• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlayan kayınvalide yapmışlar !

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Gülsem mi aģlasammı bilemedim,kizlar eşim çok akıllı bir adam ben ise içi dışi bir aklindan geceni cogu zaman düsunmeden söyleyen fevri biriyim eşim baya annecidir ama asla renk vermez annesi hakkinda..esimin kötü huyu yoktur arada içer malesef,dun yine kafasi iyi basladi konusmaya annem benim icin hersey o bir yana dünya bir yana seni seviyorum ya onu bin seviyorum seklinde karsilastirmalar ki ayıkken beni herkesten cok sever (yalanci) gecen annemle konustum karımi üzmeyin yoksa yüzumu göremezsiniz dedim annem ağladı ben ya ben anneme bigun laf sölememis ben senin yuzunden annemi ağlattim kadin hakli elin kızı yüzünden oglun sana meydan okuyor tabi aglar esimde basladi aglamaya kizmaya ben soktaym tabi ilk defa böyle gördüm annem benim icin ölur bense onu kıriyorum demeler ya benim kaynanam neden herseye agliyor ben bunlari aylar sonra duyuyorum nasil davranacagimi şasirdim bebegimin ismi konusunda da kaynanam aglamisti benim soledigimin degeri yok mu ben koycam ismi die esim hic anlatmaz icki faktorü etkili oldu nasil davranicagimi sasirdim gercekten anneciymis kocam !acaba kv konussam mi ne yapmaya calısiyor biz burda birbirimize düsüyoruz malesef

Kocan ayrılınca da sen ağla

Akşam bana bunları anlattın içinde neler biriktirmişsin bana anlatmamışsın

Annen seni yönetmenin yolunu bulmuş

Bebeğin adı üzerinden bile seni dolduruyor annenin yeri ayrı çocuğun yeri ayrı vs vs

Ben annene rakip değilim ben onun alanına müdahale etmem o da benimkine etmesin diye de konuyu kapat tabii

Kocan ayrılınca da sen ağla

Akşam bana bunları anlattın içinde neler biriktirmişsin bana anlatmamışsın

Annen seni yönetmenin yolunu bulmuş

Bebeğin adı üzerinden bile seni dolduruyor annenin yeri ayrı çocuğun yeri ayrı vs vs

Ben annene rakip değilim ben onun alanına müdahale etmem o da benimkine etmesin diye de konuyu kapat tabii
Ben annen neden karısiyor dedigimde bile annem o benim laf söyleyemezsin diyor ağladıgimda iyi davraniyor ise gidip geldikten sonra canim sende haklısın diyor sonra annesiyle konusuyor yine ayni ..ickiliyken kardesim hasta belki de anneme bu yüzden düskünum diyor annemi senden cok seviyorum diyor sanki soran oldu :( sabah unutuyor bende burda agliyorum

Kv ile ne konuşacaksın ki canım? Laftan anlayan cinsten olsa zaten "ille ben koyacağım ismini" diye bu kadar çirkeflik yapmazdı yani.
Ben kocami nasıl adam ederim beni dinlemesini nasıl saglarım aglamak da ben yapinca işe yaramıyor gece o kadar sinirlendim ki yine sustum dökülsün diye amma sey biriktirmis icinde ay kaynana psikolojimi bozdu herseye ağliyor herseye,yemek yapiyorum esim cok begenir tek becerim o zaten kadin aglar neden ben yapinca yemiyorsun der bunda bile gözü dolar benimki gider sarılir öper tamam affettim der bu nasil bi karakter ben cözemedim

Erkekler aglayan kadina degil aglayan anneye kiyamaz. Ben de yeni evliyken kayinvalidem gibi aglayarak kendimi anlatmaya calisirdim esime ama esim musluklar yine bozuldu mu diye dalga gecerdi :)
Anneleri canlari onlarin bir damla goz yaslarina kiyamazlar ama ese gelince o sonradan gelme el kizidir.
Acaba kacinci asirda bitecek bu kayinvalide gelin cekismesi valla cok merak ediyorum

Gülsem mi aģlasammı bilemedim,kizlar eşim çok akıllı bir adam ben ise içi dışi bir aklindan geceni cogu zaman düsunmeden söyleyen fevri biriyim eşim baya annecidir ama asla renk vermez annesi hakkinda..esimin kötü huyu yoktur arada içer malesef,dun yine kafasi iyi basladi konusmaya annem benim icin hersey o bir yana dünya bir yana seni seviyorum ya onu bin seviyorum seklinde karsilastirmalar ki ayıkken beni herkesten cok sever (yalanci) gecen annemle konustum karımi üzmeyin yoksa yüzumu göremezsiniz dedim annem ağladı ben ya ben anneme bigun laf sölememis ben senin yuzunden annemi ağlattim kadin hakli elin kızı yüzünden oglun sana meydan okuyor tabi aglar esimde basladi aglamaya kizmaya ben soktaym tabi ilk defa böyle gördüm annem benim icin ölur bense onu kıriyorum demeler ya benim kaynanam neden herseye agliyor ben bunlari aylar sonra duyuyorum nasil davranacagimi şasirdim bebegimin ismi konusunda da kaynanam aglamisti benim soledigimin degeri yok mu ben koycam ismi die esim hic anlatmaz icki faktorü etkili oldu nasil davranicagimi sasirdim gercekten anneciymis kocam !acaba kv konussam mi ne yapmaya calısiyor biz burda birbirimize düsüyoruz malesef

