• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli ağlayan üst komşu-önerilerinize ihtiyacım var-

cheshire kedisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
86
24
3
42
merhaba, 3 ay oldu taşınalı. Apartman görevlisinden başka kimseyi tanımıyorum. ve üst komşumun tam da bu saatlerde ağlamalı ve ağlayarak başka bir kadına(kayınvalide ya da kendi annesi olabilir)bişeyler anlatır sesi geliyor(seviyorum diyordu dediğini anlaya bildim bir kez)bir kaç kez adamın sesini duydum (sessiz sessiz sesi geliyor). ama bu ağlama 3 aydır hiç bitmez mi, bitmiyor. bir kaç kez de bam güm ses geldi. bugün de öyle. şimdi size bunları yazarken bile kadının ağladığını duyuyorum. artık çok canımı sıkmaya başladı. hani 1-2 olur ama bunlar her gün böyle ve kadın sürekli ağlıyor.
kimseyi tanımıyorum. sizce ne yapmalıyım?

Edit: su kesintisini bahane edip aradım apt görevlisini. Yukardakinin yanıdır dedi. Eşinden boşanmış bir kadın kız kardeşiyle kalıyormuş. Üst katın yanıymış eğer doğru ev ise.

Son düzenleme:
Bence karışmayın şimdilik,ama gün içinde bir fincan şeker vs isteme bahanesiyle kapısını çalın,yada siz birşey yapıp götürün ne bilim helva vs yapılıp dağıtılır ya,hem tanışmış olursunuz, hemde gözlemlersiniz,kadına dersiniz bir ihtiyaç olursa aşağıya taşındım gibisinden, belki gelir birgün anlatır derdini, sizde elinizden birşey geliyorsa yardımcı olursunuz

Eski evimde benimde yan daireme taşınmıştı öyle bir tip. İki kişi olmalarına rağmen 6+1 daire tuttular. Kız her gün bağıra çağıra ağlıyordu. Kıyameti koparıyordu. Sonra şikayet vs ettik. Taşındılar. Kesin hasta felandı. Kocası subaydı hatta

Neden hemen akli dengesi bozuk etiketi yapıştırdınız ki
Sürekli ağlıyorsa demek ki içinde büyük bi derdi var mesela benim teyzem hem eşini hem çocuğunu (yani enistem ve kuzenimi ) arka arkaya kaybettik rabbim kimseye vermesin
Oda sürekli ağlar belki atlatamadigi bişey var
Ha ben olsam napardım birgün yaparım bir kek alırım giderim hem tanımış olurum hem derdini yada psikolojik bi sorunu mu var onu anlamış olurum

Bence karışmayın şimdilik,ama gün içinde bir fincan şeker vs isteme bahanesiyle kapısını çalın,yada siz birşey yapıp götürün ne bilim helva vs yapılıp dağıtılır ya,hem tanışmış olursunuz, hemde gözlemlersiniz,kadına dersiniz bir ihtiyaç olursa aşağıya taşındım gibisinden, belki gelir birgün anlatır derdini, sizde elinizden birşey geliyorsa yardımcı olursunuz
yeni evli sayılırım, yeni ev hanımı oldum yol yordam bilmem. hani bir gün sesi kesseler de bişey bahane edip gitsem diyorum ama akşama hep bu sesleri duyunca vazgeçiyorum.

Bizim apartmanda da , iki aile var her akşam birinden biri mutlaka kavga ediyor. Bina ayağa kalkıyor. Ne yapayım ? Bir dertleri var belli ki.
Rahatsız olmuyorum değil, ama daha çok üzülüyorum.Yapıcak birşey yok.Poliste geldi gitti.Hala aynı

Back
X