• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli ağlayan üst komşu-önerilerinize ihtiyacım var-

Bizim de eski üst komşumuz tek başına yaşayan bir kadındı. Ama aynı apartmanda iki kardeşi vardı. Değişik bir insandı. Bir gün susması için artık özel sebeplerden de dolayı tavana sadece iki tık tık yaptık ve olaylar olaylar. Site görevlisinden, yöneticiden, sitenin alt katındaki kuaförden falan öğrendik. Kuaför hatta daha önce söyleseydim sana falan dedi. Hiç Tekin tipler değildi.

Ya bu zamanda varya allahım korusun da kocana bile güvenme diyorlar bekarım yemin ederim evliliğe karşı soğudum, kadın her gün ağlıyorsa adamlar neler yapıyor acaba sende kendine dikkat et adam sapık mı hırsız mı öküzün teki mi

Ya bu zamanda varya allahım korusun da kocana bile güvenme diyorlar bekarım yemin ederim evliliğe karşı soğudum, kadın her gün ağlıyorsa adamlar neler yapıyor acaba sende kendine dikkat et adam sapık mı hırsız mı öküzün teki mi
korkma canım evlilikten. bizim evde sesleri duyunca eşimle birbirimize sarılıp neyi paylaşamıyosunuz, mutlu olun işte diye yukarıya üzülüyoruz.

YUH! Hergün kocası tarafından işkence görüyor , tecavüze uğruyor. Neden boşanmıyor? Adam öldürür falan mı?

Maalesef bilmiyorum biz cok ugrastik ama ailesi cok asiri cahil. Kefeninle gel zihniyetinde gerizekalilar. Bi de en son ugrasrigimda mutluyum kocami seviyorum da dedi babasi aradi tehditler girla ki hayatta tehditten korkmam ama kadinin bir sure sonra bana olan tavri beni ondan uzaklastirdi. Her seyi elinin tersiyle itti simdi her gun yazdigi aci yazilari okuyorum. Elimden sadece dua etmek geliyor.

Maalesef bilmiyorum biz cok ugrastik ama ailesi cok asiri cahil. Kefeninle gel zihniyetinde gerizekalilar. Bi de en son ugrasrigimda mutluyum kocami seviyorum da dedi babasi aradi tehditler girla ki hayatta tehditten korkmam ama kadinin bir sure sonra bana olan tavri beni ondan uzaklastirdi. Her seyi elinin tersiyle itti simdi her gun yazdigi aci yazilari okuyorum. Elimden sadece dua etmek geliyor.

Ailesinin desteğini bulamayınca cesaret edememiştir. Adamdan da korkmalı biraz.

Size mi yazıyor acı yazıları?

Benim de bir tanidigim var boyle her gun agliyor. Esi zorla ters iliskide bulunuyormus kadini doverek ve aglatarak. Belki sebep budur. Evlerin icinde neler oluyor. O tanidigim bosanmiyor da. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Kimselerin bilmedigi ne dertler var.
:oha: Kadının canı nasil açıyordur kıyamam ya. Pislik adam :olamaz:

Bizim aşağıdaki komşuda bazen sabah bazen akşam gelir kavga gürültü ama herzaman değil..
Kadın kapı duvar ne varsa yumrukluyo. Bi defa hatta yazındı kapılar pencereler açık, mutfağı aşağı indirdi ' yeter artık içmiceksin demedimmi ' diye.
Bugünlerde yeni doğmuş bebek sesi geliyo, 2 tane daha vardı 3.yü doğurmuş maaşallah:KK53:

Bizim aşağıdaki komşuda bazen sabah bazen akşam gelir kavga gürültü ama herzaman değil..
Kadın kapı duvar ne varsa yumrukluyo. Bi defa hatta yazındı kapılar pencereler açık, mutfağı aşağı indirdi ' yeter artık içmiceksin demedimmi ' diye.
Bugünlerde yeni doğmuş bebek sesi geliyo, 2 tane daha vardı 3.yü doğurmuş maaşallah:KK53:
burada bebek de yok.

