Sürekli acıkmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonucunuz çıktı mı?
Çıktı evet. Ama sağlık ocağında yaptırmıstım. Ünsilinn direncine biz bakmıyoruz dedi. Kan sekerim normaldi. Ayrıca kolestrolüm yüksek cıkmıs. 274tü sanırım. Hiç de yağlı yiyecekler yemiyorum. Nerdeyse 2 yıldır kızartma bile yemedim. Nasıl düsürecem bunu :110:

Senin gibi aciktigimi sanip yedim 13 kg aldim hizlica😅 5 kg gitti gerisini de verme asamasindayim.Cok cabuk kilo alan yapim var benim de lanet birsey.

Ama şöyle bir durum var bugun aksam yemek yersen ertesi gun de beyin sinyal gonderiyor oturmaya mi geldik diye.

Bugun dayanip yemezsen ertesi gunu ayni saatlerde yemek aklina gelse bile beyin hop dur diyor. Hastaligin yokmus bu aliskanlik yani tamamen psikolojik. Ben boyle ceviriyorum sureci tavsiye ederim. :)

Şuan 67 hedefim 60 yaza kadar :KK43:
Ben 59.60 falandım. Karbonhidratı azalttım. Ayrıca protein, karbonhidrat, yağı ölcen bir uygulama var ona yediklerinizi girerek kontrlü sağlayabilirsiniz.Ben öyle verdim 2 haftada. Ayrıca durmustu kilo vermem. Sekeri kestim.Aksamları da genelde et tavuk salata tarzı beslendim. Aç kalmadan hem de. Deneyin kesinlikle

İyi aksamlar arkadaslar. Ben yemek yedikten en fazla yarım saat sonra acıkıyorum. Resmen midem kazınıyor. Doyacak kadar da yiyorum. Kilo almaya müsait bir yapım var. Bu durum canımı sıkmaya basladı. Bir sıkıntı var mı diye de merak ettim acıkcası. Bugün tahlil yaptırdım. Saat 19.00da yemek yedimmesela , hemen yarım saat sonra acıktım biraz kuruyemis yedim. Sinirlerim bozuluyor artık. Var mı aranızda bu durumda olan, ne yapacağımı sasırdım. Yemek de istemiyorum ama midem ağrıyor resmen. 167 boy 57 kilodayım. Böyle giderse 100ü bulurum kesin
Doyurucu şeylerle kandır kendini acıktığın an su iç o şişirip doyma hissi verir yulaf tok tutar o tür yemekler araştır

Ben 59.60 falandım. Karbonhidratı azalttım. Ayrıca protein, karbonhidrat, yağı ölcen bir uygulama var ona yediklerinizi girerek kontrlü sağlayabilirsiniz.Ben öyle verdim 2 haftada. Ayrıca durmustu kilo vermem. Sekeri kestim.Aksamları da genelde et tavuk salata tarzı beslendim. Aç kalmadan hem de. Deneyin kesinlikle

Ekmek, makarna, pilav yemiyorum.
Su 2.5-3 litre.
Tuz yıllardır yok, şeker de 7-8 sene oldu bırakalı.
Aslında porsiyonlarımı da azalttım ama hareketim hiç yok o yüzden hızlı veremiyorum.
Masa başı işte çalışıyorum.
Eve gidince de işim başımdan aşıyor.
Ee zaten pandemiden dolayı çıkılmıyor.

Maalesef hızlı veremiyorum.

Uygulamanin adını alabilir miyik? 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X