Sürekli araba tutması

Gobek deligine yara bandı yapıştırarak araba tutmalarini engelliyorlar diye duydum. Dogru mu bilmem ama denemek lazım.

Ön koltukta gidin.
Ağzına naneli şeker alın.
Mide bulantısı için çeşitli ilaçlar var en azından aile hekiminiz yazabilir. Metpamid, emedur tarzı ilaçlar... Doktora sormadan kullanmayın ama öyle hafif gibi görünse de ağır ilaçlar.
Prilam gebelik bulantısında kullanılıyor başka kullanılır mı bilmiyorum.

Araba beni de acayip tutuyor, şehir içi minibüse binsem bile midem ağzıma geliyor , soğuk soğuk terliyorum , sıkıntı basıyor . Hemen iniyorum .

Bulantı bileklikleri var işe yarar mı bilmiyorum. Önde oturun. Yarabandını annem küçükken bize yapıştırırdı işe yarıyordu sanki.

Küçüklüğümden beri korkulu rüyam. Otobüs araba ne olursa on dkdan fazla binince lönk diye çıkarırım(afedersiniz) :) bire üstüne atandığım okul evime 50 km. Yani her gün gidiş dönüş 100 km yok servisle gidiyorum. İlk başlarda kabus gibiydi. Sonra tesadüfen bir tanıdığım sakız çiğne dedi. Ay hayatım kurtuldu. 4. Yılım okulda ki sakız çiğnerim hemen bindiğim gibi. Hatta serviste midesi bulanan herkese önerdim herkeste işe yaradı

Geçmiş olsun, sizin sorununuz hamilelik sonrası oluştuğundan doktora gidip sebebini öğrenmenizde yarar var.
Kızımı küçüklüğünden beri araç tutuyor doktor bir ilaç vermişti ama çok sersemlettiği için pek kullanmak istemiyordu bizde çözümü kolonyalı mendil, naneli sakız ve tuzlu krakerde bulduk.

P ile başlayan çok etkili bulantiya.Ha bir de paraya kiydim derseniz Z ile başlayan en etkili ilaç bulantiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…