- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
bitti dönüşü yok dedisonuçta siz git demişsiniz bence yine döner. aynı bizim durumumuza dönmüş. bi rayına girmiyor
çocuk için iletişim kuruyoruz ama ne olacak ben de bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitti dönüşü yok dedisonuçta siz git demişsiniz bence yine döner. aynı bizim durumumuza dönmüş. bi rayına girmiyor
burda iki kişinin yani benim ve diğer arkadaşım yazdıklarını karıştırdınız herhalde?Evden ya sen git ya ben gideyim deyip siz kovmuşsunuz. Gitmesine de üzülmussunuz sanki, yukarida evi terketti demişsiniz.
sonrasında eve gel nöbetleşe çocuğa bakalım birbirimizi görmeyelim demişsiniz. Bence siz de tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Oturup konuşun evden kovmak ve gitmek bir çözüm olmamalı.
Diğer taraftan daha bosanmadan adayları düşünmeniz bana aranızda sevgi olmadığını düşündürdü.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Walla ben evden git dedim ama çalışan bir anneyim. Bana yardım edecek kimsem de yokburda iki kişinin yani benim ve diğer arkadaşım yazdıklarını karıştırdınız herhalde?
ama evden gitmek gerçekten cözüm değil.
Bende açıkçası artık o kadar bunaldım ve bıktım ki sevsem bile boşanınca neler gelecek basıma onları düşünmeye başladım, mantıkla hareket etmeye çalışıyorum ama şu an için sessiz bi şekilde hayatıma devam ediyorum sadece pek yalnız kalmadan sosyalleşerek bebeğim de bu tatsız durumdan en az etkilensin diye
gel deyince gelmez bence. ne hali varsa görsünWalla ben evden git dedim ama çalışan bir anneyim. Bana yardım edecek kimsem de yok
Perişanım
Gel birbirimizin damarına basmadan çocuğa bakalım dedim gelmedi
Çift terapisi güzel olurdu ama önce kendinizi bi gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. İsteklerinizi anlamanıza ve karar vermenize çok faydası olur. Bn de benzer durumdan psikiyatristim yardımı ile çıktım. 1 seneye yakın oldu devam ediyorumMerhaba arkadaşlar. Benim bi yaşına yakın çocuğum var, su an çalışmıyorum ve psikolojik bakımdan cok yorgunum. Uykusuzluk vs onları söylemiyorum bile, çünkü ruhsal yorgunluk ve çaresizlik cok daha ağır basıyor. Sürekli boşanma kararları düşünceleri, eşle bi öyle bi böyle, ama genelde anlaşamama ve uzaklaşma.
Böyle veya benzer durumda olan arkadaşlara soruyorum, ne yapabilirim? Nasıl kendimi iyi hissedebilirim?
Bende şu an görüşüyorum, ama evliliği kurtarmaz yani karşı taraf değişmediği sürece.Çift terapisi güzel olurdu ama önce kendinizi bi gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. İsteklerinizi anlamanıza ve karar vermenize çok faydası olur. Bn de benzer durumdan psikiyatristim yardımı ile çıktım. 1 seneye yakın oldu devam ediyorum
Bnce hedef evliliği kurtarması değil Bn bunu yeni anladım. Hedef Sağlıklı ilerleme. Hangisi sağlıklıysa o.Bende şu an görüşüyorum, ama evliliği kurtarmaz yani karşı taraf değişmediği sürece.
Gel dedim çünkü o bu durumdan memnun olduğumu sanıyorgel deyince gelmez bence. ne hali varsa görsün
Boşandınız mı sizBnce hedef evliliği kurtarması değil Bn bunu yeni anladım. Hedef Sağlıklı ilerleme. Hangisi sağlıklıysa o.
Hayır ama kendimle ilgili farkındalıklarım bana çok iyi geldiBoşandınız mı siz
nasıl mesela?Hayır ama kendimle ilgili farkındalıklarım bana çok iyi geldi
ilaç kullandınız mıÇift terapisi güzel olurdu ama önce kendinizi bi gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. İsteklerinizi anlamanıza ve karar vermenize çok faydası olur. Bn de benzer durumdan psikiyatristim yardımı ile çıktım. 1 seneye yakın oldu devam ediyorum
Hayır gerek görmediilaç kullandınız mı
Kendi sınırlarımı ve kendime yaptırdıklarımı anlamış oldum. İlişkide kötü dediğim şeylerin benim ihtiyaçlarımla ilişkisini anlamış oldum . Yüzde yüz bütün sorunlar bitmedi tabii ki ama Bn düzeltilebilecekleri düzeltmeye çalışıyorum bu karşı tarafa da yansıdı. Eşim de aynı doktora gitmek istedi ama doktor uygun olmaz deyip kabul etmedi. Eşim de başka doktora ikna olmuyor. Yine de başlangıç noktamızdan çok daha iyi bir yerdeyiz.nasıl mesela?
İhtiyaçlarının karşılanmıyor oluşu gerçekten çok zorKendi sınırlarımı ve kendime yaptırdıklarımı anlamış oldum. İlişkide kötü dediğim şeylerin benim ihtiyaçlarımla ilişkisini anlamış oldum . Yüzde yüz bütün sorunlar bitmedi tabii ki ama Bn düzeltilebilecekleri düzeltmeye çalışıyorum bu karşı tarafa da yansıdı. Eşim de aynı doktora gitmek istedi ama doktor uygun olmaz deyip kabul etmedi. Eşim de başka doktora ikna olmuyor. Yine de başlangıç noktamızdan çok daha iyi bir yerdeyiz.
Şuan peki o ihtiyaçların karşılanıyor muKendi sınırlarımı ve kendime yaptırdıklarımı anlamış oldum. İlişkide kötü dediğim şeylerin benim ihtiyaçlarımla ilişkisini anlamış oldum . Yüzde yüz bütün sorunlar bitmedi tabii ki ama Bn düzeltilebilecekleri düzeltmeye çalışıyorum bu karşı tarafa da yansıdı. Eşim de aynı doktora gitmek istedi ama doktor uygun olmaz deyip kabul etmedi. Eşim de başka doktora ikna olmuyor. Yine de başlangıç noktamızdan çok daha iyi bir yerdeyiz.
İhtiyaçtan kasdettiğin o değildi aslında. Bazı olumsuz şeyleri sürdürme motivasyonumu anlamak anlamında kullanmıştım.Şuan peki o ihtiyaçların karşılanıyor mu
Kötüyü sürdürme motivasyonu anlamında kullandım ihtiyaç kelimesini . Evliliği değil de kendi huzurumu kurtarma çabam oldu benimİhtiyaçlarının karşılanmıyor oluşu gerçekten çok zor
Ben de aynı şeyi yaşadım
Şuan evleri ayırdık maalesef terapi bizi kurtarmadı
Ama eşinden beklentilerin olmuyorsa , aranızda sorunlar oluyorsa nasıl huzuru yakalayacaksın ki ??Kötüyü sürdürme motivasyonu anlamında kullandım ihtiyaç kelimesini . Evliliği değil de kendi huzurumu kurtarma çabam oldu benim