• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli alay eden aşagilayan arkadas

Kizlar benim yakin bir kiz arkadasim var surekli beni , sevgilisini ve baska arkadaslarini yanimizda kim olursa olsun assagilamaya alay etmeye calisiyo daha dogrusu bunu yapiyo tabi ben tepki gosteriyorum laf sokuyorum artik eskisi gibi benimle alay edemiyo cunku ortamda onu bozuyorum ama bu seferde sevgilisini ve ortak yakin arkadaslarimiza aynisini yapiyo.
Ornegin o mont ne bol hahha x'e mont alalim fakir(arkadasima diyo bunu)
Yada sevgilisine "gerizekali biseyide yap aptal bu cocuk" vs tabi ona gore biz yakiniz saka yapiyo ama ayni seyler bizim icin soz konusu degil aliniyoruz bunuda yuzune acik acik soyluyoruz bu sefer bize trip atiyo(sanki cok umrumda yuzune bakmiyorum o yuzden bana trip atamiyo)
Acaba assagilik kompleksi flnmi varki bu kadar cevresindeki insanlari eziyo.

madem öyle rahatsızsın kökten bağlantını kes yol ver gitsin :KK56::KK56:

bu arkadaşla arana mesafe koy bence çünkü eninde sonunda kavga edip arkadaşlığınızı bitireceksiniz

direk başlığa yorum yapıyorum;
birileriyle sürekli alay eder, dalga geçer modda olan insanların ya kendine güveni yok yada psikolojik problemleri var. net.

Çocukluğunda ailesi tarafından devamlı alay ve tenkit edilen çocuklar büyüdüklerinde böyle oluyolar malesef.Eminim o da böyle olmak istemezdi.

canım bugun okulda yaşadığımı anlatim sana.arkadaşım bugun bana sert çıkıştı gereksiz yere.bende sinirlendim muhatapp olmadım onnla berabr lavbya gıtmedm.snra bşka sıraya felan geçtım sınırlıyım tabı.ben gelmıyorm dedım pedını başka seye koy oyle felan gıt dedm.suratım asıktı yanı sonra ozur felan dıledı hemen kabl etmedım tınlamadım kıtabımı okumya başladım.biraz anlasn dye daha dıkkatlı olsn dye ,snra ona gulumsedım . bana bu şeklde davrnmaya devam etse bıle yalnız kalmak ısterım ama kndıme bu duruma dusurmek ıstemem valla.

kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. hoşlanmadığınız tavır karşısında isterse bin yıllık arkadaşınız olsun aynı şekilde cevap veremiyorsanız mimiklerinizle, donuk ifadenizle, cevapsız bırakmayla vs. bir şekilde rahatsızlığınızı belli etmelisiniz. herkes çocukluğunda bilinçli veya bilinçsiz psikolojik baskılara maruz bırakılabiliyor. bu kimseye sürekli alay etme yetkisi verecek bir sebep olamaz. arkadaşınız normal insan iletişimine uygun davranmak zorunda

Back
X