Kızlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim için 4 aydır büyük dert bu doktorların birbiriyle uymayan söylemleri.
Basimdan geçenleri anlatayım; 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum:
-ilk 3 ay korumadık ama bebek olsun gibi de bi kaygımız yoktu nitekim olmasida
-sonra yaş 31 oldu bi doktor baksın hormonlarıma dedim gittim doktora 1 yıl olmadan bakmaya gerek yok dedi gönderdi
-sonraki ay başka bi doktora gittim yumurta çatlamamış geçen ay bu ay catlatma iğnesi vereyim dedi verdi olmadi, sonraki ay klomen kullanalım dedi verdi çarşamba günü 14mm yumurta var cumartesi ben şehir dışında olacağım sen catlatma iğnesini o gün vurdur dedi.
-doktor denetiminde olmadan iğne vurulmak hoşuma gitmediği için başka bir doktora gittim iğne vurulmaz yumurta 35mm olmuş dedi 4 gün de yaklaşık 21mm buyur mu bir yumurta
-bu ay başka bir doktora gittim cuma günü solda 1 yumurta var 18mm bugün yarın çatlar dedi evde ovulasyon testi yaptım 12 saat aralıklarla çatlasa test bana bunu söylerdi- ki doktor kendisi de o testlere güvenilir dedi- neyse 3 gün sonra yani bugün içime sinmedi tekrar gittim aynı doktora "yumurta çatlamış görmüyorum" dedi ama ovulasyon testinde çıkmadi dedim şaşırdı "emin misin ben sana solda 18mm yumurta var mı dedim" dedi eminim. Bugünde sağda 18mm var ama kalitesiz dedi ve ovulasyon testi yenice köyü oldu yani ben yarın çatlamaya başlayacağım

-bu arada eşime de test yaptık 2 tane doktor sıkıntı yok sıkıntı sende gibi dedi son doktor sende sıkıntı yok sıkıntı eşinde dedi

Gittiğim doktorlar hep özel hastanede iyi yorum alan doktorlar. Sorun bende mi kızlar bu yaşadıklarım doğal mi? Sizlerinde başına olumsuzluklar gelip anne olabildiniz mi?