• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli ağlayan üst komşu-önerilerinize ihtiyacım var-

Ya ben cok duygusalim yada insanlar cok gaddar konu basligini okuyunca bile icim tuhaf oldu kimbilir ne skntisi var diye... bi insan neden hergun aglasin bi derdi sorunu olmasa yok sevismedir akli dengesi bozuktur yok orgazm olurken ses cikariyodur hahahaa falan zaten konu sahibide aglamayla sevisme sesini ayirt edemiyordur bi sevisen siz varsiniz:KK62:konu sahibi bence tanismak icin bi atak yapin kadin ne durumda kim bilir bi bahaneyle kapisini calin muabbet etmeye baslayin bende tasinali 3 ay oldu pek kimseyi tanimiyorum cay koyayim isiniz yoksa gelin oturalim muabbet eder tanisiriz deyin bakalim ne diyecek belki anlatir akil verir yardimci olursunuz

Siz ne yaptiniz peki 3 aydir dinlemenin disinda
Ay ben komsuluk iliskilerinden pek anlamam yeni evliyim yol yordam bilmem polisi arayamam yahu 3 ay boyunca hergun aglayan bir kadin var gorevliye bile ya bizim ust katin cenazesi falan mi oldu hep aglama sesi geliyor bile dememissiniz.(ki yeni tasinanlar hep gorevliye apartman cevre kurallar vs sorarlar abes bise degil)Kimseyle irtibat kurmamissiniz ancak balkondan baktik kadin cikti sesleri dinledik sole dediler her oneriye yok yok diyorsunuz
Birini kaybetmistir diyoruz yok yok
Psikolojik sikintidir yok yok
Sevisiyorlardir yok yok
Kadini pazarliyorlardir yok yok
Dayak vardir yok yok
7sayfada kari koca kavgasi gibi diye yazmissiniz nihayet

Cok rahatsizsaniz gorevliyle haber yollayin degilseniz kulaklik takin polisi arayin kapisina bir kalip kekle cikin kocasini yakalayinca esiniz kaybini falanmi oldu abi aglama sesi gelio aklimiza o geldi desin birsey yapacaksaniz yapin yapmayacaksaniz burada bunu elestirdi diye insanlara agresiflesmeyin o uyede kendi bakis acisina gore hakli

+1

Kim bilir ne derdi var.
Allah derman versin.
Yaşınız yakınsa eğer gündüz bir vakit çalıp kapısını kahve içmeye davet edebilirsiniz.
Hem tanışmış olursunuz hem bir şeyler sezersiniz.

Bu gaddarlık değil arkadaşlar hayat tecrübesi,gidip sorduğunda ne gibi bir faydası dokunacak ,ne yapabilecek ki konu sahibi ağlayan kadın gemileri yakmadığı sürece ...

Neler gördüm neler ,kimi insan depresif ağlamaktan besleniyor , insan bir yerden sonra çözüm aramaz mı ? Hiç mi etrafında kimsesi yok ? Kurtulmak istese bir şekilde yol bulur ,sorunu her ne ise ...

Önce kişi kendi istemeli mutlu olmayı ...

Gidip sorun inanın zararlı çıkacaksınız .Üste ki yazımda da belirttiğim gibi kapıcınıza sorun .Mutlaka bilgisi vardır ...

Bizim binada da üst katlardan birine bir aile tasinmis ben hic tanimiyordum
Birgun adam kadini dovmus sanirim evden giderkenden kapiyi da ustune kilitlemis

Kadin disarida oynayan kizima camdan bi kagit atmis bunu guvenlige gotur diye
Kizim guvenlige kagidi verdi
Site yonetimi guvenlik cilingirle kapiyi actirip polise ve kizin babasina haber verdu
Babasi alip gitmis kizini
Aksam adam eve geldiginde hersey olup bitmisti
İsteyen bi cocuk araciligiyla bile kurtariyor kendini
Cok caresiz degildir baska bisey var gibi

Bi komsu da imdat diye bagirmis birgun
Kocasiyla kavga ediyor
Yan komsusu ( arkadasim olur karsi bloktan) polis cagirmis dogal olarak

Polis gelince kadinin cevabi bi sikayetim yok
Polis: yuzunuze ne oldu
Kadin: koltuktan dustum

Arkadasim tovbeli , ölüyorum dese ceker yorgani yatarim diyor

Bugun yeni yil
Bir kek cirpin yada kurabiye yapin ona da goturun
Mutlu yillar diyerek verin
Kadin kimmis , yuzu gozu yaralimi boylece ogrenirsiniz

Benim ust komsum da tepinerek yurur ve viladayi yerlere vura vura temizler evi. Her gun manyak gibi carsaf yikayip bizim balkona kadar sarkitarak asar. Ilk basta insan gibi konustuk ardi arkasi kesilmeyince muhattapi kesip kac kez yukari vurduk . Yan komsum da son ses muge anli esra erol acar evde naklen yayin olur. 2 alt komsum da daire kapisina ziyaretci kabul etmiyoruz diye yazi asmis ruh hastasi sonra ayniyaziyi apartman kapisi ve zile de asmis. Sizde bir manyak bizde dolu dolu

Benim ust komsum da tepinerek yurur ve viladayi yerlere vura vura temizler evi. Her gun manyak gibi carsaf yikayip bizim balkona kadar sarkitarak asar. Ilk basta insan gibi konustuk ardi arkasi kesilmeyince muhattapi kesip kac kez yukari vurduk . Yan komsum da son ses muge anli esra erol acar evde naklen yayin olur. 2 alt komsum da daire kapisina ziyaretci kabul etmiyoruz diye yazi asmis ruh hastasi sonra ayniyaziyi apartman kapisi ve zile de asmis. Sizde bir manyak bizde dolu dolu

Çarşafı çek :)

Tımarhane gibi

Ziyaretçi kabul etmiyoruz derken tüm daireler adınami yoksa kendileri icinmi

Ziyaretçi kabul etmiyoruz derken tüm daireler adınami yoksa kendileri icinmi

Kendi dairesinin kapisinda ziyaretli kabul etmiyoruz anlayisiniz icin tesekkur ederiz yaziyordu hic gormedim icinde oturan insanlari. Dedik hasta falan var herhalde rahatsiz edilmek istemiyorlar. Sonra ruh hastalari aoartman dairesinin kapisina ve tum zilleri kaplayacaj sekilde zillerin ustune asmislar biri de cikarmis haliyle. Goren diyecek vebali burasi herhalde karantinaya almislar

Kendi dairesinin kapisinda ziyaretli kabul etmiyoruz anlayisiniz icin tesekkur ederiz yaziyordu hic gormedim icinde oturan insanlari. Dedik hasta falan var herhalde rahatsiz edilmek istemiyorlar. Sonra ruh hastalari aoartman dairesinin kapisina ve tum zilleri kaplayacaj sekilde zillerin ustune asmislar biri de cikarmis haliyle. Goren diyecek vebali burasi herhalde karantinaya almislar
Belki de veba var :hasta:

Hahaha valla bide yaz gunuydu salona golge cokuyodu balkon kapali diye. En son dedik ceker misiniz bizim balkona geliyor diye cekti bidaha asmadi. Her gun carsaf mi yikar insan kirmizi pembe her renk carsafi vardi

Öncephede sarkıratarak çamaşır asmak yasak belediyeye şikayet edebilirmişsin.
Laftan anlıyomuş şanslısın benim üstümdeki anlamıyo hemde astığı çarşaflar tam 1 ay kalıyo bende çekiyorum çünkü laftan anlamıyo

Back
X