Sürekli ağlama isteğim var mide bulantısı?

Melisaaam575757

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
260
65
48
31
Arkadaşlar merhaba herkese . İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bir gün internette bir kişinin annesinin öldüğünün haberini gördüm ve o arada birinin cenazesine gidiyorduk bende bir ağlama isteği oldu bir mide bulantısı oldu aşırı bir şekilde aglayamadim ama. Tuttum içimde ertesi gün tekrar aynı şey oldu pazartesi günü tekrar aynı şey oldu ve ben patladım tabi iş yerinde kolum kalkmıyordu sürekli ağlıyordum derken 2 hafta ara ara bu şekilde devam etti ve iş yerinde çok yoğun çalışıyorum bu arada herşey benden sorumlu hastanede , iş yerine gidince daha çok oluyor ve kendimi ağlama isteği gelince kendimi durduramiyorum ve kimseyede belli etmek istemiyorum açıkçası yani biriyle konuşurken bile aglayasim geliyor bu ama aynı şey eve gelince de olmaya başladı psikologa gittim kaygı bozukluğu olmuş sende dedi tranko buskas başladım hafif olsun diye ama hala aynı gidiyor ve çalışamıyorum istahsizim sizce ne yapmalıyım korkuyorum böyle hep devam edecek diye ..

Tranko buskas kriz anında alınıyor o an yatıştırır sizi daha yeni başlamışsınız. Kendi kendinizi sakinleştirin aileniz sağ işiniz var sağlıklısınız . Durduk yere mi ağlıyorsunuz

Biraz havanizi değiştirin başka ortamlara girmeye calisin.Cunku ben aynı yollarda geçtim sonu iyi olmuyor.bastayken toparlama şansınız varken ilginizi başka yerlere verin.bu hastalikta ne kadar kötüyü düşünüp onla ugrasirsaniz daha beter olursunuz.Mesela benim eşim 5 dakika gecikse hemen başına biseymi geldi diye kurmaya başlıyorum Ama artık kendi kendime diyorum .bu zamana kadar olmadi bu zamandan sonra da olmayacak.zihninizi başka şeylerle meşgul etmeye çalışın.Daha da olmassa tekrar doktora danışın ilaçlarınızı degistirsin

Yoğun çalışmanızdan kaynaklanmış . İş yükünüzü azaltın ya da işten çıkın . Bakın sağlıktan başka hiçbir şeyin önemi yok . Bir kaybederseniz sağlığınızı bunun dönüşü yok ….

Evet iştahsızlık da var korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…