• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli adım atan, sürekli gönül alan taraf olanlar..bizim kalbimiz yokmu?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar belli bir sıkıntıdan bahsetmiyorum ama gerçekten hep ezilen gönül alan taraf olmaktan bıktım yıldım.. kim olursa olsun, eş dost aile arkadaş vs vs vs... neden hep ben adım atmak zorundayım, ya da daha doğrusu neden adım atmam için baskı yapılan taraf... yüzde doksan haklı olduğum halde, haklı olduğumu bildikleri halde sürekli beni adım atmaya yönlendiren bir eşrafım var :KK43:
atıyorum bir arkadaşımla bir kırgınlığımız var mesela, ben haklıysam bile, hatta arkadaşım suçunu bilse bile yine benim adım atmamı bekliyor... annemle ufak bir sorun yaşadım bazı gereksiz saçma sebeplerden ötürü, babamla konuştum telefonda, babam diyor ki kızım sen haklısın annen hata etti üzdü seni ama uzatma boşver ara gönlünü al :KK57:
babacığım gönül almam için hatayı yapan ben olmalıyım, bu nasıl iştir diyorum boşveeer diyor.. kolay kırılan alınıp gücenen bir insan değilim, herkes de söyler bunu gazel küsmez, küsme huyu yoktur diye... ama nedense zaman zaman gelişen olaylarda hep gönül almak zorunda bırakılan taraf olmaktan gerçekten bıktım.. kendimi değersiz hissettiriyor bu durum... çünkü karşıdaki insan hatalı olduğu bildiği halde bana adım atmıyorsa, ve bunu benden bekliyorsa, bu bana değersizlik hissi veriyor...
elebette ki kusursuz değilim.. benimde hatalarım oldu olmuştur... ama zaten hatalı olduğum zamanlarda adım atan hep benim... kaldı ki bu haklı olduğum konularda neden hep benden bekleniyor anlamış değilim...:KK43: şuan mesela annemle kırgınlığımız var.. benim haklı olduğumu babama söylemiş... ama hala adım atmıyor.. ben anayım hatalı da olsam o arayacak demiş...:KK57:özür dilemesini beklemiyorum zaten ama en azından insan birazcık gönül alıcı davranır.. hala benim araamı bekliyor.. yaşı büyüktür sen ara, o annedir sen ara, o babandır sen ara, kardeşime de sen ablasın büyüklk sende kalsın ara... yetti gerçekten, nasıl bir statüdeyim anlayamadım gitti... kimine göre büyüksün sen ablasın, kimine göre küçüksün.. benim kalbim yok, ben kırılıp alınamam.. böyle böyle yapılan baskılar yüzünden attığım adımlar, bana eksi olarak mı döndü dersiniz? varmı bir fikri olan yada benim gibi olan..

Son düzenleme:
Benzer durumlari ben de yasadim şimdi uzakta olduğum icin yasamiyorum umursamaza bagladim
Bunu anneannem cok yapar ben aramasam eee ben büyüğüm sen aramalisin beni hic aramayan abla saymayan kuzenlerimi aramami ister no yoksa bile bulup aramaliymisim abla olarak büyüklük gosterecekmisim falan
Ben de kusmem gucenmem ama fazla anlayisli olmak, empatik dusunmek ters tepiyor bazi insanlara

Benzer durumlari ben de yasadim şimdi uzakta olduğum icin yasamiyorum umursamaza bagladim
Bunu anneannem cok yapar ben aramasam eee ben büyüğüm sen aramalisin beni hic aramayan abla saymayan kuzenlerimi aramami ister no yoksa bile bulup aramaliymisim abla olarak büyüklük gosterecekmisim falan
Ben de kusmem gucenmem ama fazla anlayisli olmak, empatik dusunmek ters tepiyor bazi insanlara

amcamı aylardır aramadım, bilerek aramadım çünkü sürekli ben arıyorum ben soruyorum.. amcam da olsa bir kez bile olsa onunda yeğenini araması nasılsın demesi gerekmezmi.. amcan sana gücenmiş hiç aramaz olmuşsun dedi.. bende yenge allah aşkına amcam beni ömründe bir kere bile arar mı bi ker de o arasın, bende çocuk değilm 29 yaşındayım.. insan bir kez bile olsa bekliyor dedim.. yengem amcama söylemiş, ben amcayım o aramalı demiş.. ben saftirik herkes akıllı :(

Bosver gazelim beeee.
Annen baban değer verdigin insanlara ilk adimi sen ativer ne olacak bisey olmaz .Gerisini salla gitsin .
Hadi kalk ara anneni .:KK19:

sorma lacim çok doluyum çok :KK61:
annemi araya araya ben yaptım böyle... hep alttan alan ben oldum, o da suçunu bile bile nasılsa gazel arar diye aramıyor.. aramıcam işte :mad:

amcamı aylardır aramadım, bilerek aramadım çünkü sürekli ben arıyorum ben soruyorum.. amcam da olsa bir kez bile olsa onunda yeğenini araması nasılsın demesi gerekmezmi.. amcan sana gücenmiş hiç aramaz olmuşsun dedi.. bende yenge allah aşkına amcam beni ömründe bir kere bile arar mı bi ker de o arasın, bende çocuk değilm 29 yaşındayım.. insan bir kez bile olsa bekliyor dedim.. yengem amcama söylemiş, ben amcayım o aramalı demiş.. ben saftirik herkes akıllı :KK43:

E o da amca olarak gazelcim nerelerdesin sesin soluğun kesildi derdin mi var diyememiş mi? Sen küçüksen o da büyüğün. Bir dersin varsa arkanda olmalı.

