Ne olabilir peki? Bi kaç gün doktora gidemem o yüzden çok tedirginim şu anHer kanama adet kanamasi degildir. Muayene olmalisiniz.
Rahim ağzında yara olabilir, biz ne desek boş; ama kesinlikle doktora gitmelisiniz. Bu kadar kanama normal değil.Ne olabilir peki? Bi kaç gün doktora gidemem o yüzden çok tedirginim şu an
Kanama çok şiddetli olmuyor ama sık olması ürküttü. Evet doktora gideceğim iki gün sonra ama yine de sormak istedimRahim ağzında yara olabilir, biz ne desek boş; ama kesinlikle doktora gitmelisiniz. Bu kadar kanama normal değil.
Bende 10 gündür kaniyorum ve drlar her şey normal diyorKanama çok şiddetli olmuyor ama sık olması ürküttü. Evet doktora gideceğim iki gün sonra ama yine de sormak istedim
Benim aşıdan sonra öyle oldu üç dört ay bende kafayı yedim ayda iki defa adet oluyordum doktorum aşının etkisidir dedi duzeldiKızlar kafayı yemek üzereyim. Geçen aydan önce ki ay adetimden 15 gün sonra adet oldum. Sonra yine aynı. Şimdi aradan bi hafta geçti kasıklarım ağrıyordu korkmutşum az önce baktım yine adet olmuşum. Bu durumu yaşayan var mı sinirlerim çok bozuk. Açık pembe şeklinde akıntı gibi geliyor sürekli
Aşıyla alakasız benim çok uzun zaman oluyor aşı olalı. Hey allahım yarabbim ya durduk yerde sinirlerim bozulduBenim aşıdan sonra öyle oldu üç dört ay bende kafayı yedim ayda iki defa adet oluyordum doktorum aşının etkisidir dedi duzeldi
oldunuz mu biontec?Kızlar kafayı yemek üzereyim. Geçen aydan önce ki ay adetimden 15 gün sonra adet oldum. Sonra yine aynı. Şimdi aradan bi hafta geçti kasıklarım ağrıyordu korkmutşum az önce baktım yine adet olmuşum. Bu durumu yaşayan var mı sinirlerim çok bozuk. Açık pembe şeklinde akıntı gibi geliyor sürekli
6-7 ay oluyor en son biontek aşı olalıAşı
oldunuz mu biontec?
Çünkü o baya kanama yapıyor6-7 ay oluyor en son biontek aşı olalı
O değil bence 6 7 ay geçti üzerindenÇünkü o baya kanama yapıyor
AynenO değil bence 6 7 ay geçti üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?