sürekli cafeye gidiyor ve ben kıskanmak istem:(

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. sevgilim çokdüz bir adamır.. yalanı dolanı yoktur... ama ilgisi alakası da yoktur pek..daha doğrusu sözel ya da davranışlarla anlayamazsınız... şöyle durduk yere bi seni seviyorum mesajı atmaz mesela... ya da evde otururken gel bi sarılayım sana vs dediği pek yoktur... ama örneğin geçen bi rüyasını anlattı... ayrılmışız.. çok mutsuz olmuş.... resmen intihar etmeye karar verdim rüyamda sensiz hiçbişeyin tadıyoktu vs dedi... ama sonra da belki 10 kere "sana da şimdi bu rüyayı anlattık diye hemen şımarma "dedi yani ona göre sevdiğini belli ederse ben şımarırım ben de tam tersine ilgi sevgi düşkünü biriyim... hal böyle olunca ben kıskanç biri haline geldim... her davranışından sevio mu sevmio mu diye anlam aramaya başladım...

konuya gelirsek benimki bu aralar bi cafedir tutturdu..her akşam illa 2 saat aynı cafeye gidip oturuyor arkadaşlarıyla... 2 senedir gitmezken ve "ortam kötü, sen de gitme" derken bu sene böyle bişey çıkarması beni rahatsız etti ama aslında kızmaya hakkım yok çünkü ayağı kırıktı 5 aydır,evde sıkıldı yatmaktan... yeni ayaklandı..havalar da soğuk... o da arkadaşlarıyla görüşmek istiyor elbette... hep benimle olamaz... ve buranın en sakin en düzgün yerine gidiyor ama ben yine de kendime engel olamayıp kıskanıyorum... kızlar onu bu kadar sıkmak istemiyorum ve bu beni de çok yoruyor? bana bi akıl verseniz?(not: konuyu yazarken elim yalnışlıkla enter.a bastı sanırım..konu açıldı birden.... başlık yarım kaldı maalesef... bi daha da düzeltemdim kusura bakmayın)

Son düzenleme:

sevmiş demekki orada vakit geçirmeyi arkadaşlarıyla bu konuda karışmasanız iyi olur, ilgi alaka konusunda da burcu oğlak mı acaba özelliklede şımarma demesinden aklıma öyle geldi : )

havalar da soğuk..bu kısmın konuyla bağlantısını anlayamadım

Cafede bir anormallik mi var? Bence yoktur; cafe sonuçta, ne olabilir ki? :) Bunu sorun etmeyin lütfen. Hem o kadar takıyorsanız siz de gidin arkadaşlarınızla, bir görün ortamda sorun olmadığını :)

havalar da soğuk..bu kısmın konuyla bağlantısını anlayamadım
şimdi benim sevgilim normalde ücretli öğretmendi ancak ayağı kırılınca bu sene çalışmadı.. ailesinin bi marketi var oraya uğruyor... havalar sıcakken de arkadaşları gelince marketin bitişiğinde bi çay bahçesi vardı oarada oturuolardı..orası geniş ağaçlık vs biyer diye pek sorun etmiyordum ama artık soğukta açık alanda da oturulamadığından ,arkadaşlarıyla zaman geçirmek istediğinde -ki bu hergün oluyor- cafeye gidiyor

Cafede bir anormallik mi var? Bence yoktur; cafe sonuçta, ne olabilir ki? :) Bunu sorun etmeyin lütfen. Hem o kadar takıyorsanız siz de gidin arkadaşlarınızla, bir görün ortamda sorun olmadığını :)

zaten bi akşam konuşuoduk telde... çok merak ediosun,sen de gel dedi, gittim gördüm..aslında dediğim gibi çok sakin bi yer ama burası küçük bir ilçe... benim endişem her akşam aynı yerde aynı saatte takılan insanlar var burda... o cafeye düzenli giden hoş bi kız varsa.. bir görür, iki görür,,üçüncüde ilgisini çeker de onun için oaralara gitmeye başlarsa

Nickinden belli ne kadar kıskanç olduğun.
Açtığın tüm konular da kıskançlıkla ilgili zaten.

Bu gidişle adamı sıka sıka kaçıracaksın.
Törpüle bu huyunu.

eyvah eyvah çok evhamlısın

Bence de çok evhamlısınız :) Bakın şöyle düşünün, en azından berabersiniz. İstediğiniz zaman kalkıp gidip ne oluyor diye bakabilirsiniz ihtiyaç duyuyorsanız :)

Bir de şöyle düşünün: Benim sevgilim başka bir şehirde. Nereden bileceğim değil mi birileriyle görüşüp görüşmediğini?

İşte bu noktada güven devreye giriyor. Siz isterseniz odaya kitleyin; yapacak adam pencereden kaçar, yine yapar :) Kendinize de sevgilinize de güvenin; bir yanlış yaparsa o kaybeder :)

nereye giderse gitsin senen uzaklaşırsa eğer gidişin bi sebebi vardır, he aynıysa ne problem ediyosun demek ki canı sıkılmış oranın ortamı da hoşuna gitmiş ben de çok severim arkadaşlarımla dışarda oturmayı eşim de sinir olur

yaaa yanlış yapsa nereden bileceğim ki?? Ben zaten aldatır demiyorum..aldatırsa ben öğrenirim ve biter zaten..benim korkum birini platonik beğenirse, içinden geçirirse..aklına düşürürse.... o kızı görmek için oraya gitmeye başlarsa vs vs..off çok kuruntulanıyorum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…