Sürekli bunalımda olan esim

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
İnanın kimseye anlatamıyorum sizinle paylaşmak istedim eşimle 7 yıldır evliyiz ve 2 küçük çocuklarımız var.. esim bana karşı çok ama çok ilgisiz hemde yani ancak bu kadar olur cinsten. Severek evlendik ve ben artık yoruldum. Evlenmeden önce o kadar anlayışli biriydi ki beni dinlerdi sohbet ederdik falan. Ama şimdi tam tersi birşey sorsam ya üç kere sorunca ya beskere sorunca iyi kötu cevap veriyor.
Yok depresyondayim hayattan zevk almıyorum hiç diyor ben kızınca. Çocuklarımız küçük daha onlarla vakit geçiriyoruz ağırlık çocuklarını çok sever ama bana karşı asla ilgili değil ne bir şefkat gösteriyor ne bir sevgi. Çocuklarına herşey alır ama ben kendime ufak birşey almak istesem mesela t-shirt hemen laf etmeye başlıyor yok mu senin t-shirt un yani bana parasını dahi harcamaya laf eder. bana 20 liralık tshrti almadı gitti çocuğumuza istediği şeyi aldi. Bende güldüm bana almiyon ya diye o çocuğum dedi ya varmı böyle cevap. Tersledi böyle deyip.Evet tek maasliyiz ama inanın eşimi zora sokacak birşey istemem. Konu sadece maddi değil manevi olarak sifiR adam duygusallik.yok aramızda işten gelir kapıdan girer sadece çocuklarina güler yüz gösterir bana bı değişik bakıyor gibi. Kaç kere konuştum böyle.olursa boşancam hiç değer görmüyorum senden.dedim. mesela en zoruma giden hastalaniyorum grip vs asla bakmaz bana hatta yatıyorum.diye kalk sen ne yatiyosun yatarsan yatar kalırsın tabi iyilesemessin diye azarladı mesela. Ne.olur izin al çocuklara bakacak halim.yol dedim.hastaydim almadı geldiğindr nasılsın demedi mesajla bile sormaz nasıl oldun iyimisin diye. Dişim ağrıdı ağrıdan ölüyorum acile götür beni.dedim götürmedi yok zamaninda ben.sana çektir dışını dedim dedi. Ağrı kesici bul ne.olursun.diyorum laf ede ede annesi golle aynı binadaydik zorla gitti aldı o halde yalvartti beni... Son günlerde dinlediği şarkılar dikkatimi çekti aşk sarkilari dinlemiş hep seviyorum desem yanımda olur musun ravisin şarkısı. Yok.iste hadise küçük bir yol ... Hep aşk sarkilati ve bunları YouTube silmiş arama motorunda yok. Ben başka şekilde buldum.ama bu erkeklerin içinde çalışıyor. Anlamadım.ki.

Son düzenleme:
Siz kayınvalidenizin alt katında oturuyordunuz eşiniz siz istediniz diye taşındı, şunu Türkiye de kaç erkek karısına yapıyor biliyor musunuz?

Bence size köpekler gibi aşık

Bana karşı çok ilgisiz yoruldum çocuklarım var ne yapayım onlar etkilenir manevi olarak

Siz kayınvalidenizin alt katında oturuyordunuz eşiniz siz istediniz diye taşındı, şunu Türkiye de kaç erkek karısına yapıyor biliyor musunuz?

Bence size köpekler gibi aşık
Bence bosanmayayim diye taşındı ama ilgisiz bana karşı hep soguk.

Dedim bı Dr a git dedim güzelce böyle benimde etkiliyosun böyle olmaz zaten dedim. Hiç gider mi

Aldatıyor gibi araştırmak lazım. Birine ilgisi de olabilir...

Direkt aldatıyor demek doğru olmaz bu yazdıklarınızdan. Bence eşinizi biraz izleyin bakalım. Size karşı hal ve hareketleri normal değil çünkü.

Aldatmak benim çok aklıma gelmedi açıkçası.. Ama ortada bi tuhaflık olduğu kesin tabi.. Arkadaşlar söylemiş oturup konuşacaksınız doktora gidecek başka ne olabilir.. Ya da başka bir problemi mi varmış sizinle ilgili onu sorun yani uzun uzun konuşun.. Tehditkar davranmayın bence.. Bilmediğim bir durum mu var, işle alakalı sıkıntın mı var, canını sıkan birileri mi var, ya da beni artık sevmiyor musun gibi sorular sorun . Onunla ilgilendiğinizi hissettirin.. Güzelce de takip edin.. Baktınız saçma sapan konuşuyor sizi hiç tınlamıyor yapacağınız şey belli bence.. En azından ben olsam önce konuşurdum baktım olmuyor adam beni tınmıyorsa boşardım.. Çünkü inanın bu hayat o kadar sıkıcı geçmez.. Elin adamı için ömrümü heba edemem.. Çocuklarıma yine bakarım ama bi de adama kadınlık yapamam onun düzenini falan sağlayamam..

Konuştum kaç kere yok işte önce işyerinde izinler yoktu bayram izinleri onu dedi durdu. Sonra iş değiştirdi burada da izinleri var artık ama adam yine aynı. Bu defada yok parasal sorunlar vs diyor da öyle parasal kafaya takılacak kadar sorunumuz yok şükür eşim borc yapmaz mesela pek düzenlidir. Ama ne olursa olsun beni de bunalıma sokuyor. Yahu ölüm var dedim bugün ne bu kadar böyle gerginsin . Yazık diyorum hiç takmıyor guzellikle defalarca konuştum defalarca. Olmadı kavgada ettim yine olmuyor .... Geçen seni seviyorum diyorum.mesajla adam eve geldi yine aynı sürat aşık zorla cevap veriyor...

Psikolojisi bozuksa gitsin bir uzmandan destek alsın. Kendine gelsin bence.
Ozellikle hasta yatan kadına yatma daha cok hasta olursun demek ne demek?
Bır tshırtı cok gormek?
Sevmiyor sızı buyuk ihtimalle.
E ozaman bosanalım dedıgınde neden tamam dememıs sana?

Alın karşınıza çok ciddi ama sakin bir şekilde konusun bence. Kararlı olduğunuzu görsün. Neden böyle olduğunu sorun ve ondan sonra kararınızı verin. Düzelmiyorsa sizin mutsuz olduğunuz bı evliliği surdurmenize gerek yok. Düşünüp mantıklı bı karar vereceğinize eminim.

Beni seviyor musun diyorum Seviyorum deyip gecistiriyor sorduğumda. Yada ayrılalım dedigimde çocuklarımız var ne ayrılması diyor. Ayrilcam diyosun sürekli diyor. Böyle evlilik mi olur dedim kaç kere iki dk düzelir sonra yine aynı yine aynı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…