• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli anlaşamama, psikolojik yorgunluk

Evden ya sen git ya ben gideyim deyip siz kovmuşsunuz. Gitmesine de üzülmussunuz sanki, yukarida evi terketti demişsiniz.

sonrasında eve gel nöbetleşe çocuğa bakalım birbirimizi görmeyelim demişsiniz. Bence siz de tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Oturup konuşun evden kovmak ve gitmek bir çözüm olmamalı.

Diğer taraftan daha bosanmadan adayları düşünmeniz bana aranızda sevgi olmadığını düşündürdü.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
burda iki kişinin yani benim ve diğer arkadaşım yazdıklarını karıştırdınız herhalde?

ama evden gitmek gerçekten cözüm değil.
Bende açıkçası artık o kadar bunaldım ve bıktım ki sevsem bile boşanınca neler gelecek basıma onları düşünmeye başladım, mantıkla hareket etmeye çalışıyorum ama şu an için sessiz bi şekilde hayatıma devam ediyorum sadece pek yalnız kalmadan sosyalleşerek bebeğim de bu tatsız durumdan en az etkilensin diye

burda iki kişinin yani benim ve diğer arkadaşım yazdıklarını karıştırdınız herhalde?

ama evden gitmek gerçekten cözüm değil.
Bende açıkçası artık o kadar bunaldım ve bıktım ki sevsem bile boşanınca neler gelecek basıma onları düşünmeye başladım, mantıkla hareket etmeye çalışıyorum ama şu an için sessiz bi şekilde hayatıma devam ediyorum sadece pek yalnız kalmadan sosyalleşerek bebeğim de bu tatsız durumdan en az etkilensin diye
Walla ben evden git dedim ama çalışan bir anneyim. Bana yardım edecek kimsem de yok
Perişanım
Gel birbirimizin damarına basmadan çocuğa bakalım dedim gelmedi

Merhaba arkadaşlar. Benim bi yaşına yakın çocuğum var, su an çalışmıyorum ve psikolojik bakımdan cok yorgunum. Uykusuzluk vs onları söylemiyorum bile, çünkü ruhsal yorgunluk ve çaresizlik cok daha ağır basıyor. Sürekli boşanma kararları düşünceleri, eşle bi öyle bi böyle, ama genelde anlaşamama ve uzaklaşma.
Böyle veya benzer durumda olan arkadaşlara soruyorum, ne yapabilirim? Nasıl kendimi iyi hissedebilirim?
Çift terapisi güzel olurdu ama önce kendinizi bi gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. İsteklerinizi anlamanıza ve karar vermenize çok faydası olur. Bn de benzer durumdan psikiyatristim yardımı ile çıktım. 1 seneye yakın oldu devam ediyorum

Çift terapisi güzel olurdu ama önce kendinizi bi gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. İsteklerinizi anlamanıza ve karar vermenize çok faydası olur. Bn de benzer durumdan psikiyatristim yardımı ile çıktım. 1 seneye yakın oldu devam ediyorum
Bende şu an görüşüyorum, ama evliliği kurtarmaz yani karşı taraf değişmediği sürece.

ilaç kullandınız mı

Kendi sınırlarımı ve kendime yaptırdıklarımı anlamış oldum. İlişkide kötü dediğim şeylerin benim ihtiyaçlarımla ilişkisini anlamış oldum . Yüzde yüz bütün sorunlar bitmedi tabii ki ama Bn düzeltilebilecekleri düzeltmeye çalışıyorum bu karşı tarafa da yansıdı. Eşim de aynı doktora gitmek istedi ama doktor uygun olmaz deyip kabul etmedi. Eşim de başka doktora ikna olmuyor. Yine de başlangıç noktamızdan çok daha iyi bir yerdeyiz.

Kendi sınırlarımı ve kendime yaptırdıklarımı anlamış oldum. İlişkide kötü dediğim şeylerin benim ihtiyaçlarımla ilişkisini anlamış oldum . Yüzde yüz bütün sorunlar bitmedi tabii ki ama Bn düzeltilebilecekleri düzeltmeye çalışıyorum bu karşı tarafa da yansıdı. Eşim de aynı doktora gitmek istedi ama doktor uygun olmaz deyip kabul etmedi. Eşim de başka doktora ikna olmuyor. Yine de başlangıç noktamızdan çok daha iyi bir yerdeyiz.
İhtiyaçlarının karşılanmıyor oluşu gerçekten çok zor
Ben de aynı şeyi yaşadım
Şuan evleri ayırdık maalesef terapi bizi kurtarmadı

Şuan peki o ihtiyaçların karşılanıyor mu

İhtiyaçlarının karşılanmıyor oluşu gerçekten çok zor
Ben de aynı şeyi yaşadım
Şuan evleri ayırdık maalesef terapi bizi kurtarmadı
Kötüyü sürdürme motivasyonu anlamında kullandım ihtiyaç kelimesini . Evliliği değil de kendi huzurumu kurtarma çabam oldu benim

Kötüyü sürdürme motivasyonu anlamında kullandım ihtiyaç kelimesini . Evliliği değil de kendi huzurumu kurtarma çabam oldu benim
Ama eşinden beklentilerin olmuyorsa , aranızda sorunlar oluyorsa nasıl huzuru yakalayacaksın ki ??

Neden boşanmak istiyorsunuz ?
Çocuktan sonra evliliklerde sarsılmalar olduğunu duymuştum
Bunlar hayatın akışı içinde olağan şeyler ama ayrılma isteme sebepleriniz ne ?

Bir de şu var ben mesela 2 günden fazla evde kalsam hemen daralma geliyor
Sizde bu 2 senede hep evde iseniz rutin işlerden bıkmış olabilirsiniz
Çocuk artık büyümüş sayılır
Bir kreşe ya da oyun grubuna verip çalışamaz mısınız ?

Back
X