Sürekli bunalımda olan esim

Kardeşi boşandı mesela karısı kardeşinin ilgisizliğinden dert yanıyordu. Bunu farklı sandım eşimi bu ondan beter oldu. O yine hastalandığında falan bakıyordu esine

Arkadasım bir insan sana benı seviyor musun dedirtiyorsa sevmiyordur, sevgi nettir acaba dedırtmez cunku.
Hissedersin ve bunu sorma gereginde bulunmazsın.
Cocuklarınız varsa sadece baba degıl, koca oldugunu da hatırlasın. Emınım seni evdeki koltukta seviyordur silip supuruyosun onu, e faydası var mı hissetmiyorsun cunku? Yok.
Bunun kı de o hesap.
Seviyorum demekle olmaz o is.
Al cocuklarını aılenın yanına git bıraz, yenıyıla ailemle girmek istiyorum biraz uzak kalalım de. Ailene bısey demek zorunda degılsın, sızı ozledım geldım de.

Kardeşi boşandı mesela karısı kardeşinin ilgisizliğinden dert yanıyordu. Bunu farklı sandım eşimi bu ondan beter oldu. O yine hastalandığında falan bakıyordu esine
İlgisizlik genetik bı durum degıl ama.
Bunlar ailece boyle normalleeı bu dıyıp hosgorme bu sevgısızlıgı.

Ben eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum. Bunu sadece bu konuya bakarak değil bütün konularınıza bakarak söylüyorum. Üzgünüm.

Size karşı tahammülü yok duygulari da artık olmayabilir. Boşanmak istemiyor çünkü çocukları var düzenli bir hayatı var bu düzeni bozamiyor. Böyle geldi böyle gider hesabında. Siz de üzülmeyin lütfen eşinizin her istediğini de böyle yapmayın daha kararlı daha dik durun. Güçlü olun gerçekten basaramayacağimiz hicbi şey yok :)

Bacım o zaman yapacak birşey kalmamış.. Kafada problem varsa tedavi olacak.. Yoksa da seni çok seviyor gibi görünmüyor bu tavırlar.. Bir insan karısının güzel sözüne ne kadar kayıtsız kalabilir ki?? Karısı hasta olacak umrunda olmayacak falan.. Olacak iş değil.. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben onu merak ettim.. Şuan aklınızda ne var??

Öyle yapacağım.zaten eşimde biliyor bunu. Pandemiden dolayı su an ailemle görünüyorum işte durumları bekliyorum. ...

Çok güzel yazmışsın bu arada teşekürler canım

Ben boşanmayı düşünüyorum. Zaten bu şekilde sonumuz yok. Değer gormedikten sonra durmam ben.kiz kardeşime anlattım sadece. Oda hak verdi bana bu kadar ilgisiz olmasına kızıyor. Çocuklar etkilenir diye biraz daha bekliyorum birde şu pandemi donemi var. Çocuklarda babasına düşkün. Bekliyorum yani...

Çalış ayaklarının uzerınde dur sonrada boşa bır guzel bunu .Bununlamı ugrasacaksın

Anladım canım.. Bencede doğru kararı vermişsin.. Tabi ben sadece bu anlattıklarından yola çıkarak konuşuyorum nasıl bir hayat yaşıyorsun bilemem.. Bu anlattıklarına göre durum pek de hoş görünmüyor sen mecbur değilsin katlanmaya..Eşin için evdeki kanepeden bir farkın olmayacaksa o evde durmana gerek yok bence.. Allah sana kolaylıklar versin hayırlı güzel kapılar açsın evlatlarınla çok mutlu ol inşallah.. Doğru zamanda doğru hareketi yaparsın inşallah..

Allah razı olsun çok saol.

Hiç üzerine düşmeyin. Neyin var diye sormayın. Bırakın ne hali varsa görsün. Kendinizle ve çocuklarınızla ilgilenin. Çekilin köşenize. Bi düşünsün bu kadın benden neden uzaklaştı diye. Kaybetmeden anlamıyor bunlar.

Kendi haline bırak neden bu kadar eş merkezli oluyorsun ne hali varsa görsün. Eşiniz taşındığınız için kinlenmişde olabilir.

Sizin istediginizi yapmış başka eve taşnmissiniz.bundan önce aranız nasıldı.farkliysa sizi şuan cezalabduriyo içten içe kinlenmis gibi geldi bana.
Yok aynıydı hep bi iyi gibi oluyoruz bir iki gün sonra bu yine aynı malesef.

Çocuklar için boşanmaya yanaşmıyor
Sen de çok mu alttan alıyorsun
Biraz sesini çıkarsan tavrını net koysan belki seni farkeder.
Adam senin farkında değil sanki,
Aklı başka yerde mi depresyonda mı bilmiyorum.

Kendi haline bırak neden bu kadar eş merkezli oluyorsun ne hali varsa görsün. Eşiniz taşındığınız için kinlenmişde olabilir.
Kendide istedi taşınmayı o. Çocuğun okulu uzaktı birde hem hiç sorun etmedi sonra tasindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…