İlaç aldınız mıNe yapacağımı hangi doktora gideceğimi bilmiyorum.
Derdim bu evet, sürekli midem bulanıyor. Ne olduysa hamilelikten sonra oldu. Neredeyse hiç bir şeyden etkilenmeyen ben, hamilelikten sonra en kısa mesafede bile araba tutması ve bulantı yaşar oldum. 10 dk. Binsem hemen tansiyonum düşüyor midem bulanıyor.
Benzer durum yaşayan var mı, varsa nasıl geçti acaba? Arabaya binmekten korkar oldum istisnasız her seferinde midem ayaklanıyor
Hayır, evde hala prilam var ama hamilelikten sonra hiç içmedim. Zaten eve gidince epey düzeliyorum esas sorun yolda oluyor.İlaç aldınız mı
Maalesef evetFarkli arabalarda da bulaniyo mu mideniz? Farkli şoförler?
Arabada biner binmez konuşmayın etrafa çok bakmayın özellikle telefonada bakmayın benimde araba cok tutarrNe yapacağımı hangi doktora gideceğimi bilmiyorum.
Derdim bu evet, sürekli midem bulanıyor. Ne olduysa hamilelikten sonra oldu. Neredeyse hiç bir şeyden etkilenmeyen ben, hamilelikten sonra en kısa mesafede bile araba tutması ve bulantı yaşar oldum. 10 dk. Binsem hemen tansiyonum düşüyor midem bulanıyor.
Benzer durum yaşayan var mı, varsa nasıl geçti acaba? Arabaya binmekten korkar oldum istisnasız her seferinde midem ayaklanıyor
Bence bi doktora görünün, hamilelikten önce olmamasi bende psikolojik oldugunu düşündürdü ama dr karar verebilir bunaMaalesef evet
Ne alaka, nerden geldi aklinaBenim oğlumun da midesi bulanıyor arabada çareyi kuru fasulye yutturmakta buldumama tabii bu geçici bir çözüm. İsterseniz bir doktora görünün tansiyon problemi olabilir, başka bir şey olabilir.
hapı var bunun babannem hep kullanırdıNe yapacağımı hangi doktora gideceğimi bilmiyorum.
Bilmem öyle derler kayınvalidem, komşular falan demişti. Uzun yolda çocuk kusa kusa helak olmuştu. Kısa bir Türkiye turu yaptık düşünNe alaka, nerden geldi aklina
Bende kullandım kuru fasulya yöntemini işe yarıyor annem tutturup gönderirdi beniBenim oğlumun da midesi bulanıyor arabada çareyi kuru fasulye yutturmakta buldumama tabii bu geçici bir çözüm. İsterseniz bir doktora görünün tansiyon problemi olabilir, başka bir şey olabilir.
Kayınvalidem deyince yok canım daha neler demiştim. Çaresizlikten yutturduk. Çok kusuyordu. Ama mucize gibi ya ise yaradı vallahiBende kullandım kuru fasulya yöntemini işe yarıyor annem tutturup gönderirdi beni
Ama iyi yarıyor ben faydaısnı gördüö çok şükür artık olmuyor ama telefona bakarsam oluyır o yüzden gözlerimi yoldan syırmam yada uyurumKayınvalidem deyince yok canım daha neler demiştim. Çaresizlikten yutturduk. Çok kusuyordu. Ama mucize gibi ya ise yaradı vallahisonra arabaya iki avuç fasulye koyduk çocuk bindiğinde iki tane yutturuyorum. Uzun yola cikacaksak. Artık kendi soruyor fasulye yutacak miyim diye
Ay evet ben de telefona bakamam, egilemem, hemen tutar. Bir de araba seçiyorum ben. Mesela tavanı basık araba da tutuyor. Tavanı yüksek araba seviyorumAma iyi yarıyor ben faydaısnı gördüö çok şükür artık olmuyor ama telefona bakarsam oluyır o yüzden gözlerimi yoldan syırmam yada uyurum
Jeep demek . Demek jeep var diye hava atıyorsunAy evet ben de telefona bakamam, egilemem, hemen tutar. Bir de araba seçiyorum ben. Mesela tavanı basık araba da tutuyor. Tavanı yüksek araba seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?