Beni cok kırdi seni bir seviyosam annemi bin seviyorum dedi ben şok oldum ayıkken en cok beni seviyordu aman sevsin annesini de bana söylemese keske yada annelik haklarına saygı duysa bebegim dogacak bi isim koyma hakkim bile yok cunku annesi ağlıyor ....
Hi evet bide garip amam lafı var kellandi bunuda cok cile cekmis hepimizin annesi fedakar ama o kimse benim annem gibi deil diyor nerdeyse haddini aşıp annelerimizj kıyaslayacak orda hop diyorum tabi ..Basligi görünce aahaa benim kv dedimhatta bana da ağlayarak bişeyler yaptırmaya etki altina almaya çalışmıştı akıllıymışım yemedim ve o da anladı bana yapamıyor öyle.
Oğulları onu saf masum bişey bilmez anlamaz garip anam diye biliyor(kızı yok)
Senin eşin baya etkisi altındaymış inşallah gerçek halini görür öyle insanlar çocuklarına dediklerini yaptırmak için yapıyor. Benim eşim o kadar etkisinde değil. Eşinle konuş böyle diyorsun diye hatırlat
Siz iyi niyetlisiniz anlıyorum evet paylasamayabilir ama bizi mutsuz etmeye calışiyor sürekli de ağlanmaz ki eşim yaptigim yemekleri seviyor die ağliyor ya bu normal mi tutturmis cocugumun ismini koycak ee bende anneyim esimin benimde hakkimi gözetmesi gerekmez mi ama engel oluyor bende anne olucam 110 günum kaldi oglum olucak ama esiyle böyle olsun istemem heraldeBak şimdi benimde oğlum var ,düşünüce garip gelse de daha minik olsa da minnoşum benden ayrılacağı yuva kuracağı hissi bile yüzümün düşmesine neden oluyor .Yaa çok seviyosun paylaşamıyorsun ,Fakat yaşamın hayatın gerçeği işte birgün oda evlenecek biliyorum ki ben annesiyim nasıl oğlum benim içim kalbimde ayrı kalacaksa ,bende onun kalbinde ayrı olacam biz et tırnağız çünkü.Tabiki eşini bu şekilde söyleyerek üzmesini istemem bunu ona yapmamalı ,incitmemeli.Zaten ona bu aşılanmalı herzaman diyorum oğlunu seven gelinini sever,incitmez aynı derecede gelininede davranıır,eşiniz gerçekten kırıcı olmuş tek diceğim inşallah düzelir,
Hi evet bide garip amam lafı var kellandi bunuda cok cile cekmis hepimizin annesi fedakar ama o kimse benim annem gibi deil diyor nerdeyse haddini aşıp annelerimizj kıyaslayacak orda hop diyorum tabi ..
Ben sana akıl vereyim arkadaşım bnde benzer bişey yaşadım sakın annesine kötü şeyler vs.annen şöyle annen böyle deme kıyaslama yapma ters tepiyo yani bndr işe yaradı bi yıl sonra anladı eşim benim yerimin farkını annesinin farkını halbuki bunları ilk evlendiklerinde anlamaları lazım.Düşünsene sende kocana bnde babamı çok sewıorum onun söylediği herşeye katılırım dediğini kocan ne tepki verirdi.emin ol saçmalıyosun derdi işte kendileride saçmalıyo seninki nasıl düzelir bilmem kolay gelsinBen kocami nasıl adam ederim beni dinlemesini nasıl saglarım aglamak da ben yapinca işe yaramıyor gece o kadar sinirlendim ki yine sustum dökülsün diye amma sey biriktirmis icinde ay kaynana psikolojimi bozdu herseye ağliyor herseye,yemek yapiyorum esim cok begenir tek becerim o zaten kadin aglar neden ben yapinca yemiyorsun der bunda bile gözü dolar benimki gider sarılir öper tamam affettim der bu nasil bi karakter ben cözemedim
:) garip anam haha,ya esim deyince cok tuaf oluyorum benim ailemin maddi durumu cok iyi degil kendi ailesi ise resmen zengin annesi beni bu konuda bile ezmeye çalışiyor ama garip ana oluyor resmen kadın çok fena almis oglunu avucuna ..Ayyy bayıyorlar aklıma geldikçe göğsüme öküz oturuyor resmen
Annen soyle boyle demeye kalmadan ağzımin payini alıyorum deyim yerindeyse napıcam ben bu adamla en iyisini hic annesini umursamamak konusunu bile acmamak alttan planlar pesine düsmek hiç de anlamam cok fena bi kaynanacik benim kiBen sana akıl vereyim arkadaşım bnde benzer bişey yaşadım sakın annesine kötü şeyler vs.annen şöyle annen böyle deme kıyaslama yapma ters tepiyo yani bndr işe yaradı bi yıl sonra anladı eşim benim yerimin farkını annesinin farkını halbuki bunları ilk evlendiklerinde anlamaları lazım.Düşünsene sende kocana bnde babamı çok sewıorum onun söylediği herşeye katılırım dediğini kocan ne tepki verirdi.emin ol saçmalıyosun derdi işte kendileride saçmalıyo seninki nasıl düzelir bilmem kolay gelsin
Ayynen öyle tenhada kıyıda köşede hallet ben edemedim bari sen etAnnen soyle boyle demeye kalmadan ağzımin payini alıyorum deyim yerindeyse napıcam ben bu adamla en iyisini hic annesini umursamamak konusunu bile acmamak alttan planlar pesine düsmek hiç de anlamam cok fena bi kaynanacik benim ki
Siz iyi niyetlisiniz anlıyorum evet paylasamayabilir ama bizi mutsuz etmeye calışiyor sürekli de ağlanmaz ki eşim yaptigim yemekleri seviyor die ağliyor ya bu normal mi tutturmis cocugumun ismini koycak ee bende anneyim esimin benimde hakkimi gözetmesi gerekmez mi ama engel oluyor bende anne olucam 110 günum kaldi oglum olucak ama esiyle böyle olsun istemem heraldedediginiz gibi baya kırıcı oldu düzelmesi icin dua ediyorum bende..
