Sürekli açık arıyor

Hayata ezilmeye gelmedik.

Huzur arıyoruz, ayrıl diyemem zart diye bana düşmez ama iyice düşünün tartın.

Ömür boyu sevgili de olsanız evlenseniz de hayat geçmez.

Erkek arkadaşım onu aldatma gibi bi durumum olmadığı ve asla olmayacağı halde sürekli onu aldatmamdan boynuz yemekten bahsediyor mesela babam ameliyat olacağı icin hastanelerde kosturuyoruz kac gundur şarjım bitmis bu aksam niye telefonun kapalı hic sen telefonu kapayinca beni kimle aldattığını düşünüyorum tarzi bisey yazdi bana sonra ben daha lisedeyken adimin gectigi bi sacma facebook durumunu bulmus geldi bu kim bu ne surekli onu aldatmam yalan söylemem uzerine tek yaptigim.hata gecmisimde yasadigim bazi seyleri korktum.anlatamadim sonradan anlattim simdi.bu halde benle.konusmuyo konusursa tek yaptigi sorgulamak beni sevmedigini istemedigini dusunmeye basladim.ben uzaktayim başka sehirde yasiyo ailem o ise okudugum.sehirde utanmasa neden ordasin dicek gibi geliyor cunku iste uzaktasin geziyosun cok ailenle bile dedi napicam bilmiyorum tatil basladigindan beri bu halde
Burda konu bile açmam anında bırakırım kısa ve net.

Bunaliyorum.gercekten artik

İlerde daha neler yapacağını bir düşünün.
Yol yakınken onu da kırmadan kendinizi uzaklaştırmaya bakın.
Babanız hastayken filan ne aldatması dünya kendi çevresinde mi dönüyor.
Sizin yanınızda rahat ettiğiniz kendinizi özel hissettireilecek güldürecek birileriyle devam edin hayatınıza.

bu tarz soruların altına hep aynı yanıtı yazmaya başladım ama size güvenmeyen, size saygı duymayan, geçmişinizi irdeleyip sizi yargılama cüreti gösteren adamla hayat arkadaşlığı olmaz. neden bu kadar pasif duruyor kadınlar hayata karşı anlamıyorum. dik durun, kendi doğrularınızı manipüle etmesine izin vermeyin. mesele sizi sevip sevmemesi bile olmamalı sizin nezdinizde. saygı duymayan adam sevgi hiç duymaz. çok net.

Erkek arkadaşım onu aldatma gibi bi durumum olmadığı ve asla olmayacağı halde sürekli onu aldatmamdan boynuz yemekten bahsediyor mesela babam ameliyat olacağı icin hastanelerde kosturuyoruz kac gundur şarjım bitmis bu aksam niye telefonun kapalı hic sen telefonu kapayinca beni kimle aldattığını düşünüyorum tarzi bisey yazdi bana sonra ben daha lisedeyken adimin gectigi bi sacma facebook durumunu bulmus geldi bu kim bu ne surekli onu aldatmam yalan söylemem uzerine tek yaptigim.hata gecmisimde yasadigim bazi seyleri korktum.anlatamadim sonradan anlattim simdi.bu halde benle.konusmuyo konusursa tek yaptigi sorgulamak beni sevmedigini istemedigini dusunmeye basladim.ben uzaktayim başka sehirde yasiyo ailem o ise okudugum.sehirde utanmasa neden ordasin dicek gibi geliyor cunku iste uzaktasin geziyosun cok ailenle bile dedi napicam bilmiyorum tatil basladigindan beri bu halde
"Gecmisimi once anlatmadim,sonra anlattim da ondan boyle oldu" diyip o herifin paranoyak tavırlarına hakli bi kılıf giydirmeye calisma lutfen..

Back
X