- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi hamsireceli
-
Super fikir bu not birakmak iyi olacak :)Yarın bir ceviz kıracağı al.
Kağıda not olarak "Bu ceviz kıracağı senin için. öptüm" yaz kapının tokmağına bırak.
Ben dee başlığı okuyunca mecazi anlamda baş şeyler düşündümBaşimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
yok bende öyle anladım aklım başka yerlere gitmediAllah Allah bı tek ben mı normal cevızi anladım baslıktan yahu:) çok mu safım ne:)
Bu nasıl ceviz:))) başka bşy kırmasınn:))Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?