• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ayrılıp barışıyoruz

Deinos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
61
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar... :(
Sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum...yardımcı olun lütfen bana artık ben ne yapıcağımı şaşırdım.. doğru düşünemiyorum :( sizlerin düşüncelerini ögrenmek istiyorum :(

Yazın çalıştığım yerde biri benden hoşlandığını söyledi bende 1 hafta düsündükten sonra cıkma teklifini kabul ettim daha sonra birlikte vakit gecirmeye basladık. ilk zamanlar güzel geciyordu cok güveniyodum kendisine hatta ailemle bile tanıstırdım o da beni annesiyle tanıstırmıstı. Ondan sonra bi gün calıstgmız yere okuldan kız arkadaşının da geleceğini söyledi işe kendisi aldırmıs. neyse dedim gectim tabi kafamda soru isaretleri oldu.. sürekli vakit geciriyolardı..bna kardesi olarak gördügünü söylüyordu. kızla sürekli karsılasıyoduk kendisini tanımıyodum bile hakkımda cıktıgım cocuga kötü kötü baktı bana falan diyodu böyle kelimeler kurdugu icin benim hakkımda cıktgm cocuga karsı kızın kendisinden nefret etmeye basladım. cıktıgım cocuk cok kıskandıgımı bildiği icin o kızla beni bulusturdu ama ben dayanamadım terk ettim orayı daha sonra ayrıldık cocukla bu yüzden. sonra tekrar barıstık tekrar barıstgmzda ben cıkgm cocugun benden gizlediği bi facebooku daha oldugunu ögrendım,beni engellemis o facesinde. gördgümde cok sasırdım ve hayalkırıklgı yasadım. hesap sordum neden ikinci bi facebook hesabı actın diye. o da sen cok kıskanıyosun o yüzden falan dedi... eski sevglsiyle olan konusmalarını gördüm biz sevgiliyken eski sevglsyle ''özledim seni bulusalım'' diye konusmuslar...benim yeni haberım oluyo tabi. ögrendgmde tekrar ayrıldık. benden özür diledi ama eskide kaldıgını söyledi beni sevdgni söyledi. tekrar barıstık bu barısmadan sonra sürekli ayrılıp barıstık kendisi cok özgürlgne düskün biri ve ben cok kıskanc biriiyim. en son gene ayrıldıgımızda 2 hafta konusmadık beni arayıp sormadı. bende aramadım sormadım. facebookuna baktgmda iki kızla fotografı vardı. okuldan bir kız arkdşyla bulusmuslar kız arkdsının yanında kuzenide vardı kuzeniyle falan tanıstırmıs cockla. ben görünce dayanamadım mesaj attım yeni sevgili bulmuşun falan diye. o da'' ne sevgilisi kardesim yasında dısarı gezmeye cıkmıslar beni de cagırdı ''dedi. beraber gezmişler falan... bu yeni tanıstgı kız onu facebookuna eklemis... yani kafam cok karısık yardımcı olun lütfen napmalym artık sasırdım .s sürekli ayrlp barısıyoruz... artık napıcgmı bilmyrm fikirlerinizi almak istiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çok fazla üstüne gidiyorsun gereksiz tiripler yapıyosun gibi geldi. Çocuk seni arkadaşlarıyla tanıştırmış. Tanıştırmaya çalışmış orda mutlu tablosu çizeceğin yerde orayı terk etmişsin o kızı güldürmüşsün kendin üzülmüşsün bunu yapma kıskanç ol ama gerektiği yerde, kıskançlığın fazlalığı sanada onada zarar verir.. Sen onu bu kadar kıskanmasan hayatınızda fazlalıklar yada gizlilikler olmaz gibi geliyor bana. Sen ona kızdıkça tepki gösterdikçe oda snden bişeyler saklayacaktır. Emin ol.... Bence kıskançlık güvensizlikten meydana gelir.. Bence biraz daha güvenmeye çalış... :) Bence öylesi daha iyi olur..

