- Konu Sahibi hurremland
-
Çok yakın bir arkadaşımın yaptıkları aklıma geldi :) O da kpss ye hazırlanıyordu geçen yıl. Annesi ne zaman bir şey dese ben gelmiyorum ben yapmıyorum, ders çalışmam lazım, atanmam lazım diyordu. Dediğini de yaptı, çalıştı ve atandı. Bir kaç ay dayanacaklar. Anneciğine güzel bir dille anlat bunun geleceğin için ne kadar önemli bir dönemeç olduğunu. İnşaallah atanırsın canım :)
bende sürekli ders çalışmam gerektiğini bilhassa anneanneme anneme anlatamamıştım..sürekli mi ders çalışıyorsun gel 2 saat otur gıdersın...ay bir sinir oluyorum ki anlatamam en sonunda patladım bakın ben kpssye hazırlanıyorum bu sene hıcbırseye vaktım yok evden de cıkmayacağım..
annem anladı
anneannem hala gel kızım yemek yaptım vs..bende ne zaman ararsa ders çalışıyorum dıyorum bozuluyor üzülüyorum ama yapcak birşey yok...kazanamazsamda zaten çalışmadın ki kazanamadın olacak bılıyorum yanı...
ay keşke benim annemde öyle olsa kadın değil dizi izlettirmek geçen sen finaller zamanı kuzenimin çocuğunun sünnrti vardı ona bile götürmedi otur ders çalış diye.
insanlar aynı değil tabiki ama annenin senin tercihlerine saygı duyması gerekir ilerde sen istediğin işe giremeyince hangi akraban sana iş bulacak bunları düşünmesi lazım uygun bir dille anlatmayı denesen. şimdiden allah sana kolaylık ve sabır versin . bu arada kpss de başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?