Sürekli bir hastalık hali

Biyerin ağrıdığında doktora gitmek güzel bişey. Mesela kan gördün canın yanıyo gidersin. Ama dişimin yanında şişlik. Parmagımda eğrilik.
Abimde de var böyle bişey. Sürekli doktordan randevu alır onun iş bulamaması tetikliyor sürekli kendini inceliyor takıyor boşluktan.
Sizi tetikleyen ne acaba?

Olumlamalar da yapıyor musunuz acaba? Her sabah uyandığınızda ve uyumadan hemen önce ‘sağlıklıyım, bedenim çok şükür sağlıkla dolu, her türlü sıkıntıya karşı korunuyorum, tüm negatif enerjilerden ve takıntılı düşüncelerimden arınıyorum’ vb. cümleler sürekli söylendiğinde de ister istemez bilinçaltına girerek uzun vadede sizi kademe kademe rahatlatabililir. Aynı şekilde sağlık ve huzurla ilgili meditasyonlar, nefes çalışmaları da deneyebilirsiniz belki.
Yapıyorum. Enerji seansından sonra rahatlama geliyor olumsuz düşünmücem, olumsuz kelimeler kullanmıcam, pozitif düşünücem diyorum ama en ufak bir durumda bir yerim ağrıması, hastalık vs gibi durumlarda hemen negatife dönüyor. Olumsuz düşünceler sarıyorya birşey varsa diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum

Yapıyorum. Enerji seansından sonra rahatlama geliyor olumsuz düşünmücem, olumsuz kelimeler kullanmıcam, pozitif düşünücem diyorum ama en ufak bir durumda bir yerim ağrıması, hastalık vs gibi durumlarda hemen negatife dönüyor. Olumsuz düşünceler sarıyorya birşey varsa diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Yani şu durumda bu yaptıklarınıza devam etmek ve kendinize; "bak geçen de korkmuştum ama hiçbir şeyim yokmuş demek ki ben boşa kuruntu yapıyorum" diyerek zaman içerisinde takıntı ve kaygılarınızı geride bırakmayı beklemek kalıyor..

Biyerin ağrıdığında doktora gitmek güzel bişey. Mesela kan gördün canın yanıyo gidersin. Ama dişimin yanında şişlik. Parmagımda eğrilik.
Abimde de var böyle bişey. Sürekli doktordan randevu alır onun iş bulamaması tetikliyor sürekli kendini inceliyor takıyor boşluktan.
Sizi tetikleyen ne acaba?
Aslında ben çalışıyorum ama yinede sanırım kendimi meşgul edicek birşeyler gerekiyor. Ben bir yerde şişlik olduğunda korkuyorum.şişlik olduğunda hemen aklıma kötü birşey geliyor. Ben kendimi inceliyordum biraz azaldı ama bende şişlik, kanama gibi durumlar olduğunda kafama takıyorum. Üstelik kendimi takmadığım zamanda çocuğumu takıyorum. Sürekli kontrol ediyorum çocuğumu

Yani şu durumda bu yaptıklarınıza devam etmek ve kendinize; "bak geçen de korkmuştum ama hiçbir şeyim yokmuş demek ki ben boşa kuruntu yapıyorum" diyerek zaman içerisinde takıntı ve kaygılarınızı geride bırakmayı beklemek kalıyor..
Aynı şeyler için evet bu işe yarıyor ancak ilk kez yaşadığım durumlarda etkili olmuyor. Mesela dışkımda kan gibi kırmızı birşey vardı o ilk defa oldu onu taktım şu ara.

Merhaba, ben 6 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim. O günden beri sürekli hastaymışım,kötü bir hastalık olucak gibi geliyor. Vücudumun bir yerlerine takıyorum. Geçen gün yirmilik dişimin yan tarafında yanak kısmında şişlik vardı, diş doktoruna gittim bunda birşey yok bende de var bundan dedi.
Şimdi geçen gün büyük tuvaletimi yaptığımda dışkımda kan gibi birşey gördüm. Aslında ishal gibiydim ama yaparken zorlandım ve kabız gibiydi

Bu sabah yine yaptım baktım ama bu sabah adet olduğum için kan var mı anlayamadım. Adetliyken mide kısmım karın kısmım ağrıyor ama bu ağrıda beni endişelendiriyor.

Düşünüyorum normal klozet olmayan tuvaleti olan insanlar dışkılarını hiç görmüyor, inceleyemiyor bu insanlar nasıl yapıyor? Ben klozette hep görüyorum.
Normal zamanda iyiyim çok şükür ama bir yerim ağrısa moralim bozuluyor
Ama bunlar olabilicek şeyler . Siz kafaya çok takmissiniz. Biraz akışına bırakın geçmiş olsun .

Aslında ben çalışıyorum ama yinede sanırım kendimi meşgul edicek birşeyler gerekiyor. Ben bir yerde şişlik olduğunda korkuyorum.şişlik olduğunda hemen aklıma kötü birşey geliyor. Ben kendimi inceliyordum biraz azaldı ama bende şişlik, kanama gibi durumlar olduğunda kafama takıyorum. Üstelik kendimi takmadığım zamanda çocuğumu takıyorum. Sürekli kontrol ediyorum çocuğumu
Google'dan sürekli bakmakta insanı pimpiriklendiriyor. Sürekli bakar mısınız?

Back
X