Surekli aşagılayan kendini birssy sanan eski eş lutfen akil verin ?

Kaybolanyillarim1995

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
115
322
18
29
Daha önce konu paylaşmıştım 5 yıllık evliliğimi bitirdim bir takım problemlerden boşandım. Eşim evi terk ederken artislik yapıyorken dava günü ve bitiş sonrası çok yalvardı.kv problemiydi. Calısıcam annem karisamaz bundan sonra söz flash filan sonra Işe girdi iyi bir isi var gemicinkendisi. Yatılı çalışıyordu. Her konudada düzelmişti kendisi ama kavgalarımız oluyordu bende sinirlenince ayrılalım diyordum bi kaç sefer oldu sonra benim fotoğraflarımı kaldırmış bende annen istediği için sen düzelmezsin dedim ayrıldım. Bana beddua falan etti sana ne zaman güvensem beni ortada biraktin annem haklıymış senden birşey olmaz falan dedi neyse 2 ay boyunca yalvardım hatalıyım sandim ama haklıymışım annesi istediği için kaldırmış fotoğrafımı.neyse ayrıldıktan sonra biriyle konuşmuş olmamış görüşmeyi kesmişler. Sorum şu ben 2 ay boyunca yalvardım bana o yalvaran pişman olan adam gitti, sürekli aşağıladı hakaret etti en son da annem istemiyor bende senin için şu saatten sonra annemi silmem annem değerli kızım falan dedi. şimdi çocuklar için bazen konuşmak zorunda kalıyoruz ve benimle sürekli işine bak yazma hadi isim.gucum var gibi ters şekilde insan yerine koymadan konuşuyor. Lütfen bana bi akıl verin kırılan onurumu ve eski değerimi nasıl kazanabilirim ben kendi hayatima bakmak istiyorum ama bu böyle yaptıkça onurum kırılıyor iyice. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. Yine bin pişman olsun ama ben artık kendi hayatima bakayim istiyorum.. gerçekten içim okadar kırgın ki

Çocuklar ile ilgili bir şey sorarsa sadeve ona cevap verin, başka da bir şey yazmayın. Yokmuş gibi davranın. Size laf söyleyecek yeri kalmaz o zaman. Belli ki terbiyesiz bir insan.

Derdiniz ne anlamıyorum bitmiş gitmiş kendi hayatınıxa bakın. Çocuklar için muhatap olun kendinizi olayın dışında tutunn yoksa üzülmeye devam edersiniz.
Dediğim gibi tekrsr barıştık sonra ben terk edince pişman olup sürekli peşinden kostum ben peşinden kostukcada daha çok hakarete maruz kaldm

Dediğim gibi tekrsr barıştık sonra ben terk edince pişman olup sürekli peşinden kostum ben peşinden kostukcada daha çok hakarete maruz kaldm
Eee yazmayın artık. Yok sayın onu, görmezden gelin. Kendisi bir şey derse de çocuklar harici ortak konumuz yok artık deyin

Eee o zaman size niye yazma vs diyor. Demek ki siz ona yazıyorsunuz
Uzun olmasın diye anlatmadımda anlatayım. Arkadaşı bana bir kız fotoğrafı atmış , işte seninki bunla düşünüyor bu kiz yazıyor sürekli ona falan demiş bende beni ilgilendirmez neden bana attın dedim. Sonra eski eşime attım neden böyle şeyler atıyorsunuz bana dedim onun samimi arkadaşı sonuçta oda benim haberim yok işine bak, bana yazma falan gibi ters ters asagilayic konustu

Boşandıktan sonra yalvardı barıştık sonra ben terk ettim.suclu hissettiğim.icin peşinden çok kostum ben peşinden kostukcada aşağıladı beni işte mevzu bu. O imajı nasıl kaldırabilirim.diue soruyorum
Artık imajı falan boşverin.

Bundan sonra yapacağınız şey, eski eşinizle çocuklar harici bir iletişim kurmadan kendi hayatınıza bakmanız.

Çocuklarla ilgili birşey yazmıyor görüntülü arıyor direk bende çocuklara veriyorum
siz ergen değilsiniz 2 çocuk annesisiniz yeni ergenler gibi davranmayı bırakın o çocukların da psikolojisini bozmayın çocuk için ayrılıp çocuk için barisiyorsunuz olmayınca yine aynı kısır döngü..

Back
X