olmayan aşkın da acısını çekiyorum
Aşık mısınız,değil misiniz?aşık olunca kendimi kaybediyorum.
çok var canım 5-6 kişi ama belirli biri yok işteolmayan askin acisi mi ?
dinlerken dusundugunuz biri yok mu ?
mesela şu an değilim. ama inanır mısınız yan sekmede azer bülbül- yüzümüz gülmedi bizim çalıyor kendime engel olamıyorum.Aşık mısınız,değil misiniz?
Arabesk ,derdi ifade etmede de negatif etki yapıyorsa demek,
aynen profesyonel bir yardım almayı düşünüyorum ne dersiniz kızlar ihtiyacım var mıdır?bende konu sahibi senin gibiyim hayatim sarki dinlemek kulakligi takip yuksek sesle arabesk fantazi sarkilar gercekten insani tuhaf duygulara surukluyor
haklısın canım ama nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok. şu an bile dinliyorum.Bende İntizar'ı dinlemeyi severim. Ama sürekli hale gelirse, bunalıma sürüklenirsin. Baksana,olmayan aşkın acısını çekmeye başlamışsın. Olsa napcan kimbilir. Acilen, frekans değiştirmen lazım.
dinleyemiyorum midem bulanıyor arabesk harici bir şey dinleyince, migren sancım tutuyor canımOyun havası,pop müziĝi dinleyin...daha yaşınız kaç ki...yas tutuyorsunuz .... Arabesk dinleye dinleye geçmişten çıkamazsınız...
yorumunuz için çok teşekkür ederim :) fakat ben de tam tersi bir döngü oldu oralardan en son arabeskte buldum kendimi... müziğe ilk 70'lerin Britanyalı rock gruplarıyla başladım desem yeri. malesef olmasaydı sonumuz böyle :)Daha olmayan aşkın acısını çekiyorsunuz,bir de gerçekten olsa o zaman daha vahim. acınız kat be kat artacaktır.
Arabesk tarz bir yerden sonra hayat tarzımıza da dönüşebilir,dikkat etmek lazım.arada sırada dinlemek sorun yaratmaz ama dinlediğimiz müzik sadece bu tarzla sınırlıysa o zaman bu alışkanlığı kırmak lazım.
İlk adım olarak arabeske daha yakın yine bir acıyı,geleneği ve aşkı anlatan türkülerle başlayabilirsiniz.türküler yorum olarak daha temiz ve ajitasyon yapmadan meseleyi anlatır. Sırasıyla türkü,rock, Slow pop , pop şeklinde bir sıra izleyebilirsiniz
Müzik zevki desek? Herkesin müzik zevki farklıdır. Ben çok karmaşığım o konuda. Arabesk de dinlerim, pop daFazla kafaniza takmayin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?