Sevmedgnden emin olsam zaten düşünmem bile ama ev bile döşedik iki aya kadar nişan düşünüyoruz ozaman neden benmle gelecek düşünsün kiSevmiyor.
İşte evlenince daha kötü olursa diye korkuyorm ozamanda yaparsa aynılarını cehennem olur o evlılık sürekli gönül almaya calısırsam zaten çok uorucu bişeyBütün ömrünüz boyunca bu şekilde yasamaya devam erebilecekseniz bu zamana kadar yaptığınız gibi alttan almaya devam edin. Yok olmuyor diyorsanız da düzgünce konuşun. Yine mi olmadı? Ne demişler "Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin."
Bir özlü söz daha geldi aklıma kapanış da bununla olsun "Gönül almayı bilmeyene gönül emanet etme."
Karakterli davranmak derken?Çok yüz vermişsin. Biraz karakterli davransan sorun çözülür.
Peşimden sürekli koşan insanı ben de sevmezdim.Sevmedgnden emin olsam zaten düşünmem bile ama ev bile döşedik iki aya kadar nişan düşünüyoruz ozaman neden benmle gelecek düşünsün ki
Sevmedgnden emin olsam zaten düşünmem bile ama ev bile döşedik iki aya kadar nişan düşünüyoruz ozaman neden benmle gelecek düşünsün ki
"Bende gönlünü alabilmek için resmen sürünüyorum. Artık diyorum ki yeter ki küsmesin ben her şeyi alttan almaya razıyım." Bunu yapma meselaKarakterli davranmak derken?
Siz bu sevgi meselesine nie takyınız süphem olsa zaten devam etmem bazı ınsanlarn huyu böyledir yada ben alıştırdım şimdi düzeltmek için napmam gerektgnı düşünüyormPeşimden sürekli koşan insanı ben de sevmezdim.
Evlilikte ne var ki,
O rahat rahat küsecek,trip yapacak hatta evlilikte alışkanlık da olacağı için banane evlenmeseydin diyecek,siz de ağlayacaksınız.Ben buydum diyecek,biliyordun,diyecek.
Onu bilmem de siz böyle bir adam için zaman harcayıp buraya konu bile açtığınıza göre,kendinizi sevmediğiniz kesin.
Huzurmuz bozlmasn dıye son zamanlarda bunu yapmaya baslamıstm ama oda çare olmadı yapmam bida"Bende gönlünü alabilmek için resmen sürünüyorum. Artık diyorum ki yeter ki küsmesin ben her şeyi alttan almaya razıyım." Bunu yapma mesela
Aynen beni cepte görüyor daha önce vazgectgm oldu geldı ama artk acı cekmeyelm ıstyorm drdiğinz gibi yapıcamsevmeyi bilmiyor böyle sevilmez o sevdiğini sanıyor.. eziyet edermi insan sevdiğine?
karakterli davranmak derken arkadaş arama bir daha demek istemiş.. hep ayağına giden siz olmuşsunuz ceptesiniz kaybetme korkusu yok. ona muhtaç olmadığınızı anlayacağı şekilde davranın..
Daha önce yaptıklarının tam tersini.Siz bu sevgi meselesine nie takyınız süphem olsa zaten devam etmem bazı ınsanlarn huyu böyledir yada ben alıştırdım şimdi düzeltmek için napmam gerektgnı düşünüyorm
Ne gerek var ki buna. Bence aşk sevgi bu değil, hiçkimse vazgeçilmez değildir , bir ömür üzüleceğine 3 gün üzülür unutursun. Kimse için onsuz yaşayamam deme, bu takıntı, zaaf. Aşk değilçok sevdim. Hep alttan aldım. Hep o haklı ben haksız oldum. Bunu da kabul ettim. Yine de yaranamadım. Anlamıyorum artık. Bir şekilde bir şeyler buluyor ve üstte çıkmaya çalışıyor. Haksızda olsa bunu yapıyor. Hep tek taraflı düşünüyor. sürekli küsüyor. Bende gönlünü alabilmek için resmen sürünüyorum. Artık diyorum ki yeter ki küsmesin ben her şeyi alttan almaya razıyım. En kötü huyu da bir kalemde silip atabiliyor. Seviyorum diyor ama bunu yapabiliyor. Bu nasıl bir sevgi anlamıyorum. Ben ondan vazgeçemiyorum. Bunu yapamıyorum. Hep aklımda fikrimde o var. Onsuz mutlu olamıyorum. Ama acı çekiyorum. Mutlu değilim. Sevmıyo desem evlenelım diyo kızlar bu durumda olanınız varmı her kavgada aramıyo ben arıyorm aramasam aramıycak gibi
HaklısınızBir parça naz yapmaya hakkının olmadığı bir ilişkide sevildigini hissediyor musun gerçekten?
Aramazsa aramasin bitir seviyorsa eşek gibi arar afedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?