sevgili denizyeli aynı şeyleri ben de deniyorum. Sindirim düzenleyici ve damla kullanıyorum colinox . S ile başlayan bi damla varmış onu getirtti babamlar daha elime geçmedi. Söylediğin rezene muskat kimyon herşeyi deniyorum. Müzikle biraz sakinleştiriyorum ama sürekli ayakta hoppala yaparak. El kadar bebeği sürekli kucakta tutmak da doğru gelmiyor biryerini acıtırsam diye korkuyorum. 3 aya umarım geçer ama 3 aya kadar nasıl ayakta kalacağımı da bilmiyorum.
Dün kayınvalidem mama konusunda o kadar ısrar etti ki eşime, sinir küpüne döndü adam . Yemek bile yemedi o sinirle 9 da uyudu. Bir de benim açımdan baksa ...herkes benim bebeğime yetemediğimi onu doyuramadığımı düşünüyor. Ben ne yapayım acaba...dünden eşimle de konuşmuyorum doğru düzgün. O da beni anlamıyosa ben ne yaparım bilmiyorum.
sabrı allahtan dilemekten başka elimden bişey gelmiyo zaten. çok teşekkürler...bu arada yazıyorum ama biraz kucağımda dans ederek, 5 dk uyutarak, biraz emzirerek, ayağımda sallayarak...allah ım sabrını verir inşallah atlatırız...gerçekten çok zor
evetcnm cidden sabrımız sınanıyorbebek ağlaması bukadar strese sokuyormu anneyi?
ne bileyim sadece 25günlük bir bebişten söz ediyoruz
çok ciddi bir sağlık sorunu yoksa şükür etmek lazım..
sabır sabır sabır
diyen arkadaşımız cidden sabrımızmı sınanıyor?henüz anne değilim ama olmayı çok istiyorum..
büyükte konuşmak istemiyorum ama eğer bebğişim sağlıklıysa varsın gaz sancısından ağlasın..
ben onu göğsümde nefes bile almadan uyuturum....
ahh cnm banada diyolardı 40ı çıksın düzelir falan diye bende diyodum 40 mı ooo daha çook var 4oa diyeSevgili denizyeli aynı şeyleri ben de deniyorum. Sindirim düzenleyici ve damla kullanıyorum colinox . S ile başlayan bi damla varmış onu getirtti babamlar daha elime geçmedi. Söylediğin rezene muskat kimyon herşeyi deniyorum. Müzikle biraz sakinleştiriyorum ama sürekli ayakta hoppala yaparak. El kadar bebeği sürekli kucakta tutmak da doğru gelmiyor biryerini acıtırsam diye korkuyorum. 3 aya umarım geçer ama 3 aya kadar nasıl ayakta kalacağımı da bilmiyorum.
Dün kayınvalidem mama konusunda o kadar ısrar etti ki eşime, sinir küpüne döndü adam . Yemek bile yemedi o sinirle 9 da uyudu. Bir de benim açımdan baksa ...Herkes benim bebeğime yetemediğimi onu doyuramadığımı düşünüyor. Ben ne yapayım acaba...Dünden eşimle de konuşmuyorum doğru düzgün. O da beni anlamıyosa ben ne yaparım bilmiyorum.
Ben de cok çektim o kolik belasından, sadece yaşayan anlayabilir. Ben hayatımda bu kadar cok agladigimi bilmiyorum. Bio gaia diye bi damla var, hergün düzenli veriliyor, en az bir ay kullaniliyo, etkisi 4-5 gunde cikiyo, cok etkili idi. Doktora sorun, mutlaka mutlaka kullanmanızı öneririm. Dipnot: benim kayinvalidem de sütun az, o yüzden agliyo diyodu sürekli, benim de gogsumden süt akiyodu resmen... Ay cok kotu günlerdi ya, of hatırladım simdi. Allah yardimcin olsun, şu damlayi mutlaka sor. Sevgiler.
merhaba,
öncelikle bebeginizin kolik oldugundan emin olun derim.cünkü kücük bebekler derdini anlatamadigi icin doktorlar herseyde kolik diyorlar.
eger gercekten kolikse rezene cayi cok rahatlatiyo bi kac kasik verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?