Sürekli aşağılanmak

chipotle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
25
14
38
Merhaba kızlar;
19 yaşındayım ve şehir dışında okuyorum.Eve 2 veya 3 haftada bir dönebiliyorum.Evde annem ben ve ablam yaşıyoruz.Ancak ablam özellikle son birkaç aydır inanılmaz agresif.Eskiden çok güzel anlaşırdık her şeyi beraber yapardık.Ama şuanda 2 cümle sohbet etsek 3. de beni aşağılıyor.Ben ona göre balık etliyim mesela bunu çok ağır bir dille kafama kakıyor resmen.Annemle paylaşmama rağmen oda ablamın yaşından dolayı fazla müdahale edemiyor:KK43:Odamda öyle ağlıyorum salona geri dönüyorum yine normal konuşuyor 2 dk sonra aynı şey.Sizce bu durumu nasıl çözebilirim artık ayaklarım geri geri gidiyor eve dönmek istemiyorum

Zaten 2..3 haftada bir gidiyormuşsun bi sikintisi var muhtemelen karşına al güzelce konuş bence..

bi sıkıntısı var belli ki ve dili size yetiyor demek ki annenizin dur demesi lazım hiç mi görmüyor ne kadar üzüldüğünüzü

annenize karşı tavırları nasıl

Ağlama ama ya
Ablan o senin :KK19:
Ne olursa olsun kötü düşünmez hakkında
Bende öyle düşünüyorum diyorum kendimi gaza getirmiyim.Oturup magazin izliycez bana yeme zayıfla iyici şişko oldun tabi sevgilin olmaz böyle garip bi ses tonuyla...Eskiden hiç yapmazdı

bi sıkıntısı var belli ki ve dili size yetiyor demek ki annenizin dur demesi lazım hiç mi görmüyor ne kadar üzüldüğünüzü

annenize karşı tavırları nasıl
Annemi de tersliyor arada ama tabi ki bana yaptığı gibi değil.Bide ben gidince yalnız kaldıkları için artık oturmuş ilişkileri.Annemde çok alttan alan bir insan olduğu için çok ses etmiyor

ay ağlayacak ne var? çıkma odandan, takıl kafana göre.
Haklısın da odada sıkıyor bir süre sonra bazen odama gelip yine yiyip yiyip yatıyosun falan diyo :D Çok garip bi insan oldu ya.Hayır çokta kilolu değilim 60 kiloyum sırf biraz kilom var diye demediği kalmadı

Annemi de tersliyor arada ama tabi ki bana yaptığı gibi değil.Bide ben gidince yalnız kaldıkları için artık oturmuş ilişkileri.Annemde çok alttan alan bir insan olduğu için çok ses etmiyor
Sonradan böyle olmuş ama acaba iş yerinde bir problem mi yaşıyor,annen çalışıyor mu çalışmıyorsa evin bütün yükü ondaysa acaba bu durumdan ötürü mü sinirli bilmediğiniz bir borcu vs olabilir mi.

Sonradan böyle olmuş ama acaba iş yerinde bir problem mi yaşıyor,annen çalışıyor mu çalışmıyorsa evin bütün yükü ondaysa acaba bu durumdan ötürü mü sinirli bilmediğiniz bir borcu vs olabilir mi.
Annem emekli ev hanımı şuanda ama parasını kendi harcıyor komple.Galiba erkek arkadaş problemi gibi ancak bütün sinirini benden çıkarması beni çoook üzüyor

Haklısın da odada sıkıyor bir süre sonra bazen odama gelip yine yiyip yiyip yatıyosun falan diyo :KK70: Çok garip bi insan oldu ya.Hayır çokta kilolu değilim 60 kiloyum sırf biraz kilom var diye demediği kalmadı

sen de onunla dalga geç.

Senin ablan bu aralar sarmis sana. Benim ablam hala ayni seyleri yapar. Ayni cunleleri o da kurardı bana ben de uzulurdum hep. Simdi de ayni hala ezmeye calisir. Artik sert cikisiyorum. Bana bulasmasa cocuguma bulasir sirf bana benzemiyor baba tarafina benziyor diye laf sokar ne kadar sacma degil mi:)
Bence senin ablanin huyu bu degil onceden de yaoardi yoksa. Ama kendini kardesine bile ezdirme. Tabiiki kardes candi4 sozum yok ama aglama sen agladikca uzerler seni.

Back
X