Sürekli ağlamaktan üzülmekten sıkıldım..

cokuzguninsan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
73
11
29
2o yasındayım. erkek arkadasımla ayrıldık benim takıntılarım baskadı herseyi kafama takmaya basladım ve yapmadıgım seyleri ona yapmısım gibi söyledim.. kendimden bir türlü emin olamıyordum pskilolojim bozulmustu resmen.. gittim doktora ilaç aldım o zaman oda vardı. Sonra işte ayrıldı benden heryerden engelledi hemde her yerden ulaşabileceğim bi yer kalmadı ailemide herkesin numaralarını engellemis.. Ayrılalı bir ay kada oldu sanırsam. Sürekli peşinden koştum sürekliiiiiii... Hatta bugün bile yazdım. Bana o kadar çok hakaret etti ki tanıştığım insanın şuan olduğu durumun arasında çok fark var. O kadar güzel günler geçirdik ki 1.5 senedir beraberdik. Kıyamazdı bana hiç bir zaman el üstünde tutardı. Şimdi umrumda değilsin diyor, üzüldüğümü agladığımı söylediğimde geber diyor.. 1 ay önce bana çok iyi davranan adam şimdi o kadar çok değiştiki. Ha birde bana bir sürü kız arkadaşı olduğunu söyledi ama yalan instagramda tw de takipçilerine baktım yok öyle çok kız kuzeni falan var. Bugünde kız arkadaşımla aram bozulucak diye korkuyorum dedi. Ama kız arkadaşı olduğunada inanmıyorum. Ama ermediği hakaret kalmadı. O kadar üzülüyorum ki hergün ağlıyorum çok dalgınlaştım bir işi doğru düzgün yapamıyorum.. Ben her hayalimi o kişi üzerine kurmuştum.. Evlilik geliyor aklıma aklımdan geçiyor o kişiden başkasıyla evlenemem ki ben yalnız yaşarım daha iyi diye.. Geleceğe umutla bakamıyorum.. Aklımada geliyor sana bu kadar hakaret eden bir adam için değiyor mu bunlar diye evet değmiyor ama kendime söz geçiremiyorum.. Ben bu süreci nasıl atlatabilirim lütfen yardım edin yoruldum artık her seyden yasama heyecanım kalmadı resmen.. :KK43: normade çok sevecen etrafımdaki insanları mutlu eden biriyimdir şimdi o kadar dalgın bir insan oldum ki rüyalarıma bile o giriyor karma karısık rüyalar görüyorum :KK43: Sürekli dua ediyorum geri dönsün diye bazen olumlu düşünmeye çalışıyorum çevremdekilerde hayırlısı bu artık takma kafana üzülme diyorlar ama olmuyoooooooooorrr :KK43:

Biraz gururlu olup,biraz kendinize saygı göstererek gayet güzel atlatırsınız...Sonunuzu buradan ben gördüm siz nasıl halâ görmeyip dönmesi için dua ediyorum diyorsunuz pes yani...Allah aşkına zorla olmayacak duaya amin demeyin,mutsuz çocuklar,mutsuz eşler yaratmayin...

Sen bence ayrilmayi hazmedememissin daha unutmak kolay degil tabiki ama sen dunyaya onunla gelmedin insanlar kac senelik evliligini bitiriyor yapman gereken benim icin hayirli degilmis diyeceksin yasin daha cok kucuk daha yolun basindasin

Biraz gururlu olup,biraz kendinize saygı göstererek gayet güzel atlatırsınız...Sonunuzu buradan ben gördüm siz nasıl halâ görmeyip dönmesi için dua ediyorum diyorsunuz pes yani...Allah aşkına zorla olmayacak duaya amin demeyin,mutsuz çocuklar,mutsuz eşler yaratmayin...
teşekkür ederim inşallah atlatırım bu durumu..

Sen bence ayrilmayi hazmedememissin daha unutmak kolay degil tabiki ama sen dunyaya onunla gelmedin insanlar kac senelik evliligini bitiriyor yapman gereken benim icin hayirli degilmis diyeceksin yasin daha cok kucuk daha yolun basindasin
evet banada öyle geliyor kabullenemiyorum sanırım çok alıştığımdan..

Şu kelımelerın arasına bosluk koyabılıyosunuz en azından tebrık ederım. Demekkı sandıgınız kadar sevılmıyomussunz. yada oyle bunaltmıssınız kı kaçmış.. boşver bak hayatına bellı kı ayrılıktan sonra yuz goz olunmus zaten donsede eskı tadı vermez o ilişki bence..

