Tuplerinizde sivi birikmesi varsa bence baglatmayin direkt aldirinKızlar merhaba, 37 yasındayım hiç gebe kalmadım 1 senelik evliyim. İlk denemem olacak tüplerim ikiside hidrosalpenks, ciddi cikolata kistlerik var çift taraflı.amh normal, Spermde normal iyi hatta.Aynı zamanda ademnyozis cıktı ama kücük korkma dendi. Tüp bebege baslayacagım birkaç aya, memorialla başlayacagım gibi görünüyor. Sürecim cok sancılı gözüküyor size aşamaları yazayım, kaç ay siürer sizce cok üzülüyorum normal insanlar 2 ayda bitiriyor süreci benim cok uzun zorlu olacak diye
1- tüp bebek başlangıç yumurta toplama
2- opu sonrası pgt
3 adet sağlıklı embriyo olmaz ise tekrar havuz embriyolar okey olduktan sonra:
3-Tüplerin baglanması ameliyatı ve cikolata kisti alınması.
4-amelyat sonrası birsüre geçecek bilmiyorum
5- transfere hazırlık.belki histeroskopi vs?
Çok geçmiş olsun.sabirli olun inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız gözünüzde büyütmeyin gerçekten zaman su gibi akıp gidiyor.Cok şükür tedavisi mümkün en azından Allah korusun daha kötüsü olabilirdi. Bende de çikolata kisti var sizin boyutları ne kadarKızlar merhaba, 37 yasındayım hiç gebe kalmadım 1 senelik evliyim. İlk denemem olacak tüplerim ikiside hidrosalpenks, ciddi cikolata kistlerik var çift taraflı.amh normal, Spermde normal iyi hatta.Aynı zamanda ademnyozis cıktı ama kücük korkma dendi. Tüp bebege baslayacagım birkaç aya, memorialla başlayacagım gibi görünüyor. Sürecim cok sancılı gözüküyor size aşamaları yazayım, kaç ay siürer sizce cok üzülüyorum normal insanlar 2 ayda bitiriyor süreci benim cok uzun zorlu olacak diye
2- opu sonrası pgt
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bı sancida kurtul inşallah darısı bana ve isteyen herkese inşallahGözünüzde hiç büyütmeyin. Bir bakıyorsunuz hemen geçiyor. Bende opu oldum. Sonra polip ameliyatı oldum. Sonra transfer oldum ilkinde kimyasal gebelik oldu. İkinci de tuttu. Çarşamba da doğum yapacağım. Hiç kendinizi düşünerek yormayın. Allah’ın izniyle geçer gider.
Allah yardımcın olsun rabbim her daim yanında olsun güç kuvvet versin inşallahKızlar merhaba, 37 yasındayım hiç gebe kalmadım 1 senelik evliyim. İlk denemem olacak tüplerim ikiside hidrosalpenks, ciddi cikolata kistlerik var çift taraflı.amh normal, Spermde normal iyi hatta.Aynı zamanda ademnyozis cıktı ama kücük korkma dendi. Tüp bebege baslayacagım birkaç aya, memorialla başlayacagım gibi görünüyor. Sürecim cok sancılı gözüküyor size aşamaları yazayım, kaç ay siürer sizce cok üzülüyorum normal insanlar 2 ayda bitiriyor süreci benim cok uzun zorlu olacak diye
2- opu sonrası pgt
Çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına bir çırpıda güzelce geçsin zaman inşallahRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bı sancida kurtul inşallah darısı bana ve isteyen herkese inşallah
Merhaba aslında sıvı cokazmış şekil bozujlugu gibi bişey var evet aldıracagım bağlatmayacagım benzer şeyler diye öyle yazmısımTuplerinizde sivi birikmesi varsa bence baglatmayin direkt aldirin
Benim doktorum su dolu bir tup baglanirsa sizinti yapip yine risk olusturabilecegini soylemisti
Aldirin tupleri daha mantikli
Zaten baglanmasi da aldirilmasi da ayni sey yani tupten kurtulmak amac
Bu benim size onerim lutfen iyice arastirin sonra daha fazla uzulmeyin
