sürekli arayan kayinvalide!

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Merhaba arkadaşlar. Benim derdim eşimin annesinin olur olmaz sürekli araması. Son zamanlarda özellikle çok arttı. Esim isteyken asla aramiyor. Esimin evde olduğu saatlerde günde üç dört kere ozellikle de tatil gunlerinde arayip duruyor. Ortada bi mevzu da yok. Ne yapıyorsunuz diye arıyor. Ayni sehirdeyiz yağmur yağıyor diye arıyor. Eve gittiniz mi diye arıyor. Arıyor da arıyor. Beni de aramiyor. Esimin benim yanımda olduğu saatlerde esimi arıyor. Esim kapatmada iki saat sohbet eder. Kendi kizinin kayinvalidesi bi kere arasa laf soz oluyor. Var mi böyle olan. Bana iyice batmaya başladı bu durum gerçekten. Bi akıl verin.

Evhamlı bir kadın mı? Yeni mi evlisiniz ve tek erkek evlat mı? Ne bileyim anne bu illa ki arar da her gün her gün ne diye arar... Kayınvalidenizle aranız nasıl bir huzursuzluğunuz varsa belki bundan keyif alıyordur

Merhaba arkadaşlar. Benim derdim eşimin annesinin olur olmaz sürekli araması. Son zamanlarda özellikle çok arttı. Esim isteyken asla aramiyor. Esimin evde olduğu saatlerde günde üç dört kere ozellikle de tatil gunlerinde arayip duruyor. Ortada bi mevzu da yok. Ne yapıyorsunuz diye arıyor. Ayni sehirdeyiz yağmur yağıyor diye arıyor. Eve gittiniz mi diye arıyor. Arıyor da arıyor. Beni de aramiyor. Esimin benim yanımda olduğu saatlerde esimi arıyor. Esim kapatmada iki saat sohbet eder. Kendi kizinin kayinvalidesi bi kere arasa laf soz oluyor. Var mi böyle olan. Bana iyice batmaya başladı bu durum gerçekten. Bi akıl verin.

Bir an konuyu ben mi açtım acaba diye kendimden şüphe ettim :)
Aynı modelden bende de var maalesef,benimki aramakla kalmıyor üstüne gelin diyor ya da geliyor çat kapı geliyor.
Sırf eşimin hatırına susuyorum ama bir gün fena patlayacağım

Var canm var olmazmi.
Ben artik alistim hatta aramadigi gun olursa ben kendimi onu aramis buluyorum :skandal:
Oyle bi alistirdiki saat 10.00 10.30 arasi aramazsa kendimi boslukta hissetmeye basliyorum :KK51:

Benim kvdede sacma sapan arayip duruyordu birde her sabah ise gec kalmasin diye arama huyu vardı. Ikide bir sacma sacma aradigindan eşimde acmiyordu telefonunu. Oda birakti aramayı.

Benim esimin annesi de oyle. Ama onlar ailecek oyleler. Kendi kizina da oyle esine de ogluna da. Bastabrni de ariyolardi. Ben aramiyorum diye kiziyolardi hatta. Ama ben kendi annemle her gun konusmuyorum. Ne konuscaz gunde 3-5 kez diyince bi kac defa beni aramayi kestiler. Gerekli olmadikca aramazlar.
Esimi hala arar ben bu durumu gereksiz bulsamda gormemezlikten geliyorum

Sizi kıskanıyor, oğlu sizinle başbaşa vakit geçiremesin diye yapıyor. Ama oğlu da maşallah konuşuyor. Eşiniz kısa kesip hemen kapatsa böyle yapamaz. İş eşinizde bitiyor.

Maksat huzursuzluk çıksın.
Senin gözüne batsın sen de eşine çıkış.
Vs.
Kıskanç kayınvalide örneklerinden biri.

Tek yapacağın sakin olmak.
Kayınvaliden aradıktan sonra nasılsın iyimisin faslını geçtiklerinde bahane uydurup eşini meşgul etmek.
Zamanla bunu yenmeye çalışmak, başka yolu yok...
Kayınvalidelerin evlatları çok kıymetli vesselam, biz gelinler zaten ağaç kavuğundan çıktık, bizim bir ailemiz yok....

Vardı eskiden benim kp., eşim açmaz ısrarla arardı, en son tavrımı öyle bir koydum ki şu sıralar evdeyken aramıyor, arama sebebide eşimi kullanması kendisi bir parazittirde.

Back
X