Ben de yerini alayimMerhaba kızlar 3 kere yumurta büyütme çatlatma tedavisi oldum negatif sonuçlandı 2 senedir evliyim. Pkosum var. Rahim filmi çekinip aşılama olucam ama gerçekten ruhen çöktüm. Hiçbir şey yapasım yok nasıl düzelicem bilmiyorum.. pkos olup doğal yolla hamile kalanlar yorum yaparsa çok sevinirim… Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben rahim filmi çektirdim bu arada ben de pcos görünümü var dedi hormonlar iyiydi bekliyoruz ben de bir kez yumurtq büyütme çatlatma yaptım ama olmaduMerhaba kızlar 3 kere yumurta büyütme çatlatma tedavisi oldum negatif sonuçlandı 2 senedir evliyim. Pkosum var. Rahim filmi çekinip aşılama olucam ama gerçekten ruhen çöktüm. Hiçbir şey yapasım yok nasıl düzelicem bilmiyorum.. pkos olup doğal yolla hamile kalanlar yorum yaparsa çok sevinirim… Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de yerini alayimumutsuz olmak istemiyorum ama çok yıpranıyorum..
Merhaba bende pkos yok ama bende gebe kalamıyorum. Bi oğlum var 6 yaşında ona da evlendikten sonra 2 sene sonra kalabildim. Oğlum 2 yaşına geldi hadi bi kardeşi olsun dedik zar zor 3 yıl sonra kaldım onu da düşük yaptım şimdi üzerinden 1 buçuk yıl geçti defalarca ilaç iğne tedavisi oldum ama sonuç yok malesef yoruldum yeminle yarın regl tarihim ama hiç hamile olduğumu düşünmüyorum kesin adet olcamMerhaba kızlar 3 kere yumurta büyütme çatlatma tedavisi oldum negatif sonuçlandı 2 senedir evliyim. Pkosum var. Rahim filmi çekinip aşılama olucam ama gerçekten ruhen çöktüm. Hiçbir şey yapasım yok nasıl düzelicem bilmiyorum.. pkos olup doğal yolla hamile kalanlar yorum yaparsa çok sevinirim… Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hiç engel olamıyorum çok üzülüyorumBana da doktor Pcos dedi yaşımda 27 doğal yolla oldu çok şükür henüz yeni inşallah güzel ilerler ama gardınızı bu yaşınızda hemen indirmeyin, bebişiniz geleceği zamanı bekliyor sadece psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın zor bi süreç ama en önemli şey stres malesef
Nasıl acaba ? Ekstra bir şey yaptınız mıBen pcosla gebe kaldım
Ben 2 3 senedir düzenli beslenip spor yapıyorum reglim düzenli hormonlar düzenli ama ultrasonda yumurtalıkta görüntü var amh yüksek gebeyim Buna rağmen kist vardı doktor tesadüf yumurtlamışsın dedi denk gelmiş kilo vs var mıNasıl acaba ? Ekstra bir şey yaptınız mı
Evet yani fazla kilolarım var , dengeli beslenip düzenlemeye çalışıyorum . Benim amh 3.1Ben 2 3 senedir düzenli beslenip spor yapıyorum reglim düzenli hormonlar düzenli ama ultrasonda yumurtalıkta görüntü var amh yüksek gebeyim Buna rağmen kist vardı doktor tesadüf yumurtlamışsın dedi denk gelmiş kilo vs var mı
O zaman önce kilo vermen lazım tek tedavi bu takviye kullan spor yap diyet yap benim amh 7lerde.Evet yani fazla kilolarım var , dengeli beslenip düzenlemeye çalışıyorum . Benim amh 3.1
Kilo vermeye çalışıyoum ama kilo var diye gebe kalınmadığına inanmıyorum etrafımda o kadar çok kadın varki kilolu hamile olan . Takviye kullanıyorum ve sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum . Umarım olurO zaman önce kilo vermen lazım tek tedavi bu takviye kullan spor yap diyet yap benim amh 7lerde.
Onlar pcoslu mu peki? Bizde durum çok farklı bir de bunun gebelik süreci var.pcos insülin direnci paket halinde bak ben gebelik şekeri ile uğraşıyorum ki 176 boy 62 kilo ile gebe kaldim şuan 65im 6. Ayım. İlk gebeliğim düşük. Yaş genç yumurta var önceliğin pcosu düzene sokmak kilo vermek olsunKilo vermeye çalışıyoum ama kilo var diye gebe kalınmadığına inanmıyorum etrafımda o kadar çok kadın varki kilolu hamile olan . Takviye kullanıyorum ve sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum . Umarım olur
İnşallah adet değil gebelik olurMerhaba bende pkos yok ama bende gebe kalamıyorum. Bi oğlum var 6 yaşında ona da evlendikten sonra 2 sene sonra kalabildim. Oğlum 2 yaşına geldi hadi bi kardeşi olsun dedik zar zor 3 yıl sonra kaldım onu da düşük yaptım şimdi üzerinden 1 buçuk yıl geçti defalarca ilaç iğne tedavisi oldum ama sonuç yok malesef yoruldum yeminle yarın regl tarihim ama hiç hamile olduğumu düşünmüyorum kesin adet olcam
Ah çok iyi anlıyorumBen de 27
Çok zorlanıyorum stresi yönetemiyorum artık psikolojimi toplayamıyorumBana da doktor Pcos dedi yaşımda 27 doğal yolla oldu çok şükür henüz yeni inşallah güzel ilerler ama gardınızı bu yaşınızda hemen indirmeyin, bebişiniz geleceği zamanı bekliyor sadece psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın zor bi süreç ama en önemli şey stres malesef
Darısı bizlere olsunBen pcosla gebe kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?