merhaba, 3 ay oldu taşınalı. Apartman görevlisinden başka kimseyi tanımıyorum. ve üst komşumun tam da bu saatlerde ağlamalı ve ağlayarak başka bir kadına bişeyler anlatır sesi geliyor. bir kaç kez adamın sesini duydum (sessiz sessiz sesi geliyor). ama bu ağlama 3 aydır hiç bitmez mi, bitmiyor. bir kaç kez de bam güm ses geldi. bugün de öyle. şimdi size bunları yazarken bile kadının ağladığını duyuyorum. artık çok canımı sıkmaya başladı. hani 1-2 olur ama bunlar her gün böyle ve kadın sürekli ağlıyor.
kimseyi tanımıyorum. sizce ne yapmalıyım?
canınızı sıkması düşündürücü. Bu tür olaylarda kişiler üzüntü ve merak duyar acaba ne derdi var kim saatlerce ağlamak ister.

Vallah üzüldüm ağlayan kişiye. Benimde aklıma şu geldi ya bir yakınını kaybetdi ağlıyor ama onada her gece aynı saatde ağlanmaski. Yada kocası ona ilişkide kötü davranıyor. Bide başka bir kadın daha var diyorsun acaba o kadınlar zorla pazarlanıyor mu ??? Aklıma gelen bunlar sonuncusu da belki kadın hasta olabilir belki piskolojik şizofren felan. Yerinizde olsam yalnız başıma çalmam onların kapısını ilk olarak apartman görevlisinden felan ataştırırdım o kişileri.

Polisi arayıp söyleyin diyenler olmuş da yahu kadın belki hasta, yani illa psikolojik olmak zorunda degil belki canı yanıyor, ya da bir kaç kişi daha yazmış belki zevkten ağlıyor:)) biz de şu an oturduğum daireye yeni taşıdığımızda mahalledeki tek müstakil evden hep bu saatlerde bir kadının Sesi geliyordu, yaz olduğu için camlar da açık tabi bütün mahallede yankılanıyor, hay Allah ya diyordum kadını dövüyorlar galiba baya acı çekiyor ağlıyor gibi. Sonra bir gün çıktım balkonda oturdum dinledim meğer zevkten bagiriyormus.

Böyle şeylerde hemen polisi aramak olmaz. Ben sizin yerinizde olsam, tanımasam bile üst komşum her gece ağlıyor olsa bir şekilde o kapıyı çalarım duyarsız kalamam ne olursa olsun. Üstte biri çok güzel yazmış, bi şey istemek bahanesiyle kapısi çalınır, ya da bir kek yapılır ikram edilir sanki tüm binaya dağıtıyormus gibi hem tanışırsınız ne olacak, 3 ay olmuş üst katinizda kimler yaşıyor bilmiyorsunuz. Bence yarın zaman kaybetmeden bahaneyle bir uğrayıp kolacan edin, şüpheli bir durum farkederseniz polisi o zaman hemen arayın.

canınızı sıkması düşündürücü. Bu tür olaylarda kişiler üzüntü ve merak duyar acaba ne derdi var kim saatlerce ağlamak ister.
Bilmiyorum başka yerde nasıl ama bize kol kılırılır yen içinde kalınır diye öğretildi. Bir kaç kez yüksek sesle kavga edince eşim hemen susturur komşular kavga ettiğimizi duyacak ya da konu komşuyu rahatsız etme der. Bir zaman anlarım ama altta da biri yokmuşcasına her gün ağlayan biri var, 3 ayda taş olsa çatlardı kadın azimle ağlıyor. Bebektir, çocuktur anlamaz ağlar diyoruz da yetişkin insan bas bas ağlıyorsa rahatsız oluyorum

Back
X