- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Gülsem mi aģlasammı bilemedim,kizlar eşim çok akıllı bir adam ben ise içi dışi bir aklindan geceni cogu zaman düsunmeden söyleyen fevri biriyim eşim baya annecidir ama asla renk vermez annesi hakkinda..esimin kötü huyu yoktur arada içer malesef,dun yine kafasi iyi basladi konusmaya annem benim icin hersey o bir yana dünya bir yana seni seviyorum ya onu bin seviyorum seklinde karsilastirmalar ki ayıkken beni herkesten cok sever (yalanci) gecen annemle konustum karımi üzmeyin yoksa yüzumu göremezsiniz dedim annem ağladı ben ya ben anneme bigun laf sölememis ben senin yuzunden annemi ağlattim kadin hakli elin kızı yüzünden oglun sana meydan okuyor tabi aglar esimde basladi aglamaya kizmaya ben soktaym tabi ilk defa böyle gördüm annem benim icin ölur bense onu kıriyorum demeler ya benim kaynanam neden herseye agliyor ben bunlari aylar sonra duyuyorum nasil davranacagimi şasirdim bebegimin ismi konusunda da kaynanam aglamisti benim soledigimin degeri yok mu ben koycam ismi die esim hic anlatmaz icki faktorü etkili oldu nasil davranicagimi sasirdim gercekten anneciymis kocam !acaba kv konussam mi ne yapmaya calısiyor biz burda birbirimize düsüyoruz malesef