İnsan sevince gozu kor oluyo. Yaptigi butun hakaretlere katlanabilirmis gibi geliyo. Ama sonradan pisman olursunuz. Bu kadar gurursuz olmayin. Erkekleri gozunuzde buyutmeyin yeter artik. Sonra bu erkekler neden siddet uyguluyo, neden hakaret ediyo, neden kadinlara karsi bu kadar saygisiz diyoruz. Bunun en buyuk sebebi yine kadinlar... Siz kendinize olan sayginizi koruyamiyorsunuz ki.. Ona da hakaret etme hakkini, seni asagilama hakkini sen veriyosun bu tavirlarinla. Titreyin ve kendinize gelin artik. Dunya erkeklerden ibaret degil..

Şu kelımelerın arasına bosluk koyabılıyosunuz en azından tebrık ederım. Demekkı sandıgınız kadar sevılmıyomussunz. yada oyle bunaltmıssınız kı kaçmış.. boşver bak hayatına bellı kı ayrılıktan sonra yuz goz olunmus zaten donsede eskı tadı vermez o ilişki bence..
teşekkür ederim düzelir inşallah durumum..

İnsan sevince gozu kor oluyo. Yaptigi butun hakaretlere katlanabilirmis gibi geliyo. Ama sonradan pisman olursunuz. Bu kadar gurursuz olmayin. Erkekleri gozunuzde buyutmeyin yeter artik. Sonra bu erkekler neden siddet uyguluyo, neden hakaret ediyo, neden kadinlara karsi bu kadar saygisiz diyoruz. Bunun en buyuk sebebi yine kadinlar... Siz kendinize olan sayginizi koruyamiyorsunuz ki.. Ona da hakaret etme hakkini, seni asagilama hakkini sen veriyosun bu tavirlarinla. Titreyin ve kendinize gelin artik. Dunya erkeklerden ibaret degil..
evet gerçekten kör oluyor.. herşeye katlanabilir mişim geliyor ama ilerde pişmanda olabilirim buda var.. zorlamam gerekiyor biliyorum.. inşallah düzelirim

evet gerçekten kör oluyor.. herşeye katlanabilir mişim geliyor ama ilerde pişmanda olabilirim buda var.. zorlamam gerekiyor biliyorum.. inşallah düzelirim
Bir kere sunu kabul et; sen degerlisin.. Kendin icin degilse bile annen ve baban icin.. Boyle bir asagilanmayi kendi kizina layik gorur muydun? Bunu dusun ve ona gore hareket et.. Hayatina bir sureligine ugrayip gitmis biri icin uzun pismanliklar yasamayin..

Bir kere sunu kabul et; sen degerlisin.. Kendin icin degilse bile annen ve baban icin.. Boyle bir asagilanmayi kendi kizina layik gorur muydun? Bunu dusun ve ona gore hareket et.. Hayatina bir sureligine ugrayip gitmis biri icin uzun pismanliklar yasamayin..
bende suçluyum benimde hatalarım var ama.. bu şekilde davranmasını kabullenemiyorum sanırsam bilmiyorum :KK43: kendimi çok ama çok değersiz hissediyorum :KK43:

bende suçluyum benimde hatalarım var ama.. bu şekilde davranmasını kabullenemiyorum sanırsam bilmiyorum :KK43: kendimi çok ama çok değersiz hissediyorum :KK43:
Ahh be kardesim o cocuk su an da misil misil uyuyo, sen hala ben de hataliyim diyosun. Her insan hata yapar ama o da masum degil kendini suclamayi birak da sukret kurtuldum diye.. Sen onun her turlu hakaretlerine katlanirken o bir hatanda donup gidiyosa SEVMİYORDUR. Kisa ve net..

Ahh be kardesim o cocuk su an da misil misil uyuyo, sen hala ben de hataliyim diyosun. Her insan hata yapar ama o da masum degil kendini suclamayi birak da sukret kurtuldum diye.. Sen onun her turlu hakaretlerine katlanirken o bir hatanda donup gidiyosa SEVMİYORDUR. Kisa ve net..
benim hatalarımda küçük değildir büyük hatalardır belki ama haklısın.. Sevmeyen birine değer vermem anlamsız..

X