allah belasını versınBen kocami nasıl adam ederim beni dinlemesini nasıl saglarım aglamak da ben yapinca işe yaramıyor gece o kadar sinirlendim ki yine sustum dökülsün diye amma sey biriktirmis icinde ay kaynana psikolojimi bozdu herseye ağliyor herseye,yemek yapiyorum esim cok begenir tek becerim o zaten kadin aglar neden ben yapinca yemiyorsun der bunda bile gözü dolar benimki gider sarılir öper tamam affettim der bu nasil bi karakter ben cözemedim
Annen soyle boyle demeye kalmadan ağzımin payini alıyorum deyim yerindeyse napıcam ben bu adamla en iyisini hic annesini umursamamak konusunu bile acmamak alttan planlar pesine düsmek hiç de anlamam cok fena bi kaynanacik benim ki
Canım ne güzel yazmıssin ama bi sorun varşİMDi herkes yaşıyo birşekilde kırgınlıklar evet,bende eltim ile aynı zamanda hamile kaldım ve arada 3 günümüz vardı doğum yaptık.Kv eşimi her gördüğünde tutturdu babanın ismin koyacan diye,Hoş bende emrivakiden hoşlanmayan biri olarak tabiki ters teptim.Ama baktım eşim üzülüyor onun hatrına 2.isim olarak koymuştum.Ne oldu o mu kazandı yok neticede oda biliyordu istemediğimi,ve razı olmadığımı ,ama bir isim için kırmayın eşinizi ne olacak sizde bir isim daha koyun arzu ederseniz yanına onunla çağırın,
Fakat bu yemek mevzusu hakikaten saçmalık ,nasıl bir kadınmış allah islah etsin...Aslında gerçekten annenin suçu yok bu ortamı yaratan asıl kişi eşiniz onun bu arayı bulup sizi ve annesini ayrı tutması lazım bu şekilde olmaz !!!
Canim hic dile getirmem bu konuyu oda söledigini hatirlamiyor zaten :) sevsin bisey demiyorum annesi bende annemi cok seviyorum ama benim hakkimi da gözetsin istiyorum cok muOuffff beterin beteri resmen ya Allâh sabır versin canım ama annesini senden daha çok sevmesini kıskanma lütfen anne bu yeri mutlaka ayrı olur eş başka anne başka sevilir sakın bu konuyu dile getirme aksine her fırsatta iyile annesini bu kötülemek ten daha çok işe yarıyor
Yalan demedim ki :) hepsi dogru eminim bundan canım ayikken beni herkesten cok sevdigi yalanmışİnsan içkiliyken yalan söylemez ki
Su gelin lafi bitince sona erecek..ayar oluyorum.bu kelimeye,gelin.kavraminin ici hep beklentiyle dolu,erkegin ailesi sizleri ogullarinin yeni ailesi olarak kabul etse sorun yok zaten,ama o irinli beyinleri gelin olarak kabul edip beklentiye giriyorlar..geberesice mahlukatlarErkekler aglayan kadina degil aglayan anneye kiyamaz. Ben de yeni evliyken kayinvalidem gibi aglayarak kendimi anlatmaya calisirdim esime ama esim musluklar yine bozuldu mu diye dalga gecerdi :)
Anneleri canlari onlarin bir damla goz yaslarina kiyamazlar ama ese gelince o sonradan gelme el kizidir.
Acaba kacinci asirda bitecek bu kayinvalide gelin cekismesi valla cok merak ediyorum
Canım ne güzel yazmıssin ama bi sorun varben zaten esime iki isim olsun dedim ama kabul etmeyen onlar bana fikrimi bile sormuyorlar ben kp ismini seviyorum koycam dedim aradim onlari ikinci x geliyo dedim mutlulugumu paylastim bebisim erkek ,annecim kiz olsaydi zor durumda kalirdim ninenin ismi cok eski koymak istemezdim dedim kacis yok kizin da olur onunda adini biz koyicaz dediler sonra sinir oldum kp adini koymak istemiyorum iki isim olucak dedim bunada hayir dediler kabul etmeyen onlar ben bisey demiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?