Böyle daha çok zaman kaybediyorsunuzHepinize cok teşekkür ederimm vallahi erteliyorum heray öbür ay baslauacagıkm diyorum gözümde büyüyor((
Merhaba hayırlı olsun bende pazartesi opu olacağım aynı günümüz verdiğimiz emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah bende 41 yaşımBende pazartesi opu olacağım ilk denemem. Ben bir ay önce rahim filmi çekildim tertemiz dedi doktor 40 yaşındayım bu zamana kadar polip yoktu bugun polip gördü doktor ilaçlar yaptı bence çünkü geçen günlerde yoktu ne zaman ne ara çıktı anlamadım alalım dedi doktor alttan girerek ne zaman ne ara bilmiyorum ama ilaçların kullanımı bugun bitti kendiliğinden bir kaç adet sonra geçmez mi inşallah sağlıklı embriyom olunca ağustos transfer olacak
Hayırlısı olsun sizin içinde sürecimiz aynı kaç yumurta görünüyordu amh nasıl hangi hastahane çok soru sordumMerhaba hayırlı olsun bende pazartesi opu olacağım aynı günümüz verdiğimiz emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah bende 41 yaşım
Sağol cnm benim ben izmir de tedavi görüyorum cnö bu 3.tedavi hep sil baştan oldu. Yumurta çok dedi doktor en son 14 saymıştı ama bilmiyorum ne kadarını alacak. Amh 2.18 di 10 gün önce yaptırdım. Senin peki cnm?Hayırlısı olsun sizin içinde sürecimiz aynı kaç yumurta görünüyordu amh nasıl hangi hastahane çok soru sordum
Amh görw iyi çıkmış cnm bence. Benşm 2.18 olduğu halde 14 sqydı kaçıonı alacaklar bilmiyorum. Bide doktor opu günü yumurta sayıları değişir dedi az da çıkabilir çok ta dedi. Olgunluğuna bakıp alacağız çom küçükleri ellemiyorlqr snaırım. Opu Evet sıkıntısız oluyor anlamıyor insan cnm korkma sakın. Hatta bana transfer ve süreci daha zor geliyor daha sters li. Benim yumurta fazla da ne oluyor sanki az olsun kaliteli olsun bana kalitesiz denildi daha öncekilerde yaştan dolayı denildi bide eşim de de morfoloji ve hı düşüklüğü var. Bakalım bu sefer iyi hazırlandım beslenme vs vs kaliteli olursa mutlu olacağız çok yorulduk maddi manevi bide hepsi sil baştan. Bakalım kaderimiz de ne var elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin. Eğer 5. Güne gelirse ptg ye yollayalım dedi doktor umarım gelir de göndeririz. Sen hangi şehirdesin hangi merkez de yaptırıyorsunSeninki güzelmiş benim amh 0.19 kaç yumurta toplanacak bilmiyorum en son 7 gördü sanırım toplama işlemi sıkıntısız oluyor değil mi
ben istanbuldayım acıbadem de yaptırıyorum gerçekten maddi açıdan da çok yoruldum manevi de daha birinci benim bi de .Amh görw iyi çıkmış cnm bence. Benşm 2.18 olduğu halde 14 sqydı kaçıonı alacaklar bilmiyorum. Bide doktor opu günü yumurta sayıları değişir dedi az da çıkabilir çok ta dedi. Olgunluğuna bakıp alacağız çom küçükleri ellemiyorlqr snaırım. Opu Evet sıkıntısız oluyor anlamıyor insan cnm korkma sakın. Hatta bana transfer ve süreci daha zor geliyor daha sters li. Benim yumurta fazla da ne oluyor sanki az olsun kaliteli olsun bana kalitesiz denildi daha öncekilerde yaştan dolayı denildi bide eşim de de morfoloji ve hı düşüklüğü var. Bakalım bu sefer iyi hazırlandım beslenme vs vs kaliteli olursa mutlu olacağız çok yorulduk maddi manevi bide hepsi sil baştan. Bakalım kaderimiz de ne var elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin. Eğer 5. Güne gelirse ptg ye yollayalım dedi doktor umarım gelir de göndeririz. Sen hangi şehirdesin hangi merkez de yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?