G gazeldustubaglara annen baban ne yaparsa yapsın suclu da olsalar onlar hayatimizda bir tane olan varliklar araya kirginlik girmesin bir daha
Ara bosver kirginliklari bir kenara bırak :KK66:
Benim.annemler uzakta oldugu icin anne çocuk konusu oldugunda dayanamıyorum

haklısın ama hep taviz veren ben olduğum için artık değersizleştirildim anlatabiliyormuyum.. resmen bile bile hatalarını aramıyor.. enayi olan benim hep..

Amcayı geç annen o senin ...
Aradığimda niye aramadın da sormadin da diyeni bi daha aramam .

annemde olsa benimde kalbim var lacim.. anne olması herşeyi söyleyebilir, her kırgınlığı yapabilir hakkı vermez.. bende bir anneyim ve yeri geldiğinde 5 yaşındaki oğlumu karşıma alıp özür bile diliyorum... anlatabiliyormuyum... herkesin kalbi var.. ben anayım diye herşeyi devletten beklememeli..

annemde olsa benimde kalbim var lacim.. anne olması herşeyi söyleyebilir, her kırgınlığı yapabilir hakkı vermez.. bende bir anneyim ve yeri geldiğinde 5 yaşındaki oğlumu karşıma alıp özür bile diliyorum... anlatabiliyormuyum... herkesin kalbi var.. ben anayım diye herşeyi devletten beklememeli..
Bi zaman geliyo okadar kızdıgin sinir olduğun insanları bile affediyosun .Amaaan diyosun niye boyle yapmışım .
Annem babamla konusurken bile gozüm doluyo benim ,gitgide yaşlanıyolar diyorum.
Ben hayatim boyunca şunu demişimdir kendime ;yabancı bir insana yada müdurume iş arkadasıma söylemiycem şeyleri yada beni kırdığinda takınmıyacağım tavrı sevdiklerime niye yapiym.

Almayin? Haksiz durumdayken alttan alin niye hakli durumda oldugunuzda kendinizi ezdiriyosunuz ki ozguven falan kalmamis iyi bi sey degil o

canım özgüvenle alakalı değil, şöyle anlatayım.. ben haklı olduğum bir konuda pat pat konuşan ve asla alttan almayan biriyim hala öyleyim.. ama çevremdeki dostlar arkadaşlar yada ailem olsun kim olursa olsun sürekli ara bulmaya çalışırken nasıl oluyor nasıl dönüyorsa olay benim aramam gerektiği durumuna dönüyor.. defalarca haklılığımı ispatladığım halde bi baskı var üzerimde.. haklı da olsam aramam gerektiği yönünde... annemi örnek verdim çünkü son olarak bu olay oldu annemle aramızda, annem babama gazel haklı ben hata ettim demiş ama aramamı sakın beklemesin ben anayım demiş.. bu bir örnek ama anne baba haricinde de hep böyle bir baskının içindeyim...

ah be bacım nasıl güzel tarif etmişsin beni
her defasında haklıda olsam haksızda olsam gönül alan taraf olmaktan bende bıktım
tartışmalarda karşı taraf daha sinirlenmesin diye ezilip büzülmekten
sinirliyse karşımdaki susup ağzına ne geliyosa saydırmasında susmak bıktım bıktımda bıktım
bu yüzden isyan edeceğim an bile yok neden? çünkü hep onlar yapar bunu hep ben üzülürüm hep ben içime atarım
hep ben gece uyumaz yarı yarıları ağlarım :(
bugün inşallah ALLAHIMDA yardım ederse bunların hepsine son vericem sadece kendimi düşünücem geridekiler naparsa yapsın

canım özgüvenle alakalı değil, şöyle anlatayım.. ben haklı olduğum bir konuda pat pat konuşan ve asla alttan almayan biriyim hala öyleyim.. ama çevremdeki dostlar arkadaşlar yada ailem olsun kim olursa olsun sürekli ara bulmaya çalışırken nasıl oluyor nasıl dönüyorsa olay benim aramam gerektiği durumuna dönüyor.. defalarca haklılığımı ispatladığım halde bi baskı var üzerimde.. haklı da olsam aramam gerektiği yönünde... annemi örnek verdim çünkü son olarak bu olay oldu annemle aramızda, annem babama gazel haklı ben hata ettim demiş ama aramamı sakın beklemesin ben anayım demiş.. bu bir örnek ama anne baba haricinde de hep böyle bir baskının içindeyim...
Insan surekli yanlis oldugu seyleri yaparsa ozguven kaybi kacinilmazdir

ah be bacım nasıl güzel tarif etmişsin beni
her defasında haklıda olsam haksızda olsam gönül alan taraf olmaktan bende bıktım
tartışmalarda karşı taraf daha sinirlenmesin diye ezilip büzülmekten
sinirliyse karşımdaki susup ağzına ne geliyosa saydırmasında susmak bıktım bıktımda bıktım
bu yüzden isyan edeceğim an bile yok neden? çünkü hep onlar yapar bunu hep ben üzülürüm hep ben içime atarım
hep ben gece uyumaz yarı yarıları ağlarım :KK43:
bugün inşallah ALLAHIMDA yardım ederse bunların hepsine son vericem sadece kendimi düşünücem geridekiler naparsa yapsın

beni bana bıraksalar çevremdekiler, gayet güzel kafama takmadan yaşayacam... ama baskı okadar çok ki.. gönlünü al, özür dile, adım at..bıdı bıdı bıdı...sırf onların baskılarından bıktığım için adım atmışımdır çoğu kez haklı iken bile... öff

Back
X