• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli doktor değiştirmek zorunda kalıyorum. Ben mi pinpirikliyim olumsuzluklar mi beni buluyor

Geçenlerde babam demişti " özele göz muayenesine gidenlere ameliyat diyorlarmis " diye.

Bir de tavsiye edenler mi sorunlu diye fesatca dusunmeden edemiyorum ben.
Siz bunu düşündünüz mü?

Aradığınız doktoru bulana kadar doktor seçmeye devam edin bence.Tedavi için doktorun kişiliği ve ilgisi mühim.
Canım birazcık o fesatlık aklımdan geçti ama buradaki ve diğer sitelerdeki yorumları da okudum kötü yorumlarda vardı ama iyiler daha coktu ondan gittim ben de.
Babanız çok haklı :KK39:

Canım birazcık o fesatlık aklımdan geçti ama buradaki ve diğer sitelerdeki yorumları da okudum kötü yorumlarda vardı ama iyiler daha coktu ondan gittim ben de.
Babanız çok haklı :KK39:

Allah iyilerle karsilastirsin.
Iyi bir doktor bulursunuz ve dogrulama doktoru da doğrular inşallah.
Çok stres yapmayın vakti vardır belki bebeginizin.
Çevremde 3- 4 yıl sonra gebe kalanlar var.

Işte o güvenilir doktoru bir bulabilsem ben gerisini ona bırakacağım, beni strese sokan doktorların bu degsiik söylemleri oldu biraz da galiba:KK51:

Ohoo bana da dediler catlayma ignesi klomen kullaniyorum olmuyo baska doktora gidiyorum. O ilaclari veren doktor olamaz diyor. Biri stresten diyor biri stres etkili degil diyor. Biri bi ilac verim diyot digeri o ilac ise yaramaz oooff ooff neler cektik :)

Ohoo bana da dediler catlayma ignesi klomen kullaniyorum olmuyo baska doktora gidiyorum. O ilaclari veren doktor olamaz diyor. Biri stresten diyor biri stres etkili degil diyor. Biri bi ilac verim diyot digeri o ilac ise yaramaz oooff ooff neler cektik :)
Aynı doktor kendi içinde sürekli çelişkiye düşüyor bu beni asabilestiriyor.
Gelsin eşek sıpası soracağım ben ona bu günleri :KK4:
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım :dua:

Bilmem ki bugün öyle dedi soldakini göremeyince şüpheye düşünce sağdaki çatlar mi dedim o kalitesiz işe yaramaz dedi
Belli olmaz mı sizce ultrasonda o_O
Tabii ki olmaz. Bos yumurta topladilar benden ancak toplayinca gorduler. Hasta goruslerine bakin derim ben. Ayrica 30 yas sonrasi icin 6 ay diyorlar. Biz daha bebek bile dusunmezken tesaduf eseri rezerv azligi oldugunu ogrendim hemen tup bebek yaptik. Sikayetim bile yoktu...

Ozel doktorlara güvenmiyorum.Para için seni surekli her ay cağırıyorlar Ben hamile kalmadan önce özel doktora gittim. Her şeyin güzel ama mantar var dedi onun ilacını kullan öteki ay gel tamam mı öteki ay gidersin yumurta takibini yapalım mutlaka gel. Yumurta takibimi akıntı yogunluğundan anlıyorum zaten. Sanırım kendi kendinin doktoru olacaksın Bu arada sana onerim tıp fakültesindeki ögretim görevlilerinden docent yada prof. onlara gitmem ek biraz ücret veriyosun ozele verdiğin kadar ben ayrıntılı ultrasonu perinatologta fakultede cektirdin ondan öğrendiğim bilgiyi hiç bir doktordan öğrenememistim

Kızlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim için 4 aydır büyük dert bu doktorların birbiriyle uymayan söylemleri.

Basimdan geçenleri anlatayım; 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum:
-ilk 3 ay korumadık ama bebek olsun gibi de bi kaygımız yoktu nitekim olmasida

-sonra yaş 31 oldu bi doktor baksın hormonlarıma dedim gittim doktora 1 yıl olmadan bakmaya gerek yok dedi gönderdi

-sonraki ay başka bi doktora gittim yumurta çatlamamış geçen ay bu ay catlatma iğnesi vereyim dedi verdi olmadi, sonraki ay klomen kullanalım dedi verdi çarşamba günü 14mm yumurta var cumartesi ben şehir dışında olacağım sen catlatma iğnesini o gün vurdur dedi.

-doktor denetiminde olmadan iğne vurulmak hoşuma gitmediği için başka bir doktora gittim iğne vurulmaz yumurta 35mm olmuş dedi 4 gün de yaklaşık 21mm buyur mu bir yumurta:mad:

-bu ay başka bir doktora gittim cuma günü solda 1 yumurta var 18mm bugün yarın çatlar dedi evde ovulasyon testi yaptım 12 saat aralıklarla çatlasa test bana bunu söylerdi- ki doktor kendisi de o testlere güvenilir dedi- neyse 3 gün sonra yani bugün içime sinmedi tekrar gittim aynı doktora "yumurta çatlamış görmüyorum" dedi ama ovulasyon testinde çıkmadi dedim şaşırdı "emin misin ben sana solda 18mm yumurta var mı dedim" dedi eminim. Bugünde sağda 18mm var ama kalitesiz dedi ve ovulasyon testi yenice köyü oldu yani ben yarın çatlamaya başlayacağım:işsiz:
-bu arada eşime de test yaptık 2 tane doktor sıkıntı yok sıkıntı sende gibi dedi son doktor sende sıkıntı yok sıkıntı eşinde dedi:ukala:
Gittiğim doktorlar hep özel hastanede iyi yorum alan doktorlar. Sorun bende mi kızlar bu yaşadıklarım doğal mi? Sizlerinde başına olumsuzluklar gelip anne olabildiniz mi?:KK14:

