- Konu Sahibi hurremland
Selam Arkadaslar
Son zamanlarda çok sık konu acar oldum:126:
Ama beni sinir eden bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bu sene kpss ye hazırlanıyorum ve kazanmam gerekıyor lakin ailem ve akrabalarım sürekli bir plan yapıyor; yok beraber o akrabaya yemege gıdelım, yok haftasonu gezmeye gidelim ve sürekli benım de gelmemı beklıyorlar.
Sürekli 'Bak bu programı kacırma sakın! Sen de gel bak tamam mı? ' diyorlar...
Annemlere ben gelmek istemıyorum dıyorum 'aaa olmaz ayıp' dıyorlar.
Haftaiçi ders calısıyorum, haftada 1 günü arkadaslarıma özel hayatıma ayırıyorum.Akrabalardan kendıme vakıt ayıramıyorum lakin her haftasonumu dolduruyorlar sinirden deli olacagım! Sadece haftasonu değil haftaiçi de beraberız...
Zaten özel hayatımda yasadıgım moral bozuklukları yuzunden konsantremı cok zor topluyorum birde buna sinir oluyorum şimdi hiç çalışamıyorum gelen gıden plan program bıtmıyor!
Evde de annemın oturdugu odada oturmayınca moralı bozuluyor sankı trıp atıyor,birlikte çekirdek çıtlayıp dızı ızlesek daha mutlu olacak!
Onun demesı gerekmez mi hadi kızım oyalanma gıt calış felan....
Offff daralıyorum artık bıktım her şeyden!
İçimi dökmek istedim, tavsıyelerınız olursa buyrun lütfen...
Son zamanlarda çok sık konu acar oldum:126:
Ama beni sinir eden bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bu sene kpss ye hazırlanıyorum ve kazanmam gerekıyor lakin ailem ve akrabalarım sürekli bir plan yapıyor; yok beraber o akrabaya yemege gıdelım, yok haftasonu gezmeye gidelim ve sürekli benım de gelmemı beklıyorlar.
Sürekli 'Bak bu programı kacırma sakın! Sen de gel bak tamam mı? ' diyorlar...
Annemlere ben gelmek istemıyorum dıyorum 'aaa olmaz ayıp' dıyorlar.
Haftaiçi ders calısıyorum, haftada 1 günü arkadaslarıma özel hayatıma ayırıyorum.Akrabalardan kendıme vakıt ayıramıyorum lakin her haftasonumu dolduruyorlar sinirden deli olacagım! Sadece haftasonu değil haftaiçi de beraberız...
Zaten özel hayatımda yasadıgım moral bozuklukları yuzunden konsantremı cok zor topluyorum birde buna sinir oluyorum şimdi hiç çalışamıyorum gelen gıden plan program bıtmıyor!
Evde de annemın oturdugu odada oturmayınca moralı bozuluyor sankı trıp atıyor,birlikte çekirdek çıtlayıp dızı ızlesek daha mutlu olacak!
Onun demesı gerekmez mi hadi kızım oyalanma gıt calış felan....
Offff daralıyorum artık bıktım her şeyden!
İçimi dökmek istedim, tavsıyelerınız olursa buyrun lütfen...