• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli cafeye gidiyor ve ben kıskanmak istem:(

Caybahcesinde oturmasi sorun degil, cünkü genis ve agaclik, ama cafe sorun ???? Ne Fark eder?? Caybahcelerine güzel kizlar gelmiyor mu? Yok zaten marketleri varmis orayada güzel bi kiz gelebilir... Evemi kirtliyceksiniz? Bu kadarda abartmayin sonra hastalik haline geliyor allah askina...:KK14:

Gittiği cafede sürekli görüyorum diye bir kızdan hoşlanacak adam kalbi aklı boş adamdır. Senin bu kadar paranoya yapmanın sebebi de sevgisini hissedemiyor olmak. Şüphe duyuyorsun. Açıkça konuş onunla. Tabi cafeye gittiğinde orda birini görürsen vs diye değil, sevdiğini hissedemiyorum üzülüyorum sürekli acabalarım oluyor de. Bir konuş bakalım kendi kendini yiyeceğine çözmeye çalış. Cafeye gitme desen çok saçma olur çünkü. Temeldeki sorunu çözmen gerek.

yaaa yanlış yapsa nereden bileceğim ki?? Ben zaten aldatır demiyorum..aldatırsa ben öğrenirim ve biter zaten..benim korkum birini platonik beğenirse, içinden geçirirse..aklına düşürürse.... o kızı görmek için oraya gitmeye başlarsa vs vs..off çok kuruntulanıyorum dimi:KK43:

Sıkmayla kısıtlamayla kımse elinde kalmıyor yada istedğin gibi olmuyor. Yapacak olan her sekılde yapıyor canım asla engel olamazsn. Ama kuruntunda yok değil :KK51:

Bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın. Sonra şımaran siz değil sevgiliniz oluyor işte.

şımartırsa triptir şudur budur uğraşır diye düşünüyor kontrolü kaybetmek istemiyor ama resmen bilinç altı olmuş bence rüyasına bile girmiş aslında kaybetmekten korkuyor. sen bunu ona karşı hiç kullanma ama seni kaybetmek istemediğine göre seviyor işte belli. kimisi sevgisini mesajlarla söylemekle göstermez. o da muhtemelen göstermeyen bir tip ve senin için haliyle zor bir durum. ama yapacak bir şey yok ya olduğu gibi kabulleneceksin ya da yapamıyorum deyip yoluna bakacaksın.

kafeye gitmesine gelince de, başka birinin olma ihtimalinden şüphelenmiyorsan gitsin tabi arada hepimiz bunalıp kendimizi dışarı atıyoruz.

Zaten gerginim böyle dert diye açılan konuları görünce iyice geriliyorum dünyadaki tek erkek sevgiliniz zaten bütün kızlarda onun peşinde

Back
X