:53: eski sevgilisine seni özledim diye msj atıyor sizin ilişkiniz varken ve sen devam ediyorsun..:27: Bence birşey ypma böyle devam et :27:

sizinle cıktıgı anda eski sevgilisine mesaj atıp özledim diyorsa k.bakma ama adam değil o. :27::27:
Bu ne ya insanda da bi onur bir gurur vardır değilmi ??
Bence artık hiç barışma sen yoluna bak boşver onu.

ayrıl ve yoluna devam et yoksa cook dha uzer bu adam senı cnm

Eskisine senleyken mesaj atıyorsa dönmesen iyi edersin...tecrübeyle sabittir...

kızlar cok haklısınız gercekten zaten ne zaman barışsam hep üzdü hep ağlattı geri dönmemem lazımdı ama sözlerine kandım tekrar affettim ama inanın değmezmiş... ben ona güvenmiyorum cünkü benle cıkarken eski sevgilsne özledim seni bulslm mesajı atıyo ve yolda her gördügü kıza beni sinir etmek için hatun taş taşş falan diye laf atıyo..yani bu durumda ben güvenemem ki ztn :(

bugünkü yaptıgından sonra zaten bida asla konuşmıcam onla kızlar :(

face sifresini istedim bana vermedi.. ve daha sonra 1 saat gezeriz sonra eve dönerim ben dedi ve durağa giderken beni ortada bırakıp kendi otobüsüne bindi... hadi by by diyip beni öyle ortada bıraktı.. hava yağmurluydu geç bi saatti ve ben hiç uyumamıştım :( beni öylece bırakıp gitti...:( bende ağladım tbi haliyle ve bela okuyp ayrıldım ondan bidada barışmıcam :( dogru söylüyosnz adam değil gerçekten... :(

aman bırak gitsin bu çocuğu,ne o öyle saçma sapan hareketler ikinci facebooklar ,hem bir dolu kız var etrafında,uzun uzun analizini yapardım ama gerek yok herşey açık bence,ilerde daha çok üzülürsün yol yakınken dön,hadi diyelim barıştınız böyle ömür mü geçer,kıymetini bilen,sana çiçek gibi bakıcak birini bul :D

aman bırak gitsin bu çocuğu,ne o öyle saçma sapan hareketler ikinci facebooklar ,hem bir dolu kız var etrafında,uzun uzun analizini yapardım ama gerek yok herşey açık bence,ilerde daha çok üzülürsün yol yakınken dön,hadi diyelim barıştınız böyle ömür mü geçer,kıymetini bilen,sana çiçek gibi bakıcak birini bul :D

haklısın cnm :( zaten artık ne yaparsa yapsın umrumda değil :(
bugünkü yaptığından sonra zaten gözüme gözükmesin... yaptıkları 1 değil 2 değil hep tmam dedim affettim ama bundn sonraa affetmicem

düşünsene, sürekli seni mutlu edebilecek, nokta kadar güven sarsıcı bir vukuatı olmayacak, küs olduğunuzda bile hemen özleyip seni arayabilecek birisi olabilirken neden bu ? hayat gerçekten birileri uğruna üzülüp durulmaması gerekecek kadar kısa. bence sen kendini o kişiye soyutlamaya çalış. zaman geçer üzülürsün.. karşına başkası çıkar.. sevilmeyi çok hak ediyodur ama önceki senin gücünü almıştır falan.. bence kendini mutlu etmeye bak.. seni üzen birisini hak etmiyorsun:50:

düşünsene, sürekli seni mutlu edebilecek, nokta kadar güven sarsıcı bir vukuatı olmayacak, küs olduğunuzda bile hemen özleyip seni arayabilecek birisi olabilirken neden bu ? hayat gerçekten birileri uğruna üzülüp durulmaması gerekecek kadar kısa. bence sen kendini o kişiye soyutlamaya çalış. zaman geçer üzülürsün.. karşına başkası çıkar.. sevilmeyi çok hak ediyodur ama önceki senin gücünü almıştır falan.. bence kendini mutlu etmeye bak.. seni üzen birisini hak etmiyorsun:50:

çok doğru söylüyosun cnm bende hep kendimi bunları dedim. beni önemsemeyen,hayatı önemsemeyen biri için neden hala uğraşıyorum diye kendime sordum ama ben onu ailemle falan tanıştırdım o yüzden bırakmak istemedim sanırım :( ama artık gitmesi daha iyi olucak cünkü hayatımda kaldıgı süre icerisinde üzüntüden baska bisey vermedi bana... artık dedign gibi ypıcam cnm hiç konşmıcam... bide haklı gibi banaa defol diyo bida seni görmek istemiyorum diyo :( yani ben napıyım artık blmyrmki hep beni suclu göstermeye calsyo her olayda ama artık cehennemın dibine gitsin :( kimseyle anlasamaz ztn o huyu varken.... saoool cnm ayrıca düsüncelern icin ((:

Back
X