- 11 Şubat 2021
- 115
- 322
- 18
- 29
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim1995
Daha önce konu paylaşmıştım 5 yıllık evliliğimi bitirdim bir takım problemlerden boşandım. Eşim evi terk ederken artislik yapıyorken dava günü ve bitiş sonrası çok yalvardı.kv problemiydi. Calısıcam annem karisamaz bundan sonra söz flash filan sonra Işe girdi iyi bir isi var gemicinkendisi. Yatılı çalışıyordu. Her konudada düzelmişti kendisi ama kavgalarımız oluyordu bende sinirlenince ayrılalım diyordum bi kaç sefer oldu sonra benim fotoğraflarımı kaldırmış bende annen istediği için sen düzelmezsin dedim ayrıldım. Bana beddua falan etti sana ne zaman güvensem beni ortada biraktin annem haklıymış senden birşey olmaz falan dedi neyse 2 ay boyunca yalvardım hatalıyım sandim ama haklıymışım annesi istediği için kaldırmış fotoğrafımı.neyse ayrıldıktan sonra biriyle konuşmuş olmamış görüşmeyi kesmişler. Sorum şu ben 2 ay boyunca yalvardım bana o yalvaran pişman olan adam gitti, sürekli aşağıladı hakaret etti en son da annem istemiyor bende senin için şu saatten sonra annemi silmem annem değerli kızım falan dedi. şimdi çocuklar için bazen konuşmak zorunda kalıyoruz ve benimle sürekli işine bak yazma hadi isim.gucum var gibi ters şekilde insan yerine koymadan konuşuyor. Lütfen bana bi akıl verin kırılan onurumu ve eski değerimi nasıl kazanabilirim ben kendi hayatima bakmak istiyorum ama bu böyle yaptıkça onurum kırılıyor iyice. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. Yine bin pişman olsun ama ben artık kendi hayatima bakayim istiyorum.. gerçekten içim okadar kırgın ki