Canım benim dualarım seninle inşallah bu sefer bebişin sana tutunacak. tatlım ben kuru dut yemiştim baya öneriyorlar zaten, bol su ( suyla ilgili kadın doktoru arkadaşım çok güzel bilgi vermişti bana ; susuzluk çektiğimiz zaman beyinde oksitosin diye bir hormon salgılanıyormuş, o hormonun salgılandığı yerin hemen yanında düşüğe sebep olan hormonu üreten bir bez varmış,zaten vücutta hepsi birbiriyle bağlantılı bu susuzluk hormonu salgılanırken düşük hormonu salgılamada bazen kendini şaşırıp salgılamaya başlıyormuş kendi kendine yani su bebeğin rahim sıvısı için değil hormonları düzene sokmak için gerekli. ) , birde gerçekten stressiz olman gerek, takma kafana hayırlısı bu bebişse tutunacaktır. trasnferden sonra etkinlik planla kendine mümkünse yakın bir şehre gezmeye git, ya da kısa süreli memlekete git, bebeği unut, sadece belin ağrıyorda hafif davranmak gerek gibi hayal et kendini, ne olacak stresi bebeği baya olumsuz etkiliyor .onun dışında allaha bırakacağız sanırım tatlım. ebru hocada mısın hala?
birde bu üç günde diş doktoruna git hamilelikte ilk damaklar etkileniyor,çürük varsa hemen müdahale ettir çekilecekse çek, yoksa hamilelikte patlak veriyor, antiboyotik kullansan bir dert, çektirsen bir dert, ben yaşadım, antibiyotik de kullandım, uyuşturucu yapılıp diş de çektirdim :/
yani madem gebelik olacak kendine bak :)