- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendini kaf dağında sanıyorKizlar benim yakin bir kiz arkadasim var surekli beni , sevgilisini ve baska arkadaslarini yanimizda kim olursa olsun assagilamaya alay etmeye calisiyo daha dogrusu bunu yapiyo tabi ben tepki gosteriyorum laf sokuyorum artik eskisi gibi benimle alay edemiyo cunku ortamda onu bozuyorum ama bu seferde sevgilisini ve ortak yakin arkadaslarimiza aynisini yapiyo.
Ornegin o mont ne bol hahha x'e mont alalim fakir(arkadasima diyo bunu)
Yada sevgilisine "gerizekali biseyide yap aptal bu cocuk" vs tabi ona gore biz yakiniz saka yapiyo ama ayni seyler bizim icin soz konusu degil aliniyoruz bunuda yuzune acik acik soyluyoruz bu sefer bize trip atiyo(sanki cok umrumda yuzune bakmiyorum o yuzden bana trip atamiyo)
Acaba assagilik kompleksi flnmi varki bu kadar cevresindeki insanlari eziyo.
Hahah iyi fikirmisX de aşagilik kompleksi var hadi doktora götürelim hahhaa de sen de
kendi kompleksli,saklamaya mı çalışıyor.?televizyon programların da o tipler, pek makbul tipler gibi yansıtılıyor.ukalalıkla özgüven karıştırılıyor biraz.o tarz programlardan etkilenmiş olmasın.all star falan.Kizlar benim yakin bir kiz arkadasim var surekli beni , sevgilisini ve baska arkadaslarini yanimizda kim olursa olsun assagilamaya alay etmeye calisiyo daha dogrusu bunu yapiyo tabi ben tepki gosteriyorum laf sokuyorum artik eskisi gibi benimle alay edemiyo cunku ortamda onu bozuyorum ama bu seferde sevgilisini ve ortak yakin arkadaslarimiza aynisini yapiyo.
Ornegin o mont ne bol hahha x'e mont alalim fakir(arkadasima diyo bunu)
Yada sevgilisine "gerizekali biseyide yap aptal bu cocuk" vs tabi ona gore biz yakiniz saka yapiyo ama ayni seyler bizim icin soz konusu degil aliniyoruz bunuda yuzune acik acik soyluyoruz bu sefer bize trip atiyo(sanki cok umrumda yuzune bakmiyorum o yuzden bana trip atamiyo)
Acaba assagilik kompleksi flnmi varki bu kadar cevresindeki insanlari eziyo.
Haklisiniz lakin ben gerekli cevabi zaten veriyorum artik bana ayni sekilde yaklasamiyo fakat ortak arkadaslarimizada aynisini yapinca rahatsiz oluyorum ama dediklerinizi dikkate alicam tesekkur ederim :)Neden hala görüşüyorsun? Biraz yalnız bırak ki kendini sorgulasın. Çevreni de dahil et buna.
5 yıldır işyerinde konuştuğum bir arkadaşla onun aşağılık kompleksi sebebiyle son yaptığı terbiyesizlikten sonra artık konuşmuyorum. İşyerinde malesef her gün görüyorum ama hiç suratına bakmıyorum. En ufak konuda laf sokmaya bayılır. Kendini yüceltmek için karşısındakini ezmeye çalışır.
Şimdiye kadar hep yüzyüze bakıyoruz diye hoşgörüyordum, mutsuz diye düşünüyordum. Ama ben aynı ortamda olduğum insanla iki çift hoş sohbet yapamayacaksam, her lafında mana aramak zorunda hissedeceksem ne anlamı var zaman harcamanın?
Kestirip attım hem de bir anda. Sesi de kesildi. Çok rahatladım valla.
Böyle insanlar negatif enerji saçar. Senin benim enerjimi emer. Boşver görüşmeye mecbur musun?
Ne demek istediginizi anlamadim yazim kurallarini biraz dikkat etsenizkendi kompleksli,saklamaya mı çalışıyor.?televizyon programların da o tipler, pek makbul tipler gibi yansıtılıyor.ukalalıkla özgüven karıştırılıyor biraz.o tarz programlardan etkilenmiş olmasın.all star falan.
Bir anda malesef silinmiyo 4 yillik arkadasim ve ortak arkadas grubumuzda var bana cephe alabilirler yavas yavas arayi bozmak en iyisi sanirim.öyle kişiden yakın arkadaş olur mu ya. yol ver