Daha hiç çocuk denemesi yapmadan devlette doktora gittim uzun zamandır evli,olduğumu korunduğumuzu durumumuz ne olduğunu bilmek istediğimi söyledim. Kan testi istedi daha detaylı istersen aile hekimliğinden yaptırabileceğimi söyledi. Aile hekimi birsürü test yaptı. Gebe kalmaya mani birşey yok dedi. Kadın doğum doktoru da, regl den 10 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi. Hepsi bu. Sonra çok şükür hamile olduğum öğrendim. Ancak size doktor iğne önermiş sırf tatilde diye o günü kaçırmayın diye vurdurun demiş. Ben olsam vurdururdum. Neticede doktor illa tatilden gelecek. Sonra takipleri yapardı

Tabii ki olmaz. Bos yumurta topladilar benden ancak toplayinca gorduler. Hasta goruslerine bakin derim ben. Ayrica 30 yas sonrasi icin 6 ay diyorlar. Biz daha bebek bile dusunmezken tesaduf eseri rezerv azligi oldugunu ogrendim hemen tup bebek yaptik. Sikayetim bile yoktu...
Haklısınız o nedenle sitedeki herkesten Allah razı olsun. Mesela şuan sayenizde bu ay umudum var en azından çünkü doktora göre o yumurta sağlıksız ve ben bu ay onu dinlesem denemeyeceğim bile belki.
Çok teşekkür ederim :KK68::KK68:

Ozel doktorlara güvenmiyorum.Para için seni surekli her ay cağırıyorlar Ben hamile kalmadan önce özel doktora gittim. Her şeyin güzel ama mantar var dedi onun ilacını kullan öteki ay gel tamam mı öteki ay gidersin yumurta takibini yapalım mutlaka gel. Yumurta takibimi akıntı yogunluğundan anlıyorum zaten. Sanırım kendi kendinin doktoru olacaksın Bu arada sana onerim tıp fakültesindeki ögretim görevlilerinden docent yada prof. onlara gitmem ek biraz ücret veriyosun ozele verdiğin kadar ben ayrıntılı ultrasonu perinatologta fakultede cektirdin ondan öğrendiğim bilgiyi hiç bir doktordan öğrenememistim
Aynen hiç bir şikayetim yokken bana da iki kez arka arkaya çağırıp hap fitil vs verdiler.
Gerçekten adam akıllı birini bulsam para falan umrumda değil artık.
Üniversitenin hastanesi de mantıklı
Bir kaç ay daha eğer evde sabredebilirsem üniversite veya muayene tercih edeceğim özel hastane iş d3gil.

Daha hiç çocuk denemesi yapmadan devlette doktora gittim uzun zamandır evli,olduğumu korunduğumuzu durumumuz ne olduğunu bilmek istediğimi söyledim. Kan testi istedi daha detaylı istersen aile hekimliğinden yaptırabileceğimi söyledi. Aile hekimi birsürü test yaptı. Gebe kalmaya mani birşey yok dedi. Kadın doğum doktoru da, regl den 10 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi. Hepsi bu. Sonra çok şükür hamile olduğum öğrendim. Ancak size doktor iğne önermiş sırf tatilde diye o günü kaçırmayın diye vurdurun demiş. Ben olsam vurdururdum. Neticede doktor illa tatilden gelecek. Sonra takipleri yapardı
O konuda başka doktora gittim için rahat etmedi çünkü ağrım vardı nitekim çarşamba 14mm olan yumurta cumartesi 35mm olmuş diğer doktor vurulmaz deyince kendi doktorumu aradim ben ne yapayım diye, kendi doktorum da aaa o kadar olduysa vurulmaz dedi vurulsaydim bu ay büyük ihtimal kist olacakmış
Benim istediğim de aynen sizin gibi önceden bi sıkıntı var mı yok mu boşa kürek cekmeyelim diye düşünmüştüm ama yaşadığım süreçler bunlar oldu maalesef:KK64:

Ailede hep erken girdi bayanlar menopoza o nedenle ben de bi baktirayim dedim nitekim ben de 40 yaşını göremezmisim yani bu doktorlarin söylediği o_O

O konuda başka doktora gittim için rahat etmedi çünkü ağrım vardı nitekim çarşamba 14mm olan yumurta cumartesi 35mm olmuş diğer doktor vurulmaz deyince kendi doktorumu aradim ben ne yapayım diye, kendi doktorum da aaa o kadar olduysa vurulmaz dedi vurulsaydim bu ay büyük ihtimal kist olacakmış
Benim istediğim de aynen sizin gibi önceden bi sıkıntı var mı yok mu boşa kürek cekmeyelim diye düşünmüştüm ama yaşadığım süreçler bunlar oldu maalesef:KK64:
Merhaba benimde yumurta 35mm sol sag 11mm şansım varmidir gebelik için

merhaba benimde yumurta baktırdığımda 35mm olmuş sizce çatlarmı gebelik olusurmu

Back
X