Siz kendinizi kayınvalide ile kıyaslamazsanız eşiniz de kıyaslamaz. Neden yarışma gereği duyuyorsunuz? Annenin yeri tabi ki ayrıdır, herkes için bu böyledir. Bunu dile getirmesine sebep olan nedir onu anlamak lazım.

Hangi anneye oğlu ya da kızı gidip eşimi üzmeyin yoksa yüzümü göremezsiniz derse ağlar. Yazık kadıncağıza, bu şekilde tehdit etmek çok çirkin. Eşiniz bir hata yapmış,hatasının farkına varmış ve vicdan azabı çekiyor.

Erkekler aglayan kadina degil aglayan anneye kiyamaz. Ben de yeni evliyken kayinvalidem gibi aglayarak kendimi anlatmaya calisirdim esime ama esim musluklar yine bozuldu mu diye dalga gecerdi :)
Anneleri canlari onlarin bir damla goz yaslarina kiyamazlar ama ese gelince o sonradan gelme el kizidir.
Acaba kacinci asirda bitecek bu kayinvalide gelin cekismesi valla cok merak ediyorum
Anlamıyorum ya çeliski üstüne celiski annem benim için ölür diyor annem benim herseyim diyorum ,ben hamileyim anne olucam sende evladin icin ölürsün bi isim konumuz vardi bebege isim koncak onda bile sen annesin senin hakkin demedi benim annem isim koymak istiyor dedi bu nasil mantik bencillik ya sirf annesi yüzunden bigün bitecek bu evlilik die cok korkuyorum seviyorum da adami.

Siz kendinizi kayınvalide ile kıyaslamazsanız eşiniz de kıyaslamaz. Neden yarışma gereği duyuyorsunuz? Annenin yeri tabi ki ayrıdır, herkes için bu böyledir. Bunu dile getirmesine sebep olan nedir onu anlamak lazım.

Hangi anneye oğlu ya da kızı gidip eşimi üzmeyin yoksa yüzümü göremezsiniz derse ağlar. Yazık kadıncağıza, bu şekilde tehdit etmek çok çirkin. Eşiniz bir hata yapmış,hatasının farkına varmış ve vicdan azabı çekiyor.
Ben asla kıyaslamıyorum cünķu neyin ne olduğunu biliyorum ama onların bana yaptiklarinin yaninda eşimin bu lafı az bile kalır hamile halimle beni ağlatıp duruyorlar,bi defa durun napiyosunuz demis cok mu zaten bi işe de yaramadi üzüp duruyorlar..sirf annesi kırılmasın die beni kırdi ben kırılirken annesinin hic haberi bile olmadi hic yansitmadi gelinligim amnesinin begendigi oldu dügünum annesinin istedi oldu bana sorulmadi ev esyalarim bensiz alındı perdelerimi degistirmek istedim buna bile agladi begenmedin mi diye,cocugumun ismi üzerinde hakkim yokmus gelenegi sürdürcekmis,saçim açik die ahlaksız gelinmisim örtünmem gerekmis esim kapan demedigi icin bana kocan seni sevmiyor acilip saçilmana o yuzden laf etmiyor diyen bir kadin bu herseyde aramizda esim uyarmis cok mu?

Dicle konularını okuyorum ama bence sen buraya yazdıklarını kocana söylemiyorsun

Bebeğin adında vs annesi benim diyebilmelisin annen kıymetlin ben de bebeğimin her şeyini en iyisinden düşünmekle yükümlüyüm dersin

Ağlarsa ağlasın yani çok da önemli mi eşin kardeşi hasta diye kendini sorumlu hissediyor da ne yapabilir ki hastaya derman yok

Annesi kardeşinin hastalığından çekiyor isteklerini ben yerine getireyim diyor Kv de de bunu çakmış kullanıyor

Dicle konularını okuyorum ama bence sen buraya yazdıklarını kocana söylemiyorsun

Bebeğin adında vs annesi benim diyebilmelisin annen kıymetlin ben de bebeğimin her şeyini en iyisinden düşünmekle yükümlüyüm dersin

Ağlarsa ağlasın yani çok da önemli mi eşin kardeşi hasta diye kendini sorumlu hissediyor da ne yapabilir ki hastaya derman yok

