Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bircogunuzun hamilelik belirtilerinizle ilgili yazilarinizi okuyorum gecen aylarda su belirtiler bende var dedigim cok oldu bu ay ne olacak bakalim hayirlisi olsun tam adet gunu kan verip kurtulmak istiyorum varsa o gun cikar yoksa da nasip diyelim
Cnm belirtilerin yalan olduğunu 5 aylık süreçte anladım. kasık ağrıları, bel ağrıları, sancılar… sivilcelenme, hatta silik çıkan testler bile oldu bu süreçte. Hamile kaldığım ay ise çok hafif kasık batması ve gaz problemi dışında bir şey yaşamadım. Bunlar bile hamilelikle mi alakalı onu bile bilmiyorum.
Cnm belirtilerin yalan olduğunu 5 aylık süreçte anladım. kasık ağrıları, bel ağrıları, sancılar… sivilcelenme, hatta silik çıkan testler bile oldu bu süreçte. Hamile kaldığım ay ise çok hafif kasık batması ve gaz problemi dışında bir şey yaşamadım. Bunlar bile hamilelikle mi alakalı onu bile bilmiyorum.
Adetime 4 gün kala negatifti, 3 gün kala çoook silik çizgi. Hep artımed kullandım. Adetim 4 gün gecikene kadar ara ara yaptım ve çizgi gittikçe koyulaşmıştı. Hamile değilken çıkan çizgiler ise gölge gibiydi ve renksizdi.. sonrakiler negatif oluyordu zaten.