlik iner.
burnun uzunluğu az da olsa kısalıyor.
instagramda gördüğünüz burunlar vitrin burun. doktorlar en başarılı ameliyatlarının fotoğrafını paylaşıyorlar. 10 burundan 1'ini demek daha doğru olur.
diğer merak ettiğiniz konularda bilgim yok.
teşekkürler bilgiler için..doktoruma güveniyorum ama değişim bu kadar yavaş mı bilmiyorum.10 yıl önce ameliyat olan bi arkadaşım olmuştu ve hiç bir sorunu yok 400e yakın ameliyat yapmış.Sosyal medyası falan yok yani süreç sonunda ameliyat sonrası foto falan yok nasıl bi burun yaptı bilmiyorum..

Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor, reklamını yapmıyorsa güvenilir doktordur. Çünkü reklamını hastaları ve burunları yapıyordur. Tek söyleyebileceğim bu.

Back
X