Sürekli belirti aramak

Ksmbnmcnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
2.766
2.156
63
Bircogunuzun hamilelik belirtilerinizle ilgili yazilarinizi okuyorum gecen aylarda su belirtiler bende var dedigim cok oldu bu ay ne olacak bakalim hayirlisi olsun tam adet gunu kan verip kurtulmak istiyorum varsa o gun cikar yoksa da nasip diyelim

Cnm belirtilerin yalan olduğunu 5 aylık süreçte anladım. kasık ağrıları, bel ağrıları, sancılar… sivilcelenme, hatta silik çıkan testler bile oldu bu süreçte. Hamile kaldığım ay ise çok hafif kasık batması ve gaz problemi dışında bir şey yaşamadım. Bunlar bile hamilelikle mi alakalı onu bile bilmiyorum.

Cnm belirtilerin yalan olduğunu 5 aylık süreçte anladım. kasık ağrıları, bel ağrıları, sancılar… sivilcelenme, hatta silik çıkan testler bile oldu bu süreçte. Hamile kaldığım ay ise çok hafif kasık batması ve gaz problemi dışında bir şey yaşamadım. Bunlar bile hamilelikle mi alakalı onu bile bilmiyorum.
yaa bu bile moral oldu insallah bizlere de hayirlisi ile nasip olur

Testin belirgin çıkmış mıydı, hangi testleri yapmıştın canım. Benim de öyle her ay farklı bir belirti, silik çıkan testler ama sonuö yok😊

Testin belirgin çıkmış mıydı, hangi testleri yapmıştın canım. Benim de öyle her ay farklı bir belirti, silik çıkan testler ama sonuö yok😊
Adetime 4 gün kala negatifti, 3 gün kala çoook silik çizgi. Hep artımed kullandım. Adetim 4 gün gecikene kadar ara ara yaptım ve çizgi gittikçe koyulaşmıştı. Hamile değilken çıkan çizgiler ise gölge gibiydi ve renksizdi.. sonrakiler negatif oluyordu zaten.

Gecen aylara bakarak bu ay farklı belirtilerim var her ay farklı farklı belirti olmaz heralde dimi

Back
X