- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Keşke bende 57 kg olsam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz çıktı mı?Yok troide de baktırmıstım bir sey cıkmadı daha önce. Yarın cıkacak sonuclar.
Çıktı evet. Ama sağlık ocağında yaptırmıstım. Ünsilinn direncine biz bakmıyoruz dedi. Kan sekerim normaldi. Ayrıca kolestrolüm yüksek cıkmıs. 274tü sanırım. Hiç de yağlı yiyecekler yemiyorum. Nerdeyse 2 yıldır kızartma bile yemedim. Nasıl düsürecem bunuSonucunuz çıktı mı?
Valla keske daha düsük olsam diyorum ben deKeşke bende 57 kg olsam![]()
ağlarım
Ben 59.60 falandım. Karbonhidratı azalttım. Ayrıca protein, karbonhidrat, yağı ölcen bir uygulama var ona yediklerinizi girerek kontrlü sağlayabilirsiniz.Ben öyle verdim 2 haftada. Ayrıca durmustu kilo vermem. Sekeri kestim.Aksamları da genelde et tavuk salata tarzı beslendim. Aç kalmadan hem de. Deneyin kesinlikleŞuan 67 hedefim 60 yaza kadar![]()
Doyurucu şeylerle kandır kendini acıktığın an su iç o şişirip doyma hissi verir yulaf tok tutar o tür yemekler araştırİyi aksamlar arkadaslar. Ben yemek yedikten en fazla yarım saat sonra acıkıyorum. Resmen midem kazınıyor. Doyacak kadar da yiyorum. Kilo almaya müsait bir yapım var. Bu durum canımı sıkmaya basladı. Bir sıkıntı var mı diye de merak ettim acıkcası. Bugün tahlil yaptırdım. Saat 19.00da yemek yedimmesela , hemen yarım saat sonra acıktım biraz kuruyemis yedim. Sinirlerim bozuluyor artık. Var mı aranızda bu durumda olan, ne yapacağımı sasırdım. Yemek de istemiyorum ama midem ağrıyor resmen. 167 boy 57 kilodayım. Böyle giderse 100ü bulurum kesin
Ben 59.60 falandım. Karbonhidratı azalttım. Ayrıca protein, karbonhidrat, yağı ölcen bir uygulama var ona yediklerinizi girerek kontrlü sağlayabilirsiniz.Ben öyle verdim 2 haftada. Ayrıca durmustu kilo vermem. Sekeri kestim.Aksamları da genelde et tavuk salata tarzı beslendim. Aç kalmadan hem de. Deneyin kesinlikle
Uygulamanin adını alabilir miyik?Ben 59.60 falandım. Karbonhidratı azalttım. Ayrıca protein, karbonhidrat, yağı ölcen bir uygulama var ona yediklerinizi girerek kontrlü sağlayabilirsiniz.Ben öyle verdim 2 haftada. Ayrıca durmustu kilo vermem. Sekeri kestim.Aksamları da genelde et tavuk salata tarzı beslendim. Aç kalmadan hem de. Deneyin kesinlikle