Annesi kardeşinin hastalığından çekiyor isteklerini ben yerine getireyim diyor Kv de de bunu çakmış kullanıyor
Evet annesi bunu kullaniyor ya inanın konusuyorum eşimle konumda da yazmistm ben annesiyim benimde hakkim var iki isim koyalim birini sen sec birini ben dedim beni arabadan indirdi esyalarimu topladim gidiyordum annesini aradi iki isim olcak dedi kadin suratina kapatti nasil aile ben anlamadim laf anlatamiyorum esime :(

kendi çocuklarına istediği ismi koysaymış, neden torununa isim arıyor, çok sinir oldum.
çocuğa ismi anne-baba koyar, eşiniz de alem...
siz de ağlayın o zaman, ben çocuğuma bu ismi hayal etmiştim hayat çok boş, çocuğuma bi isim koyamayacaksam diyin, bol bol ağlayın...
kayınvalide ile konuşsanız ne olacak ki, sizi he der dinler, akşama eşinize yine ağlar...
sarhoşluğuna verin, ayılınca "bana neden akşam böyle dedin" demeyin, herkes en çok annesini sever bu hepimiz için geçerli bi tek eşlerimiz için değil ama herşeyin yeri ayrı.
çocuk sizin çocuğunuz, sorumluluk sizin en büyük sevinç sizin. o zaman en önemli kararları da siz vermelisiniz.

kendi çocuklarına istediği ismi koysaymış, neden torununa isim arıyor, çok sinir oldum.
çocuğa ismi anne-baba koyar, eşiniz de alem...
siz de ağlayın o zaman, ben çocuğuma bu ismi hayal etmiştim hayat çok boş, çocuğuma bi isim koyamayacaksam diyin, bol bol ağlayın...
kayınvalide ile konuşsanız ne olacak ki, sizi he der dinler, akşama eşinize yine ağlar...
sarhoşluğuna verin, ayılınca "bana neden akşam böyle dedin" demeyin, herkes en çok annesini sever bu hepimiz için geçerli bi tek eşlerimiz için değil ama herşeyin yeri ayrı.
çocuk sizin çocuğunuz, sorumluluk sizin en büyük sevinç sizin. o zaman en önemli kararları da siz vermelisiniz.
Kayınvalodem kendi cocuklarına hic isim koyamamis hepsine dedeleri koymus yani onun kayinpederi bu yüzden bana sürekli bizde böyle deyip duruyor ben saf gi i ikincisini koyayim dedim olmaz deyince bunda da sizinki olmaz dedim kapattim onlar secenek sunacagina ben sunuyorum,mezarliga ziyarete gitmistik bi baktim taslara eşimin adi soyadi babasinin adi soyadi kardeslerinin adi soyadi bütün ölenlerin adıni taşiyorlar ailece bida ayrı gıcık bi durum ve komik insan bi tuhaf oluyor bende ağliyorum bakalim faydasi olucak mi

Kv ile konuşman çare değil ,ya bu sefer oğlum karın bana telefon açtı binbir laf saydı diye ekleyip büyütürse:KK14:,
Eşinde gene içip geldiğinde annemi hırpalamış kalbini kırmışsın der bu seferde işleer sarpa sarar,
Sizin tek çareniz eşiniz, umarım sizi anlar,
Birde annemi sizden çok seviyorum demesi hatalı ,nasıl bir kıyaslamadır bu !!içinde sakla seviyorsan sev tabi,
kimsenin buna diceği birşey olmaz zaten ,

Kv ile konuşman çare değil ,ya bu sefer oğlum karın bana telefon açtı binbir laf saydı diye ekleyip büyütürse:KK14:,
Eşinde gene içip geldiğinde annemi hırpalamış kalbini kırmışsın der bu seferde işleer sarpa sarar,
Sizin tek çareniz eşiniz, umarım sizi anlar,
Birde annemi sizden çok seviyorum demesi hatalı ,nasıl bir kıyaslamadır bu !!içinde sakla seviyorsan sev tabi,
kimsenin buna diceği birşey olmaz zaten ,
Beni cok kırdi seni bir seviyosam annemi bin seviyorum dedi ben şok oldum ayıkken en cok beni seviyordu aman sevsin annesini de bana söylemese keske yada annelik haklarına saygı duysa bebegim dogacak bi isim koyma hakkim bile yok cunku annesi ağlıyor ....

off ya bu kadar anasının eteğinden çıkamayan erkekler neden evlenir de el kızının da başını yakar ki?
Benimde oğlum dogucak ama asla böyle olmıcam asla ,cocuguna isim koyayım die tutturmicam mesela cünku onlar yeni bi aile dersem de o gelin beni sevmesin buralara yazsın ay sinirlerim bozuldu :(

Back
X