Sürekli adet oluyorum

yyaarreen

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
101
28
18
Kızlar kafayı yemek üzereyim. Geçen aydan önce ki ay adetimden 15 gün sonra adet oldum. Sonra yine aynı. Şimdi aradan bi hafta geçti kasıklarım ağrıyordu korkmutşum az önce baktım yine adet olmuşum. Bu durumu yaşayan var mı sinirlerim çok bozuk. Açık pembe şeklinde akıntı gibi geliyor sürekli

Kanama çok şiddetli olmuyor ama sık olması ürküttü. Evet doktora gideceğim iki gün sonra ama yine de sormak istedim
Bende 10 gündür kaniyorum ve drlar her şey normal diyor 😥 en son primolut içmeye başladım 2. Şimdi içtim. Kendi dr yaşadığım sehirde değil, büyük ihtimal içerde bir kilcaldan sızıyor dedi. Anlatınca. Eğer iliski sonrası başlıyorsa kanamanız belki sizinde böyle bir şeydir. Dr a gidin diyeceğim elbetye 3 gündür 2 dr gittim hepsi farklı ilac verdi. Karıştırıp içtim gram azalmadı 😡 inşallah hemen çözülecek basit bir şeydir.

Kızlar kafayı yemek üzereyim. Geçen aydan önce ki ay adetimden 15 gün sonra adet oldum. Sonra yine aynı. Şimdi aradan bi hafta geçti kasıklarım ağrıyordu korkmutşum az önce baktım yine adet olmuşum. Bu durumu yaşayan var mı sinirlerim çok bozuk. Açık pembe şeklinde akıntı gibi geliyor sürekli
Benim aşıdan sonra öyle oldu üç dört ay bende kafayı yedim ayda iki defa adet oluyordum doktorum aşının etkisidir dedi duzeldi

Kuzum hormonlariniza baktirmalisiniz, adet duzensizligi olabilir ,polikistik olabilir vs 15 gune duserse sıkıntı, ilac verir tahlillerden sonra korkmayin

Aşı
oldunuz mu biontec?

Back
X