Sürekli değişen amh değeri

Ben iki yıldır uğraşıyorum ve artık tüp bebek sürecine girdim. Son altı ay bayağı araştırdık tabi ki Türkiye’de daha iyi bu konuda istediğini yapıyorlar. Ama dediğim gibi fiyatlar aynıydı Almanyada sigorta yarısını karşıladığı için biz ilk burada denemeyi tercih ettik olmazsa başka bir umudumuz yine Türkiye olur diye düşündük. Çok haklısın ilk zamanlar çok zor ama buraya gebe gelenler de oldu gelir gelmez gebe kalanlar da bebekler büyüdü bile her şeyin hayırlısı tabii nasip olacak olsaydı yine olurdu ama şimdiki aklım olsa korunmazdım. Gözünde büyütme her şey oluyor, senin de gönlüne göre olur işallah

amh değerine çok takılma canım. iyi bir lab yapılmadıgı takdir de hem yanlıs cıkar. kiş amh değeri her seyı göstermez. amh iyi olur yumurta kaliten iyi olmaz. amh kalıte hepsı iyi olur sperm kalıtelı olmaz. çocuk dusunceniz varsa ovulasyon zamanlarını değerlendir. dusunmuyorsanız bu sızın tercıhınız. yıne de sen gluten paketlı gıda ve sekerddn uzak dur. acık hava yuyuruslerı kabak cekırdegı cevız badem tuket. saglıklı yaglar avokado somon sardalya tüket. cocuo düşüncen varsa degerkerıne baktır iyi cıksa bıle d vıtamıni omga-3 folık kullanmaya basla. Rabbım gönlünden gecen tum dıleklerı hayırlısı ıle versın

Umarım sizin için de istediğiniz gibi en yakın zamanda ve en güzel şekilde sonuçlanır uğraşlarınız.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için dediğiniz gibi yediğim şeylere dikkat ediyorum bir aydır da takviyeler kullanıyorum nasip olursa güzel sonuçlarla gelir yazarım buraya inşallah. Hepimiz için en hayırlısı olsun

`