• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli dış görünüş hakkında konular açmamin sebebi gerçekten bu konuda problem yaşamam.

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
310
-240
48
25
İnsanlar bana yolda yürürken dik dik bakıyor çok dikkat çekiyorum bugün başıma gelen durum ise cidden çok üzücü daha öncede geldi başıma gerçi...
Bugün her zaman ki gibi yürüyüşe çıktım.
Hızlı tempoda yürüyordum üzerimde askılı altımda eşorfman vardı kısacası spor kıyafetler . Yürüyüş yolunda yürüyordum yanimdanda erkekler geçiyordu bana dik dik bakıp karşı kaldırıma geçtiler.
Sonra neyse dedim boşver ...
Yürümeye devam ettim sonra eve doğru ilerledim yoldan karşı tarafa geçmek için yoldan geçtim.
Karsi kaldirima gectigim anda babam yaşında adam bana arkasina baka baka kaçtı karşı yola geçti.
Bu durumlar sık sık başıma geliyor yıllardır.

Biraz chatgbt ile sohbet ettim dış görünüşünle ilgili problemdir dedi zaten bu zamana kadar çirkin olduğumu çoğu insandan duydum işittim çevremde.

Benim psikolijimi bozan durum bu sevgilim filan olmuyor hadi onu gectim cidden anormal görünüyorum.
Yalnız başıma bir hayat yasayim boşver sporunu yap kendine bak sağlığın düzgün olsun diyorum içimden ama yolda yürürken bile psikolojik zorbalık görüyorum.

Eminde değilim tam olarak böyle birşey olabilir mi
Tabii ki olamaz, sen taktığın için kendi üzerine aliniyorsun bence. Yolda birinin tipini beğenmedi diye yol degistirecek biri olduğunu düşünemiyorum. Böyle şeyleri düşünmen biraz seni takıntılı gösteriyor gibi geldi bana...

Tabii ki olamaz, sen taktığın için kendi üzerine aliniyorsun bence. Yolda birinin tipini beğenmedi diye yol degistirecek biri olduğunu düşünemiyorum. Böyle şeyleri düşünmen biraz seni takıntılı gösteriyor gibi geldi bana...
Haklısın arkadaşım var bir tane ona anlattım rahatsızlığından kaynaklı aliniyorsun dedi.

İnsanlar bana yolda yürürken dik dik bakıyor çok dikkat çekiyorum bugün başıma gelen durum ise cidden çok üzücü daha öncede geldi başıma gerçi...
Hızlı tempoda yürüyordum üzerimde askılı altımda eşorfman vardı kısacası spor kıyafetler . Yürüyüş yolunda yürüyordum yanimdanda erkekler geçiyordu bana dik dik bakıp karşı kaldırıma geçtiler.
Yürümeye devam ettim sonra eve doğru ilerledim yoldan karşı tarafa geçmek için yoldan geçtim.
Karsi kaldirima gectigim anda babam yaşında adam bana arkasina baka baka kaçtı karşı yola geçti.

Biraz chatgbt ile sohbet ettim dış görünüşünle ilgili problemdir dedi zaten bu zamana kadar çirkin olduğumu çoğu insandan duydum işittim çevremde.

Benim psikolijimi bozan durum bu sevgilim filan olmuyor hadi onu gectim cidden anormal görünüyorum.
Yalnız başıma bir hayat yasayim boşver sporunu yap kendine bak sağlığın düzgün olsun diyorum içimden ama yolda yürürken bile psikolojik zorbalık görüyorum.
Bence yanlış düşünüyorsun belki de sen rahatsız olma diye yollarını değiştiriyorlar nir de bu açıdan düşün.

Sevgililiğin çirkin ya da güzel olmak ile ilgisi de yok.

Ben yolda gördüğüm kimse için aa ne kadar çirkin diye düşünmedim. Bu kafalar bir tek bana mı garip geliyor bence siz her şeyi kendinize göre algiliyorsunuz

Bence acilen psikolojik destek alman lazım. Kim neden çirkinsin diye ters ters baksın, karşı kaldırıma geçsin. İnsanların seni görüp görünüşün yüzünden garip garip bakıp kaçmaları için yüzünde büyük bir anomali olması ve o insanların saygısız olması gerekiyor. Kimse karşısındaki çirkin diye yol değiştirmez

Güzellik görecelidir neye göre kime göre çirkinsin
Psikolojik zorbalığı kendine sen yapıyorsun bence mutluluğun bir bedeni veya şekli yoktur pozitif insanlara bak çevresi doludur
Kendini yalnızlaştırma lütfen arkalarına bakarak kaçtıklarını düşünmen falan çok garip özgüvenini arttıracak eylemlerde bulun bence güzellik,kilo,yaş bunlar hep aura dır mesela nilgün belgin e bak kaç yaşında ama aurası kahkahası enerjisi okadar güzelki o an yaş kilo güzellik aklına gelmiyor ..

Bu yaşımıza kadar ne çirkin adamlar, kadınlar görmüşüzdür, hangimiz "aa bu çirkinle aynı kaldırımda yürüyemem" diye karşı kaldırıma geçtik? Kaldı ki çoğu insan dümdüz yolunda yürürken karşısındaki çirkin mi değil mi diye bakmaz bile.
Çok gereksiz şekilde üstünüze alınıyorsunuz ve konuyu güzelliğe/çirkinliğe bağlıyorsunuz.

Bence işe kendinizi sevmekle başlayın. Muhtemelen dış görünüşünüz konusunda sizi tatmin etmeyen şeyler var ve bu yüzden üzerinize alınıyorsunuz. Hiç sanmıyorum o kişilerin size bakıp da kaldırım değiştirdiğini. Hepimizin kendimizde beğenmediğimiz kusurları var kimse dört dörtlük değil. Sizin gibi düşünse herkes kimse ne aynaya bakabilir ne sokağa çıkabilir.

Back
X