sürekli ağlayan bebekkkk

Zaten huysuz olan bebeğim, diş dönemlerinde bana cinnet geçirten cinstendir.
Tam da tarif ettiğiniz gibi saniye susmaz, yemez, kucağımdan inmez, uykusundan çığlıkla kalkar zaten uyku dediğiniz 30 dk yaı geçmez gece bile, kendi başına 5 sn yalnız kalmak istemez vs.
O sebeple aklıma ilk diş çıkarması geldi.
Ağzını iyi kontrol edin, kabarıklık ya da deri altında beyaz beyaz görünüyor mu diye.
Eğer diş ise bu süreci soğuk şeyler eline vererek, diş kaşıyıcılar, taze soğanın beyazı ile hafifletebilirsiniz.
Bana faydası olmadı ama belki size olur.
Diş çıkartırken kusma oluyor mı? Diş yok birşey görünmüyor henüz

Hımm benimki hep kusarda bugun daha bir coştu inşallah biryeri acımıyordur yavrumun
Bebeğiniz yenidoğan değil bu da demek oluyor ki, ağrı olsa bir şekilde belli eder.
Karın ağrısı varsa bacaklarını iter çeker sürekli, solucan gibi kıvrım kıvrım olur.
Kulağı ağrıyorsa eliyle sürekli oynar.
Hasta ise gözleri kısık ve sürekli bir uyku hali, halsizlik olur.
Kakasını, idrarını ve ateşini kontrol altında tutun bir süre.
Bunlar yoksa, ve kucağınıza aldığınızdan birkaç süre sonra ağlaması kesiliyorsa hasta değildir.

Bebeği kucaktan indirmenin en iyi yolu iyi bir utku eğitimi bizzat denedim sonunda mutlu bebek mutlu anne. Benim bebeğimindw sürekli kucak istemesi ağlaması az uyuması uyku sorunumuzmus.
Bunu farkediyorum aslında ama nasıl yapıcam bilmiyorum yarım saat uyuyup kalkiyo çünkü sonra devamli aglama

Benim oğlum kolikti ve 10. ayda biraz azaldı. Sizin bebek daha 5,5 aylık gaz olabilir ve mama içmiyor diyorsunuz başka rahatsızlığı olabilir
Bi rahatsızlık ağlaması gibi ağlamıyor yani nasıl anlatıyım sıkılıyor kucak istiyor oyuncak istiyor oyalanmak istiyor öyle ağlıyor

Bunu farkediyorum aslında ama nasıl yapıcam bilmiyorum yarım saat uyuyup kalkiyo çünkü sonra devamli aglama
Öncelikle amacın bebeğini yatağına uyanık yatırıp uykuya geçmesini öğretmen bunun içinde kendine ve bebeğine en uygun uyku yöntemini belirlemen kitaplardan ve internetten bilgi edine bilirsin sana hangisi mantıklı geliyorsa onu dene ve asla vazgeçme maximum 2 haftada sorun çözülmüş oluyor. Ben bebeğimin doktoruyla karar verip uyguluyorum kendisi uyku konusunda çok hassas ve üstünde duruyor.uyku konusu cok öenmli ve kararlı olmanı gerektiren bir konu azıcık ağlamasına izin verebilirsen ve kimseye müdahale hakkı tanımazsan (olumsuz anlamda) cok rahat edersin.

Öncelikle amacın bebeğini yatağına uyanık yatırıp uykuya geçmesini öğretmen bunun içinde kendine ve bebeğine en uygun uyku yöntemini belirlemen kitaplardan ve internetten bilgi edine bilirsin sana hangisi mantıklı geliyorsa onu dene ve asla vazgeçme maximum 2 haftada sorun çözülmüş oluyor. Ben bebeğimin doktoruyla karar verip uyguluyorum kendisi uyku konusunda çok hassas ve üstünde duruyor.uyku konusu cok öenmli ve kararlı olmanı gerektiren bir konu azıcık ağlamasına izin verebilirsen ve kimseye müdahale hakkı tanımazsan (olumsuz anlamda) cok rahat edersin.
Uyuma konusunda sıkıntı yok uyku saatı belırledım o saate alıştı saatı geldi mi uyuyor ama gündüz cok huysuz

Uyuma konusunda sıkıntı yok uyku saatı belırledım o saate alıştı saatı geldi mi uyuyor ama gündüz cok huysuz
Benim bebeğim 3,5 aylık maximum uyanıklık süresi 1 saat 45 dakika eğer onu asarsam huysuz oluyor. altı temiz karnı tok bir rahatsızlığı yoksa ama hala huysuzsa demek ki uykusu var bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama arastırıp öğrenirseniz uyanık kalma süresini bunu deneye bilirsiniz sizin belirlediğiniz sistemde gitmiyorlar malesef bebekler evet rutini seviyorlar ama onların gelişimlerini de göz önünde tutmak gerek

Back
X