Arkadaslar merhaba
Yaklasik 1 senedir cok tuhaf duygular icerisindeyim
Sürekli bir mutsuzluk mutluyken aniden mutsuz olma
Aniden bir seylere sinirlenme
Kafam hic ses götürmüyor
Bazen kimse konusmasin istiyorum hep sessizlik olsun istiyorum
Sinirlendigim zaman sagi solu yakip yikmak kirmak vurmak istiyorum
Kendimi cok zor tutuyorum
Tuttugum zaman da kafamda yasamis gibi sagi solu yikiyorum kiriyorum döküyorum vs. vs.
Bana neler oluyor cözemiyorum
Esimde anlamiyor beni
Sanki kimse anlamiyor kimse beni düsünmüyor
Benim gibi böyle duygular icinde olan var mi?
Varsa gecti mi?
Gectiyse nasil gecti?
En iyi çözüm uzman yardımı .. ben şuan tedavi görüyorum .yanımda adam vursalar dönüp bakmam (mübalağa biraz) ..önceden olsa oturur ağlardım . Dünya sanki benim , hiç kafaya takmıyorum birşeylerı ,umrumda değil ..sadece babamı unutamıyorum ..unutmak da istemiyorum zaten ,alışmak istiyorum ..kısaca git bir psikoterapiste. .
Sanki beni anlatmışsın bende oyleyim erkek arkadaşımla sürekli kavga çıkartıyorum adamı hırpalıyorum bişeyler fırlatıyorum mutlu değillim hiç bişeyden daha önce ergenlik çağımda bi gitmiştim pskiyatriye ama ilaçları uyku yapıyo çok fazla o yüzden pek yanaşmıyorum
borderline kişilik bozuklugu var sende canım. Kesinlikle git psikiyatri klinigine!!! bu rahatsızlıgı tek çözümü psikoterapi,ancak takıntı,panik atak gibi yan semptomlar varsa,o zaman anti depresan(citoles,prozac vb..) şeyler verilebilir.Ama çok çok yüksek ihtimal borderline var sende ve kadınlarda görülme oranı erkeklere göre 3 kat daha fazladır.Öldürmez ama hayatını mahveder haberin olsun.
Kesinlikle profesyonel yardım alman gerekiyor. Sakın üşenme veya çekinme, ertelemeden git. Gitmeden burada "uzmana git" diyenlerin neden öyle söylediğini anlayamazsın ama gittikten sonra her birimize hak vereceksin. Böyle zaman geçmez ki sen de farkına varmışsın bir şeylerin ters gittiğinin. Fark ederek bir adım atmışsın bile, bence durma devam et ve kurtul bu durumdan. İlaçlardan da korkma her bir kişideki yan etkisi farklı olur, mesela ben kullandığım ilaçlarda ilk 3-5 gün hariç yan etkiyle karşılaşmadım, karşılaştığım da hafif baş dönmesiydi. Sen daha farklı yan etkiyle karşılaşsan dahi geçici olacaktır.