- 28 Mart 2015
- 73
- 11
- 29
- Konu Sahibi cokuzguninsan
2o yasındayım. erkek arkadasımla ayrıldık benim takıntılarım baskadı herseyi kafama takmaya basladım ve yapmadıgım seyleri ona yapmısım gibi söyledim.. kendimden bir türlü emin olamıyordum pskilolojim bozulmustu resmen.. gittim doktora ilaç aldım o zaman oda vardı. Sonra işte ayrıldı benden heryerden engelledi hemde her yerden ulaşabileceğim bi yer kalmadı ailemide herkesin numaralarını engellemis.. Ayrılalı bir ay kada oldu sanırsam. Sürekli peşinden koştum sürekliiiiiii... Hatta bugün bile yazdım. Bana o kadar çok hakaret etti ki tanıştığım insanın şuan olduğu durumun arasında çok fark var. O kadar güzel günler geçirdik ki 1.5 senedir beraberdik. Kıyamazdı bana hiç bir zaman el üstünde tutardı. Şimdi umrumda değilsin diyor, üzüldüğümü agladığımı söylediğimde geber diyor.. 1 ay önce bana çok iyi davranan adam şimdi o kadar çok değiştiki. Ha birde bana bir sürü kız arkadaşı olduğunu söyledi ama yalan instagramda tw de takipçilerine baktım yok öyle çok kız kuzeni falan var. Bugünde kız arkadaşımla aram bozulucak diye korkuyorum dedi. Ama kız arkadaşı olduğunada inanmıyorum. Ama ermediği hakaret kalmadı. O kadar üzülüyorum ki hergün ağlıyorum çok dalgınlaştım bir işi doğru düzgün yapamıyorum.. Ben her hayalimi o kişi üzerine kurmuştum.. Evlilik geliyor aklıma aklımdan geçiyor o kişiden başkasıyla evlenemem ki ben yalnız yaşarım daha iyi diye.. Geleceğe umutla bakamıyorum.. Aklımada geliyor sana bu kadar hakaret eden bir adam için değiyor mu bunlar diye evet değmiyor ama kendime söz geçiremiyorum.. Ben bu süreci nasıl atlatabilirim lütfen yardım edin yoruldum artık her seyden yasama heyecanım kalmadı resmen.. normade çok sevecen etrafımdaki insanları mutlu eden biriyimdir şimdi o kadar dalgın bir insan oldum ki rüyalarıma bile o giriyor karma karısık rüyalar görüyorum Sürekli dua ediyorum geri dönsün diye bazen olumlu düşünmeye çalışıyorum çevremdekilerde hayırlısı bu artık takma kafana üzülme diyorlar ama olmuyoooooooooorrr