Sürekli ağlayan kayınvalide yapmışlar !

yuh yani senin kaynana da sabahları klorakmı içiyor napıyor ah arkadasım bütün erkekler aynı demiyorum cnkü karısını catır catır savunan öncelik herzaman karımın düşünceleri diyen kocalarda gördüm aslında bizim hatamız kocalarımızın eline bütün ipleri vermek biraz kaybetme korkusu olsa yapmazda ... kansermişim ölüyorum falan desem acaba nasıl olur

Bu oğlunu evlendirmeye çalışan kv dimi yanlış hatırlamıyorum bi önceki konundan valla canım KP emin ol onu frenliyordur yoksa daha fena olurhersey

ayyy yok artık bence bu konuda eşinle ciddi bi konusma yapmalısın birazda gaza getirebilirsin kac yasında adamsın cinsel hayatının yönünü annenmi karar veriyor falan cok ayıp yaa bu ne rahatlık kacıncı yüzyılda yasıoruz

Evet soruyor evlendigimiz ilk gece bana baski yapmisti illa burda yapacaksiniz die tövbe tovbe korkakmisim ben sòzde cesaretlendiriyor

Onu bunu bilmem ben arkadasim. Pasifsin. Benim cocugum olacak da, benim istemedigim birisi, istemedigim ismi koyacak. Yok oyle bi dunya. O dunyayi baslarina yikarim. Kesin ve net. O kocayi da bosarim.

Sormakla kalmiyor akıl veriyor alttan alttan ben zor bi hamilelik geciriyorum ilaclarla ayaktaym kusmadigm gün yok esim biliyo arabada eczanede her yerde cıkardm midem bosaldi rezil oldum insanlarada benim kaynana diyo ki bizim koyde bi kadin vardi 8 aylik olunca hamile oldugunu ögrendi icimde bisey var beni yiyiyo demis dojtora gitmia hamile old.ögrenmis ben nazliymisim hep yalan hep yalan cocuk inanmaz buna 8 ay adet goren kadin anlamaz mi ima ediyo jamileligi bahane edip cocuguma sirt cevirme dio kipkirmizi oluyorum benim derdim bana yeter yani

canım keşke herkes haddini bilse ama bilmiyorlar malesef onlara haddini bildirmek bize düşüyor. oğlu bişey demez susar, idare et der ancak. sen karşına al ciddi ve sert bi şekilde benim derdim tasam sen değilsin, hamileyim benim hamileliğim herkesin ki gibi olmak zorunda da değil. sen üzerine vazife olmayan şeylere kafanı yorma özel hayatımıza da karışma ben insanca uyarıyorum de sınırını çiz. üç kez ararsa bi kez aç. evine kabul etme kendin de gitme uzak dur bu ne garip bi kadındır böyle ya

Büyük bir kısmı benim eşimde ve kayın validemde de mevcut.benim kayınvalideler uzakta olduğu için telefonda ağlar) eşim annem ağladı diye üzülür.bu ağlamalar genelde her tatilde oraya gitmemiz ,sürekli izin alıp köye yanlarına gitmemiz için oluyordu.sabırla tınlamadan bildiğimi okudum.eşime sen ayrı gidebilirsin dedim ve gönderdim.taki lohusalıkta annesinin ağlaması,annesinin yalanı sebebiyle sinirden sütüm kesildi.kolikti kızım hep ağlıyordu ben de hep ağlıyordum çaresizlikten.sütüm kesilince eşime resti çekip kapıyı gösterdim.kovdum onu:)
bir daha annem ağlıyor dersen bu eve giremezsin dedim şimdi annesi ağlar mı ağlamaz mı bilemem ve umrumda da değil zaten.ota boka ağlayan kayınvalideyle uğraşmak zor ne diyeyim.kolay gelsin.

Bizimkilerde uzakta canım ,genelde telefonda agliyor esimi bayramda gonderdim bende kendi memleketime gittim orda da esime aglamis ,ben yoruldum o yorulmuyor Allah bize sabir versin onlarin yaninda olucak dogumum umarim benim de sütümü kesmez bu kadin.

Aklin varsa git ailenin yaninda dogur. Kimligini de sen cikarirsin o zaman. Onlarda havalarini alsinlar. Kaynanan da totosunun uzerine oturur o zaman.

[QUOT kvE="dicledeniz, post: 43447439, member: 701052"]Gülsem mi aģlasammı bilemedim,kizlar eşim çok akıllı bir adam ben ise içi dışi bir aklindan geceni cogu zaman düsunmeden söyleyen fevri biriyim eşim baya annecidir ama asla renk vermez annesi hakkinda..esimin kötü huyu yoktur arada içer malesef,dun yine kafasi iyi basladi konusmaya annem benim icin hersey o bir yana dünya bir yana seni seviyorum ya onu bin seviyorum seklinde karsilastirmalar ki ayıkken beni herkesten cok sever (yalanci) gecen annemle konustum karımi üzmeyin yoksa yüzumu göremezsiniz dedim annem ağladı ben ya ben anneme bigun laf sölememis ben senin yuzunden annemi ağlattim kadin hakli elin kızı yüzünden oglun sana meydan okuyor tabi aglar esimde basladi aglamaya kizmaya ben soktaym tabi ilk defa böyle gördüm annem benim icin ölur bense onu kıriyorum demeler ya benim kaynanam neden herseye agliyor ben bunlari aylar sonra duyuyorum nasil davranacagimi şasirdim bebegimin ismi konusunda da kaynanam aglamisti benim soledigimin degeri yok mu ben koycam ismi die esim hic anlatmaz icki faktorü etkili oldu nasil davranicagimi sasirdim gercekten anneciymis kocam !acaba kv konussam mi ne yapmaya calısiyor biz burda birbirimize düsüyoruz malesef[/QUOTE]
Benim kv de öyle bir hafta zorla emrivakiyke kalirdik ona ragmen her eve donusumuzde aglardi hala aglar herseye

Allah kolaylık versin canım ne diyeyim.bebeğin doğduğunda benim düştüğüm hataya düşüp de kaale alma.inan üzüntü stres en çok seni ve doğal olarak bebeğini vuruyor.sadece bebeğine odaklan..bebeğimi 2,5-3 ay emzirebildim ben dikkat et canım takmamaya çalış.sütüm kesildi kaynananın ağlaması da kesildi ya da eşim restimden korkusuna artık annem ağlafı diyemiyor:)

O kadar nefret edilesi insanlar ki yerinizde olsam inatlarina gidip istedikleri ismi asla koydurmam. Cunku bebeginizin b.klu bezini bile haketmiyorlar.
Aynen aynen arkadasim. Cok haklisin. Keske konu sahibi yapabilse. Ben cok sinir oldum bu aileye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…